LCD oko 3-3.5k

poruka: 76
|
čitano: 14.826
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

Trebam preporuku za sobni LCD od oko 3k i max 3.5k. Naginjem snažno LG-u, ali zanimaju me preporuke. 32" dijagonala dovoljna.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 9:08 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

Potraži tu nešto od Samsunga i da po mogućnosti bude sa Samsung panelom unutra.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LCD oko 3-3.5k
Bara kaže...

Preporuka?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Bara kaže...

Preporuka?

Bilo šta od Samsunga sa Samsung panelom unutra, ionako za te pare nije bog zna kakav izbor.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
17 godina
LCD oko 3-3.5k

Ja imam LG 32LD450 i zadovoljan sam sa TV-om...

Za tu lovu sumnjam da možeš naći bolje...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
15 godina
My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran

za 3, najvise 3,5k kn ti preporucujes LCD koji kosta 4,5k kn?

16 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

Taj LCD philips koji je on preporucio je bio na tom linku 3600 kuna, ali se je cijena promijenila na 4500.

Inace taj tv je oko 3600 i 3700.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da cijena je bila 3600kn

17 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k
Uzeo sam LG32LD320 - za 2700kn. Odlican TV za spavanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

Da, taj tv mi ima prijatelj, odlican tv za te novce, mislim da cak mozes otkljucati da sve formate gledas preko usb

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LCD oko 3-3.5k

LG 32" LD350. Mislim da je oko 3200Kn

Apsolutno je great. Imam ga. Povezan preko HDMI sa kompom. SVe lijepo radi i brz je. Offcourse Full HD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

onaj
Phillips 5405h

ima u allesu za 3500kn :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 14:39 (CroVandal).
15 godina
neaktivan

hi, da ne otvaram drugi topic. može li neka preporuka tv-a do max 4000 kuna, full hd. općenito možete li mi reći koja je razlika između plazmi i lcd i led lcd. ima li za te novce nešto od 40"" ( 102 cm).

i postoji li možda neka stranica gdje se mogu usporediti razni modeli

17 godina
neaktivan
Imas Panasonic 720p X20 plazmu, 42".
15 godina
neaktivan

jeli istina što mi je rekao jedan prodavač u trgovini da je neki standard 3,5 metra udaljenosti za plazmu, da ispod toga se ne isplati kupovati

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

jel to ovaj model

Panasonic TX-P42X20E

15 godina
mikica1 kaže...
naxeem kaže...

jel to ovaj model

Panasonic TX-P42X20E

Je.

Imam dotični televizor..i za svaku je preporuku! Fantastičan televizor, pogotovo kod HD sadržaja. Za te novce sigurno nećeš naći bolje.

Osim ako bi televizor služio i za igranje. Tada bi ipak bolji izbor bio neki LCD.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

ja sam noob što se tiče televizija, nikad posebno to nisam izučavao. mene zanima jel općenito gledajući plazma bolja od lcd-a ili obrnuto.

i jel istinita ta tvrdnja da ako ti nije udaljeni barem 3,5 metra da u tom slučaju plazma nije dobar odabir.

i jel ima kakav link gdje bi bilo dobro ovu tv za kupiti. ili općenito neki link gdje se mogu usporediti modeli

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 20:54 (mikica1).
15 godina
mikica1 kaže...

ja sam noob što se tiče televizija, nikad posebno to nisam izučavao. mene zanima jel općenito gledajući plazma bolja od lcd-a ili obrnuto.

Pa..uglavnom je plazma bolja. Osim ako se na TV-u igra, onda je bolji izbor LCD (zbog dinamičnih scena).

mikica1 kaže...

i jel istinita ta tvrdnja da ako ti nije udaljeni barem 3,5 metra da u tom slučaju plazma nije dobar odabir.

Ne, nema to nikakve veze.

mikica1 kaže...
i jel ima kakav link gdje bi bilo dobro ovu tv za kupiti. ili općenito neki link gdje se mogu usporediti modeli

Imaš ovdje detaljan opis televizora, a na istom site-u možeš pronači sve što te zanima o televizorima.

Što se tiče ovoga gdje kupiti - evo pogledaj cijene, provjeri dostupnost i uzimaj tamo gdje ti je najjeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 21:01 (DamageHigh).
15 godina
neaktivan

i znam da je nezahvalno, ali evo ako može preporuka par modela koji nešto znače, odnosno marke televizora, odnsono neki best buy lcd-a i plazme , 102 cm ekran. ako može, bio bih zahvalan. jer ne znam na što trebam paziti kod kupnje, znam oko rezolucije, full hd, ali ne kužim što znači led lcd, kužim da je to neko pozadinsko osvjetljenje. onda, vrijeme odziva, pa kontrasti. sve to zbunjuje. pa ako može, tiph par modela u ovom cjenovnom rangu što sam napisao, do max 4000kn, ipak mi 4500 skupo, evo ispravljam se, recesija je.

edit: sad sam vidio da ovaj panasonic nije full hd ili gledam krivo

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 21:24 (mikica1).
16 godina

Panasonic 42x20, Samsung 42c430 (450), Lg 42pj350 (550), sve 107 cm - plazme. Za 4000 tisuće teško ćeš naći lcd 102 cm.

15 godina
neaktivan

hvala na ovim ponudama, ali ja tražim full hd televiziju. e sada mene zanima ima li uopće u tom cjenovnom rangu kupit televiziju od 102 cm, bilo lcd, bilo plazmu za 4000 kuna, a da je full hd

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
mikica1 kaže...

Pa..uglavnom je plazma bolja. Osim ako se na TV-u igra, onda je bolji izbor LCD (zbog dinamičnih scena).

Err? Što? - Ovo je posve pogrešno.

15 godina
naxeem kaže...
DamageHigh kaže...
mikica1 kaže...

Err? Što? - Ovo je posve pogrešno.

slažem se lcd je bolji ako ces spajati komp sa tv-om...

17 godina
neaktivan

Posve netočno. Plazma puno brže reagira i zbog toga puno manje muti sliku kod brzih od LCD-a. Ulazno kašnjenje na novim plazmama (barem Panasonicu  kojeg imam) znatno je manje od LCD-a koje sam mogao kupiti, a problemi s prženjem i retencijom slike nisu vidljivi na novim panelima.

15 godina
naxeem kaže...

Posve netočno. Plazma puno brže reagira i zbog toga puno manje muti sliku kod brzih od LCD-a. Ulazno kašnjenje na novim plazmama (barem Panasonicu  kojeg imam) znatno je manje od LCD-a koje sam mogao kupiti, a problemi s prženjem i retencijom slike nisu vidljivi na novim panelima.

{#} nisam dugo citao o tome znam da je prije lcd bio bolji za spajanje s kompom bas zbog burn in efekta!

17 godina
neaktivan

Panasonicovi NeoPDP modeli imaju drastično smanjenu mogućnost tih problema. Čak ni G10 plazma (ima je rođak) nema takvih problema, a nova (moja) V20 nije pokazala nikakvu tendenciju da te probleme ima, čak ni u prvih nekoliko sati dok nije posve razrađena.

Odigrao sam malo Call of Duty na njoj i doživljaj je apsolutno nevjerojatan. :)

15 godina
naxeem kaže...

Panasonicovi NeoPDP modeli imaju drastično smanjenu mogućnost tih problema. Čak ni G10 plazma (ima je rođak) nema takvih problema, a nova (moja) V20 nije pokazala nikakvu tendenciju da te probleme ima, čak ni u prvih nekoliko sati dok nije posve razrađena.

Odigrao sam malo Call of Duty na njoj i doživljaj je apsolutno nevjerojatan. :)

I bet it is {#}

15 godina
Prva stvar - full HD. Kod tih dijagonala je to ništa drugo nego marketinški trik za povećanje cijene. Kupim ti ja televizor ako na toj dijagonali uspiješ primjetiti razliku između full HD-a i HD ready-a. Dakle to ti ne smije biti nikakav kriterij kod kupnje televizora. I da, ova plazma je HD ready, ali trebaš vidjeti kako izgleda avatar (:O).
Taj popularni LED lcd (još jedan marketinški trik) označava pozadinako osvijetljenje. To su uglavnom edge LED verzije - LE-diode na rubovima ekrana. Takvo osvijetljenje je negdje u rangu (ili lošije) CCFL-a, ali manje troši i TV može biti tanji.
Što se tiče kontrasta - još jedan u nizu marketinških trikova. To što piše pod kontrast je dinamički kontrast, koji ti ne znači apsolutno ništa.

@lux - onda sam zastario..:p..(nisam probao igrat na 20E.)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice