Ukratko, zanima me dali itko zna odakle je ova firma,iz koje drzave? Ima par povoljnih lcd-a pa bi si uzeo jedan,na netu nemogu naci nista o podrijetlu i lokaciji doticne firme osim ime distributera za Hrvatsku i Bosnu.Imao sam njihov dvd tako da znam da kvaliteta nije neka stoga molim bez savijeta i komentara o tome nemoj ljevu marku i slicno,na tv ima 3g jamstva tako da i nije lose.Ako jos kojim slucajem netko posjeduje tv tog proizvodaca bio bih zahvalan na par informacija o kvaliteti slike.Zahvaljujem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam njihov CRT, srednja žalost. Mijenja boje kako mu dođe.
Ne da mi ga se nositi na garanciju, budući da mi nije primarni tv.
Ma znam da to nije neka kvaliteta ,cim vidis koliko kosta odmah ti je jasno ali me strasno zanima koja je zemlja porijekla te firme,dali je daleki istok ili?
sa http://www.elit-electronics.com/impressum
Elit group LC
1219 Capitol Avenue
Cheyenne, 82001
United States of America
ali najvjerojatnije se proizvodi u kini...
Elit group LC
1219 Capitol Avenue
Cheyenne, 82001
United States of America
E hvala ti,bas tu nisam gledao,pod impressum. Bas trazim i nemogu naci tu tvrtku u tom gradu u Americi,cudno. Vjerojatno i je kako kazes,pravi se u Kini ili tako negdje.Htijeo bih pod svaku cijenu izbjeci tv sa dalekog istoka ,bez obzira na kvalitetu.
Elit group LC
1219 Capitol Avenue
Cheyenne, 82001
United States of America
E hvala ti,bas tu nisam gledao,pod impressum. Bas trazim i nemogu naci tu tvrtku u tom gradu u Americi,cudno. Vjerojatno i je kako kazes,pravi se u Kini ili tako negdje.Htijeo bih pod svaku cijenu izbjeci tv sa dalekog istoka ,bez obzira na kvalitetu.
E, to je vec jako tesko ... :-)
Da,znam da je to gotovo nemoguce,i nije mi bitno da se panel pravi u Kini ili tamo negdje u Aziji-to je gotovo nemoguce izbjeci,vec da je tvrtka kao takva sa zapada.
Evo kupujem televizor jeftinijih klasa pa me zanima ako znate nesto ovim markama, ima ELIT,VOX i TESLA.Sta mi preporucujete jer sve su "istih" specifikacija i cijena?
A da se prebacis u ovu temu i navedes koji je iznos i dijagonala u pitanju
m.bug.hr/forum/topic/lcd-plazma-televizori/koji-televizor-kupiti-vodic-odabir/48433?page=189#post5173820
Edit: hbg krivi link tako je kad si istodobno i na mobu i na pc

www.bug.hr/forum/topic/benchmark/geekbench-3/201150.aspx
Ni uz kakav trud ne mogu shvatiti zašto mu preporučuješ da upit o televizorima postavi na temi za benchmark.
Evo kupujem televizor jeftinijih klasa pa me zanima ako znate nesto ovim markama, ima ELIT,VOX i TESLA.Sta mi preporucujete jer sve su "istih" specifikacija i cijena?
Nedavno sam popravljao jednom prijatelju Elit LCD, uglavnom, našao sam problem, i krenem ja potražiti tu ploču koja mu zeza na internetu, i onda skužim da uopće ne možeš nigdje nabaviti takvu ploču, osim direktno od proizvpđača iz Kine, ali prodaju samo po 10 ili više komada.
Uglavnom, kaj se tiče dijelova za taj TV, možeš ih nabaviti samo slučajno, ako je nekome krepao takav TV, a servisi i ako imaju, sumnjam da povoljno prodaju.
Tak da ako te ne brine dostupnost dijelova, nego tražiš samo čim jeftiniji TV, slobodno kupi taj, ionak je to sve manje isto kod jeftinijih marki.
0000 ili 1234 .. ili :)
ili resetiraj na tvorničke postavke, pa ponovi..