Molim brzu pomoc oko Samsung LCDa!

poruka: 4
|
čitano: 7.472
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle da ne duljim, kada ukljucim Play Station 3 HDMIem ( koji je 100 posto ispravan ) u bilo koji od HDMI ulaza ( imaju 2 ), izade mi poruka kada okrenem na taj ulaz - NACIN RADA NIJE PODRZAN!

Dakle, on cita PS3 i ''vidi'' da je ukljucen, ali izade ta poruka, da ne zna netko moze li se to ikako srediti? Jest da je malo stariji LCD ali mi je cudno kako ne moze :SS

Model: Samsung LE32S818

I koji je ono k, ukucam na Google izadu sve Poljske stranice :S

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 0:25 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Molim brzu pomoc oko Samsung LCDa!

Možda taj monitor ne podržava HDCP bez kojeg PS3 ne može radit. Meni isto sve poljske stranice kad ukucam, čudno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 0:28 (Mirko935).
15 godina
neaktivan

Hehe ne znam stvarno, to je 32 inchni LCD u sobi moga prijatelja, na svojim LCD/Plasmama nema problema, valjda je onda nesto do toga, cudno...

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Molim brzu pomoc oko Samsung LCDa!
PLASMAorLCD kaže...

Hehe ne znam stvarno, to je 32 inchni LCD u sobi moga prijatelja, na svojim LCD/Plasmama nema problema, valjda je onda nesto do toga, cudno...

Ne znam do čega bi drugog bilo kad kažeš da HDMI ulaz radi. Nedavno je jedan kolega na forumu imao takav problem s nekim TV-om koji ne podržava HDCP i PS-om 3. Ako baš trebaš spojit na taj LCD, ako ima komponentni ulaz na njemu, možeš njime spojiti i imati HD rezolucije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 2:40 (Mirko935).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice