Da nije SkyForestLand?
To je za one koji traze "world" liste, za one koji pre svega zele exyu, zaobidjite.
Ima i jos bolja lista koja se ne spominje po forumu... Cisti luksuz za VIP klijentelu
Dobro da si rekao koja je..
Nema reklamiranja, zato i je top usluga
Kako privlače klijente? Putem kriptičnih forumaša? Top uber ekskluzivna lista samo za odabrane, ali za više detalja na pm.. LOL
Bok ljudi, tražim neki IPTV za starog. Uvijet je da ima i videoteku s EX-YU filmovima i serijama i da radi ok
Vi koji koristite Strong8K jeste li dobili novi login info od svojih prodavača? Ako niste zatražite sad.
koristio dream4k i lion i nisam zadovoljan, tvviet je jos najbolji do sada.
Nema neki naziv, preko aplikacije IPTV Smarters Pro radi i na laptopima i kompjuterima, na mobitelima ili na TV-boxevima (ja ga imam na amazon firesticku).
Da, netko će reći 100€ godišnje je previše za to, ja platim i ne razmišljam uopće, a ako nekog dovedeš da uzme godinu dana, dobiješ 3 mjeseca dodatno besplatno.
Filmovi, serije i live programi.
I da, koristim ga u Njemačkoj gdje su rigorozni oko takvih stvari, a mama ga koristi u Austriji, tako da ako netko zbog toga ima strah, eto, odmah u startu mogu reći samo sve najbolje.
koristio dream4k i lion i nisam zadovoljan, tvviet je jos najbolji do sada.
Lion kod majke u HR radi bez jebe na VDSL liniji 50 megabita.
Dream4K je za sportove pogotovo strane super jer velika većina kanala je 60 FPS.
koju aplikaciju koristis, dream jucer uopce nisu sport klubovi radili
Tivimate
Nema neki naziv, preko aplikacije IPTV Smarters Pro radi i na laptopima i kompjuterima, na mobitelima ili na TV-boxevima (ja ga imam na amazon firesticku).
Da, netko će reći 100€ godišnje je previše za to, ja platim i ne razmišljam uopće, a ako nekog dovedeš da uzme godinu dana, dobiješ 3 mjeseca dodatno besplatno.
Filmovi, serije i live programi.
I da, koristim ga u Njemačkoj gdje su rigorozni oko takvih stvari, a mama ga koristi u Austriji, tako da ako netko zbog toga ima strah, eto, odmah u startu mogu reći samo sve najbolje.
Ima li neki kontakt ili web adresa?
Evo poslao sam u privatnoj poruci.
Ako može i meni kontakt na pp
na kojoj stranici se mogu kupovati preplate za ipTV?
Tj. sa koje stranice je ovaj tvoj screenshoot za MegaOTT itd.
HVALA!
HVALA!
https://www.z2u.com/ip-tv/account-5-16994
Evo pa biraj.
Pozdrav, moze li molim vas netko poslat na PP preporuku za IPTV, treba mi isključivo za gledanje HNL-a. Hvala!
HVALA!
https://www.z2u.com/ip-tv/account-5-16994
Evo pa biraj.
Hvala za postane likove.
Poslao sam ti poruku u inbox.
Pozdrav, moze li molim vas netko poslat na PP preporuku za IPTV, treba mi isključivo za gledanje HNL-a. Hvala!
Lion bi cjenovno bio najbolji za HNL tj. sve "naše" sportske kanale.
Hvala,
Ivan
Hvala,
Ivan
Imaš par postova više link di ih sve možeš naći. Nađi prodavača sa dobrim rankom i to je to.
Pozdrav svima,
samo da javim, možda nekome posluži ovo iskustvo. Kupio sam TiviMate licencu za godinu dana i aktivirao je na 5 uređaja.
TiviMate EPG radi samo s licencom. Primijetio sam da je ova IPTV aplikacija jedna od, ako ne i najbolja, za praćenje IPTV sadržaja.
Učitao sam listu od ProSkyTV provajdera i povezao svoj Synology NAS direktno s TiviMate-om. Kad pritisnem Record, sadržaj s live TV-a odmah počinje snimati na moj Synology drive.
Kvaliteta slike je vrhunska, bez trzanja ili zastoja, a u recorded files ekstenzija je .ts, što je vrlo kvalitetno.
Probao sam nekoliko IPTV aplikacija i mogu reći da je TiviMate najbolji.
Evo malo uputstva kako sam povezao TiviMate sa Synology NAS-om:
Idite u Settings -> Other -> Recording -> Recordingsfolder, pa zatim Select folder.
Zatim odaberite Setup SMB, unesite IP adresu NAS-a, korisničko ime i lozinku te odaberite željeni folder.
Da aktivirate snimanje, pritisnite i zadržite OK na daljinskom, i pojavit će se meni kao na slici.
Evo slike mozete da pogledate vrlo ednostavno
Pozdrav svima,
s
ForumHR ti nije dosta, pa reklamiraš smeće i ovdje?
Isti odgovor kao i ekipi tamo. Ajde razguli sa tom preprodanom megom/magnumom