Ma dolazi u obzir, naravno, ali se moram malo rastegnut za to (imao sam u planu stalak za zid pa makar u startu bez stalka sa boljim tv-om - snaći ću se nekako)
Može linka na tu jeftiniju varijantu?
Ako želiš jeftinije i da je FullHD nešto onda poviri S20E(opet poželjno da je S tu još zbog dizajna) od Panasonica, a ako oćeš najboljeg SD performenra onda X20 od 42'' i kakvih 4500kn.
EDIT: Lepi, molim te da ne bacaš linkove na US modele jel ih se ne može baš uspoređivat sa našima!
Da, taj S20E sam već gledao u ronisu jer ga daje kao alternativu G20E modelu, vrlo su slični, on ima 1 HDMI ulaz manje, nema LAN ni USB priključke što mi i nije toliko bitno s obzirom da se spajam na HTPC, međutim ne koristi NeoPDP tehnologiju - doduše volio bih vidjet jednog kraj drugog kolike su doista razlike, iako čitam onaj članak tj. recenziju na koju si dao link, ispada da je to nešto super-turbo cool, da se razlika jako vidi i da se isplati... vidjet ću još
Što se tiče linkova na US modele, donekle stoji, njihovi su nešto različiti, međutim mene najviše živcira razlika u cijeni nas sa US i nas sa EU, a opet ne bih ništa naručivo izvana isključivo radi garancije i servisa, zlu ne trebalo, ipak se radi o dosta love.
Od projektora sam, kažem, u potpunosti odustao, full hd ili 720p, nebum sjedio u mraku, još ih nisam vidio sa takvom lampom da po danjem svijetlu daju ok sliku, a i cijenom mi nisu isplativi niti interesantni