No dobro, ali meni je i dalje slika na plazmi nekako izobličena, izdužena. Više mi se sviđa slika na LCD-u. Ja ne tražim nikakvo savršenstvo, meni je dobra slika i na najjeftinijem LCD-u. Moj je koštao 2500 kn i sasvim sam zadovoljan.
Izobličena, izdužena, o ćemu ti to točno pričaš? Ti si zasigurno nešto pobrka, naravno da će bit izobličena i na plazmi na LCD-u kad gledamo 4:3 signal na 16:9 ekranima.
OK uvjerio si me. Znam da su LCD-i nekad bili bolji od plazme, ali očito to više nije tako. Sljedeći TV će mi definitivno biti plazma, osim ako do tada ne usavrše neku novu tehnologiju.
Još nešto. Daj mi reci jel ovo valja: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4020285
Ima jedan problem kod te plazme, nema uopće DVB-T prijemnik ali za to ima jednu od najboljih slika za SD signal. Preporučam ti onaj X10Y model koji je ovogodišnji i koji ima i MPEG2 i MPEG4 prijemnik, prosječna potrošnja 42'' modela pri gledanju FullHD sadržaja joj je oko 185 W, kada se gleda SD signal potrošnja je naravno manja, evo i test.
I još nešto, LCD-ovi nikada nisu bili bolji po plazme osim po potrošnji struje.