Elit lcd tv

poruka: 13
|
čitano: 53.589
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Elit lcd tv

Ukratko, zanima me dali itko zna odakle je ova firma,iz koje drzave? Ima par povoljnih lcd-a pa bi si uzeo jedan,na netu nemogu naci nista o podrijetlu i lokaciji doticne firme osim ime distributera za Hrvatsku i Bosnu.Imao sam njihov dvd tako da  znam da kvaliteta nije neka stoga molim bez savijeta i komentara o tome nemoj ljevu marku i slicno,na tv ima 3g jamstva tako da i nije lose.Ako jos kojim slucajem netko posjeduje tv tog proizvodaca bio bih zahvalan na par informacija o kvaliteti slike.Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Elit lcd tv

Imam njihov CRT, srednja žalost. Mijenja boje kako mu dođe.

Ne da mi ga se nositi na garanciju, budući da mi nije primarni tv.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Elit lcd tv

Ma znam da to nije neka kvaliteta ,cim vidis koliko kosta odmah ti je jasno ali me strasno zanima koja je zemlja porijekla te firme,dali je daleki istok ili?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Elit lcd tv

sa http://www.elit-electronics.com/impressum

Elit group LC
1219 Capitol Avenue
Cheyenne, 82001
United States of America

ali najvjerojatnije se proizvodi u kini...

16 godina
neaktivan
mariik kaže...

Elit group LC
1219 Capitol Avenue
Cheyenne, 82001
United States of America

E hvala ti,bas tu nisam gledao,pod impressum. Bas trazim i nemogu naci tu tvrtku u tom gradu u Americi,cudno. Vjerojatno i je kako kazes,pravi se u Kini ili tako negdje.Htijeo bih pod svaku cijenu izbjeci tv sa dalekog istoka ,bez obzira na kvalitetu.

15 godina
vombat kaže...
mariik kaže...

Elit group LC
1219 Capitol Avenue
Cheyenne, 82001
United States of America

E hvala ti,bas tu nisam gledao,pod impressum. Bas trazim i nemogu naci tu tvrtku u tom gradu u Americi,cudno. Vjerojatno i je kako kazes,pravi se u Kini ili tako negdje.Htijeo bih pod svaku cijenu izbjeci tv sa dalekog istoka ,bez obzira na kvalitetu.

E, to je vec jako tesko ... :-)

16 godina
neaktivan
Elit lcd tv

Da,znam da je to gotovo nemoguce,i nije mi bitno da se panel pravi u Kini ili tamo negdje u Aziji-to je gotovo nemoguce izbjeci,vec da je tvrtka kao takva sa zapada.

0 0 hvala 0
10 godina
Elit lcd tv

Evo kupujem televizor jeftinijih klasa pa me zanima ako znate nesto ovim markama, ima ELIT,VOX i TESLA.Sta mi preporucujete jer sve su "istih" specifikacija i cijena? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Elit lcd tv

A da se prebacis u ovu temu i navedes koji je iznos i dijagonala u pitanju

m.bug.hr/forum/topic/lcd-plazma-televizori/koji-televizor-kupiti-vodic-odabir/48433?page=189#post5173820

Edit: hbg krivi link tako je kad si istodobno i na mobu i na pc 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 6:50 (Patrick_cro).
10 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...
A da se prebacis u ovu temu i navedes koji je iznos i dijagonalanu pitanju?
www.bug.hr/forum/topic/benchmark/geekbench-3/201150.aspx

Ni uz kakav trud ne mogu shvatiti zašto mu preporučuješ da upit o televizorima postavi na temi za benchmark.

vocap, bičz?
9 godina
neaktivan
Igormaric kaže...

Evo kupujem televizor jeftinijih klasa pa me zanima ako znate nesto ovim markama, ima ELIT,VOX i TESLA.Sta mi preporucujete jer sve su "istih" specifikacija i cijena? 

Nedavno sam popravljao jednom prijatelju Elit LCD, uglavnom, našao sam problem, i krenem ja potražiti tu ploču koja mu zeza na internetu, i onda skužim da uopće ne možeš nigdje nabaviti takvu ploču, osim direktno od proizvpđača iz Kine, ali prodaju samo po 10 ili više komada.

Uglavnom, kaj se tiče dijelova  za taj TV, možeš ih nabaviti samo slučajno, ako je nekome krepao takav TV, a servisi i ako imaju, sumnjam da povoljno prodaju.

Tak da ako te ne brine dostupnost dijelova, nego tražiš samo čim jeftiniji TV, slobodno kupi taj, ionak je to sve manje isto kod jeftinijih marki.

Kruha i igala...
8 godina
neaktivan
Zdravo svima imam problem kod LCD TV Elit bila je prvo u BiH zatim u Austriji i sad je opet došla u BiH no međutim za bilo sta oko kanala da bih pronasao bilo automatski ili manuelno trazi mi neki kod dal neko zna taj kod?

0 0 hvala 0
16 godina

0000 ili 1234 .. ili :)

ili resetiraj na tvorničke postavke, pa ponovi..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 15:34 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice