Već jako dugo nisam pisao ovdje, niti sam općenito pisao po BUG forumu, ali uz hrpu televizora koji se danas nude sam se jednostavno izgubio i imam poteškoće s pronalaženjem TV-a koji želim pa evo me tu. :)
Naime tražim 4K HDR TV, koji bi bio prvenstvno za gaming te bi mu to u 90% vremena bila i jedina svrha, možda koji film tu i tamo, koja sezona serije, ali ono nebitno.
Druga stvar koja mi je zapravo i najbitnija od svih tehničkih karakteristika je input lag. Bilo bi odlično da TV ima 10 ms ili manje input lag, ali može i ispod 20 ms.
Sljedeće stvari koje su mi bitne da TV ima 2 HDMI s podrškom za UHD HDR te antenski i satelitski prijam i komponentni audio i video ulaz.
Sve ostalo može biti plus, ali mi je posve nebitno. Što se tiče veličine tražim nešto 40"+.
Za sad jedino što sam našao, a da nije preskupo je TCL U43P6046. Sad jedino me brine kod tog TV-a, što američka verzija ima input lag od 15 ms, dok verzija za naše tržište ima raspon od 19-30 ms što mi je malo previše, a opet koliko je taj podatak točan. TCL bi me izašao oko cca 4200 kn pa sad bilo bi dobro nešto u cijenovnom rangu do max 7000 kn.
Eto nadam se da netko ima nekakav prijedlog za nešto bolje.