Mrtvi i zaglavljeni pixeli na novom led tv-u ?

poruka: 15
|
čitano: 13.559
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Vecer svima.

U petak sam uzeo novi led Pfilips 32pfl3507h/12 i sve je super radilo 24h i odjednom na gornjoj strani tv-a su mi se pojavila 4 crna pixela koja bas jako smetaju. I ok, prođe pola sata i odjednom se pojave zaglavljeni pixeli zelene boje, 8 komada, koji se pojave na 20-tak minuta i onda nestanu i opet se pojave na drugom mjestu. Jel' to normalno ? Ova 4 crna mrtva su non stop gore, ne micu se. 

Probao sam one programe za testiranje i uklanjanje zaglavljenih pixela i njih mogu maknuti i opet se pojave ali ova 4 crna ( velika ) ne mogu, nema sanse. Sto sada ?

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ti palo na pamet reklamiranje?

Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Mrtvi i zaglavljeni pixeli na novom led tv-u ?
dedaa kaže...

jel ti palo na pamet reklamiranje?

Ne znam dali bi htjeli jer u jamstvenom listu pise da se moze pojaviti mrtvi pixeli i da je to normalno. Ali ajde da je to 1,2.. Ali njih 12 se pojave. 

14 godina
neaktivan

nosi to odmah nazad mora ti to priznati

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

obicno ne uvazavaju ako su 2-3 komada, zavisi od firme, al ako ih je kod tebe 12 i jos kombinacija mrtvih i zaglavljenih onda nemas sto razmisljat

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

A da 4 crna, jedan do drugog i cine veliku crnu tocku. A ovih 8 se pojavljuju zajedno i zajedno nestanu. Svaki puta na drugom mjestu. 
A htjeo sam samo pitati prije za savjet, jer nisam upoznat sa mrtvim i zaglavljenim pixelima jer mi se jos ni na jednom televizoru nisu pojavljivali. Hvala {#} 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo sve je u redu. Zvao sam ih danas i rekli su da nema problema. Philips inace tolerira do 3 mrtva ili zaglavljena pixela, a posto tv nije stariji duze od 7 dana, zamijeniti ce mi za 32PFL3517h/12 (full hd) jer vise nemaju 3507 (hdready) na skladistu. Daj mi recite, hoce biti bolja slika na ovom jer ovaj ima 500 000:1 kontrast i full hd je, dok ovaj trenutni kojeg imam je hd ready i kontrast mu je 100 000:1 ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Evo sve je u redu. Zvao sam ih danas i rekli su da nema problema. Philips inace tolerira do 3 mrtva ili zaglavljena pixela, a posto tv nije stariji duze od 7 dana, zamijeniti ce mi za 32PFL3517h/12 (full hd) jer vise nemaju 3507 (hdready) na skladistu. Daj mi recite, hoce biti bolja slika na ovom jer ovaj ima 500 000:1 kontrast i full hd je, dok ovaj trenutni kojeg imam je hd ready i kontrast mu je 100 000:1 ?

ne naravno da nece, bit ce losija i to dosta

14 godina
neaktivan

Strasno..Prvo problem sa bivsim lcd-ovima, pa nedavno sa laptopom i sada sa ovim. Mozes pogledati na http://www.technomarket.hr/browse/16  koji je po tebi onda najbolji do 3200kn ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Strasno..Prvo problem sa bivsim lcd-ovima, pa nedavno sa laptopom i sada sa ovim. Mozes pogledati na http://www.technomarket.hr/browse/16  koji je po tebi onda najbolji do 3200kn ?

joj salim se pa naravno da ce bit bolja ak je ova 1080p a ova 768p, iako na ovim nasim kanalima koji emitiraju sd signal neces vidjeti neku veliku razliku.

15 godina

Ma zafrkava te! Pa naravno da ce biti bolja slika na Full HD-u i sa 5 puta vecim kontrastom! :D

1 0 hvala 1
16 godina
moderator

ako gledaš ove naše kanale, nećeš vidjet razliku...

naravno, ako gledaš npr. blueray film biti će dosta kvalitetnija slika

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Karlovac_047 kaže...

joj salim se pa naravno da ce bit bolja ak je ova 1080p a ova 768p, iako na ovim nasim kanalima koji emitiraju sd signal neces vidjeti neku veliku razliku.

Nemoj me tako hebavat...{#}

Dosta mi je trckaranja i vozikanja da nađem ispravan tv u "trgovini" ... 

14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ako gledaš ove naše kanale, nećeš vidjet razliku...

naravno, ako gledaš npr. blueray film biti će dosta kvalitetnija slika

Recimo, pustim si film preko pc-a hd i buleray jer preko pc-a sve vise-manje gledam, i preko maxtv-a. Sve mi je spojeno preko hdmi kabla.

16 godina
moderator

sve što je u HD će naravno biti bolje

ono što je na manjoj rezoluciji će možda bit malo bolje zbog kvalitetnijeg ekrana, ali ništa vrijednog spomena

to je ono što mogu reći iz iskustva kod prijelaska na HD

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:48 (XXX-Man).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice