Gaming 4K TV uz nizak input lag

poruka: 2
|
čitano: 2.696
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Već jako dugo nisam pisao ovdje, niti sam općenito pisao po BUG forumu, ali uz hrpu televizora koji se danas nude sam se jednostavno izgubio i imam poteškoće s pronalaženjem TV-a koji želim pa evo me tu. :)

Naime tražim 4K HDR TV, koji bi bio prvenstvno za gaming te bi mu to u 90% vremena bila i jedina svrha, možda koji film tu i tamo, koja sezona serije, ali ono nebitno.

Druga stvar koja mi je zapravo i najbitnija od svih tehničkih karakteristika je input lag. Bilo bi odlično da TV ima 10 ms ili manje input lag, ali može i ispod 20 ms.

Sljedeće stvari koje su mi bitne da TV ima 2 HDMI s podrškom za UHD HDR te antenski i satelitski prijam i komponentni audio i video ulaz.

Sve ostalo može biti plus, ali mi je posve nebitno. Što se tiče veličine tražim nešto 40"+.

Za sad jedino što sam našao, a da nije preskupo je TCL U43P6046. Sad jedino me brine kod tog TV-a, što američka verzija ima input lag od 15 ms, dok verzija za naše tržište ima raspon od 19-30 ms što mi je malo previše, a opet koliko je taj podatak točan. TCL bi me izašao oko cca 4200 kn pa sad bilo bi dobro nešto u cijenovnom rangu do max 7000 kn.

Eto nadam se da netko ima nekakav prijedlog za nešto bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ovdje ti je tema za to pitanje.

Battlenet - TheProdigy#2234

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: