Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.240
|
čitano: 23.608.212
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Naš ima bolji daljinski od američkog, stalak je drugačiji te ima VIDAA OS za razliku od google playa kod US modela. Sve drugo bi trebalo biti isto.

Trenutno je i 5 godina garancije kod nas.

HISENSE 65U7KQ (elipso.hr)

2 godine redovnog jamstva + 3 godine dodatnog jamstva uz registraciju na https://bit.ly/3K5ipYW .
Promocija traje od 01.12. do 31.01.2024.

Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
forumaš kaže...

Naš ima bolji daljinski od američkog, stalak je drugačiji te ima VIDAA OS za razliku od google playa kod US modela. Sve drugo bi trebalo biti isto.

Trenutno je i 5 godina garancije kod nas.

HISENSE 65U7KQ (elipso.hr)

2 godine redovnog jamstva + 3 godine dodatnog jamstva uz registraciju na https://bit.ly/3K5ipYW .
Promocija traje od 01.12. do 31.01.2024.

Eto 5g a ni tv nije loš

U Splitu ih vise nema u elipsu sve su prodali

17 godina

Po meni čitajuči recenzije i osvrte korisnika od tog Hisense modela nema bolje za te novce, ima li ga tko od forumaša??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidim da je bilo riječi o Sony KD-65x75WL, trenutno je u svijetu medija 819 eur uz kupon te ima 5 god garancije.

Televizor SONY KD-65X75WL BRAVIA LED UHD 4K Google SMART TV | Svijet-medija.hr

Naručio sam ga, nadam se preporodu nakon low budget LG-a 55" u kojem sve živo šteka od šaltanja programa do smart funkcionalnosti.

1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
ivek_sp kaže...

Vidim da je bilo riječi o Sony KD-65x75WL, trenutno je u svijetu medija 819 eur uz kupon te ima 5 god garancije.

Naručio sam ga, nadam se preporodu nakon low budget LG-a 55" u kojem sve živo šteka od šaltanja programa do smart funkcionalnosti.

Je li bolji od hisense 65 U7KQ

Ovaj hisense je u nekim ducanima skup kao i taj sony

5 godina
neaktivan

Naručio Hisense 65u8kq za 1020€, ako dođe ovaj tjedan raspišem komentare.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Grdelin77 

Nebi znao. Nekako mi je ipak draže kupiti provjerenu marku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2023 11:16 (ivek_sp).
6 godina
Grdelin77 kaže...
ivek_sp kaže...

Je li bolji od hisense 65 U7KQ

Ovaj hisense je u nekim ducanima skup kao i taj sony

Ne  bih se više trebao miješati, al sam lani bio u sličnoj dilemi pa ako kome pomognem......  Svako tko kupuje tv, a iole mu je važno da dobije što bolji tv za približno iste novce treba znati što će gledati i od kuda, a ima se gdje informirati (Google, Youtube, forum, facebuk) i ne biti lijen i pročitati unazad forum koliko treba i sve će saznati i odlučiti se za onaj tv koji ga najviše zaintrigrira. Što se tiče dileme Sony - Hisense - TCL, ja sam lani kupio Sony, ali FALD i super sam zadovoljan njime, ali to je bilo lani, a tada su cijene bile malo drugačije, a i konkurencija je bila slabija po pitanju kvalitete u ovom rangu. Nije Vam Sony svejedno dali je model 75, 85 ili 90. Veći broj, veća kvaliteta, veća cijena. Bolje Vam je kupiti stariji model 90 od novog 75, jer 90 je FALD, a to vam pravi razliku vjerujte mi. Ako je Hisense približno dobar kao onaj američki koji je Google, a ovaj naš je Vidaa, onda je super, ako vam ne treba Google os. Pišem o modelu U7K. U8K bi trebao biti još bolji. Svi koji su kupili Hisense U7K napisali su na forumu da su super zadovoljni za te novce. S druge strane, oni koje zanima Google imaju TCL i modele 805, 835 i vjerujem najbolji 845, a da ne govorim 9... Da ja sada kupujem vjerojatno bi kupio TCL 845, jer mi treba Google, a svi koji su ga kupili ga hvale. 

Prema specifikacijama i Hisense i TCL  su bolji od Sonya 90J ili 90K koji su stariji modeli i FALD su, a Hisense i tcl  su mini led, al to vam je isti k...c. Sony je dokazana kvaliteta, a kako će se ovi pokazati čut će se. 

Dakle sve je na Vama, svatko zna što mu treba i što mu je bitnije, sve ima na internetu i ne može netko drugi znati šta je Vama važnije tako da..........

Sretno u izboru TV-a  i uživajte u novim kučnim ljubimcima.

12 godina

nakon pročitanog, nekako naginjem tom Hisense U7KQ u 55" varijanti (jer mi ne treba veće), pa ako ima još neki miniled/qled za sličnu lovu - preporučite, pa da još malo razmislim (nije mi ništa prehitno, a možda još ulete i neki božićni popusti do tad)

jel ima neki TCL tog ranga, a da ima Google TV sustav?

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
60nine kaže...

jel ima neki TCL tog ranga, a da ima Google TV sustav?

Moš si pogledat C805, navodno je MiniLED, ima slične specke kao U7K + GoogleTV sistem i malo bolji prikaz slike, a još bi bilo bolje da uz njega dobiješ i 2+3 god. gare, jer si onda miran šta se tiče servisiranja...

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
2 godine
neaktivan

Pozdrav svima. Ima li netko iskustva sa stranicom Shopzilla.hr? 

0 0 hvala 0
7 godina

Bok ljudi, 

Molim preporuku za tv do cca 800eur 65in ekran.

Gledam A1 kablovsku, youtube, spojio bi pc na njega te gledao filmove sa kompa. Spojio bi i AV receiver.

Danas je završila akcija u elipsu i razmisljao sam izmedu Hisensea 65U7KQ i TCL C870, oboje su imali cijenu 720 eura ali s obzirom da nisam sve stigao prouciti odlučio sam ne kupiti ništa i malo bolje istražiti.

Molim vas za savjete, sigurno će biti još akcija do Nove godine.

Hvala.

0 0 hvala 0
10 godina
U Elipsu TCL 55C835 na akciji. Košta 569e. Čini mi se kao odlična ponuda pa sam uzeo.

Dobite još tri dodatne godine garancije s registracijom.

https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/TCL-55C835/

2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
MedO1337 kaže...
U Elipsu TCL 55C835 na akciji. Košta 569e. Čini mi se kao odlična ponuda pa sam uzeo.

taman sam i ja danas to gleda
i kao idem vidit kakve su cijene po drugim ducanima.....doslovno iduce najjeftinije je 990€ te mi nije jasno kako toliki popust?

ovo mi se cini kao nesto sto se ne smi propustit

10 godina
Tvpronlem kaže...
MedO1337 kaže...

i kao idem vidit kakve su cijene po drugim ducanima.....doslovno iduce najjeftinije je 990€ te mi nije jasno kako toliki popust?

Da, nije jasno ni prodavačima u Elipsu :D

Ja ga došao kupit odmah danas oko 10 ujutro, na prvi dan akcije, i kažu da su već dva prodali, a otvaraju u devet...

16 godina

TV se nikada ne kupuje osobno u dućanu, nego obavezno online tako da imaš pravo na povrat unutar 14 dana ako ti se nešto ne svđa, npr.loš panel.

9 godina
protjeran
MedO1337 kaže...
Tvpronlem kaže...
MedO1337 kaže...

Da, nije jasno ni prodavačima u Elipsu :D

Ja ga došao kupit odmah danas oko 10 ujutro, na prvi dan akcije, i kažu da su već dva prodali, a otvaraju u devet...

vrh
cini mi se da cu i ja popodne po novi tv 

forumaš kaže...

TV se nikada ne kupuje osobno u dućanu, nego obavezno online tako da imaš pravo na povrat unutar 14 dana ako ti se nešto ne svđa, npr.loš panel.

istina, al ovdje vise manje stvarno znamo o tom TV-u jer je opjevan na ovoj temi.
+ nemam briga hoce li se razbiti u dostavi (sto je cesto poznavajuci nase dostavljace)

10 godina
forumaš kaže...

I ja sam kao kolega dosta istražio o navedenom modelu nakon što mi je preporučen u ovoj temi. A i igrom slučaja mi dobar prijatelj ima upravo takav model, tako da se nemam na što žaliti :)

U Elipsu su ga odmah otvorili i testirali da je sve okej.

9 godina
protjeran

samo me zanima, ako tko zna
kakva je razlika izmedu C835 i C839

Koji je bolji?

0 0 hvala 0
4 godine
MedO1337 kaže...

Ovo je ponuda godine, uzimajte dok ima!

Vjerujem da će već danas bit sve rasprodano.

C835 i C839 su isti modeli samo za različita tržišta.

16 godina
MedO1337 kaže...
forumaš kaže...

I ja sam kao kolega dosta istražio o navedenom modelu nakon što mi je preporučen u ovoj temi. A i igrom slučaja mi dobar prijatelj ima upravo takav model, tako da se nemam na što žaliti :)

da li je panel dobar ili ima loše probijanje pozadinskog svjetla, dirty schreen efekt i sl.  se provjerava doma u mraku tak da si pustiš sa youtubea potrebne testove.

Na to sam mislio...ak je nešto od toga baš loše lako vratiš ako je kupljen online. Ako je kupljen u trgovini onda je viđeno/kupljeno i takve stavri nisu pokrivene kroz klasičnu garanciji nego jednostavno lutrija sa panelima, pa kaj dobiješ.

10 godina
forumaš kaže...
MedO1337 kaže...
forumaš kaže...

da li je panel dobar ili ima loše probijanje pozadinskog svjetla, dirty schreen efekt i sl.  se provjerava doma u mraku tak da si pustiš sa youtubea potrebne testove.

Na to sam mislio...ak je nešto od toga baš loše lako vratiš ako je kupljen online. Ako je kupljen u trgovini onda je viđeno/kupljeno i takve stavri nisu pokrivene kroz klasičnu garanciji nego jednostavno lutrija sa panelima, pa kaj dobiješ.

Aha, a jbg :D 

Prelazim svakako s budget TV-a od 200/300e tako da bit će dobro vjerojatno.

9 godina
protjeran
BioZZG kaže...
MedO1337 kaže...

oba su u ponudi u elipsa
zbog toga pitam

16 godina
Nakatomi kaže...

Bok ljudi, 

Molim preporuku za tv do cca 800eur 65in ekran.

Gledam A1 kablovsku, youtube, spojio bi pc na njega te gledao filmove sa kompa. Spojio bi i AV receiver.

Danas je završila akcija u elipsu i razmisljao sam izmedu Hisensea 65U7KQ i TCL C870, oboje su imali cijenu 720 eura ali s obzirom da nisam sve stigao prouciti odlučio sam ne kupiti ništa i malo bolje istražiti.

Molim vas za savjete, sigurno će biti još akcija do Nove godine.

Hvala.

Evo C870 još pala cijena, sad je 650e 

https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/TCL-65QLED870/

10 godina
Tvpronlem kaže...
BioZZG kaže...
MedO1337 kaže...

oba su u ponudi u elipsa
zbog toga pitam

Isti su po specifikacijama i to mi je potvrdio danas prodavač u Elipsu. 

13 godina

Kaj im je pala stranica, ne mogu se prijavit? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
G20Titan kaže...

jučer se isto nije moglo...

btw kako znati da ovi televizori nisu neki povrat kupca ili povrat sa servisa pa su tako jeftini? vjerojatno nikako :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.12.2023 15:26 (60nine).
4 godine
60nine kaže...
G20Titan kaže...

jučer se isto nije moglo...

btw kako znati da ovi televizori nisu neki povrat kupca ili povrat sa servisa pa su tako jeftini? vjerojatno nikako :D

Pa naruči online pa ćeš vidjeti jel otvarana kutija i sl. imaš 14 dana za povrat ili odi u dućan kupit nek otvore pred tobom kao što i rade u Elipsu.

Uostalom imaš 5 godina garancije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.12.2023 15:39 (BioZZG).
12 godina
BioZZG kaže...

Pa naruči online pa ćeš vidjeti jel otvarana kutija i sl. imaš 14 dana za povrat ili odi u dućan kupit nek otvore pred tobom kao što i rade u Elipsu.

Uostalom imaš 5 godina garancije.

hvala, znam to, samo sam pitao čisto iz radoznalosti :)

2 godine
protjeran

Ne mogu virovat da su u elipsa digli cijenu hisensa U7KQ na 8200kn!

Sad mi taj otpada

Ali cini mi se da su dosta drugih spustili

I sad mi stvarno triba pomoc da odaberem sta da uzmem!

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice