3D Blu-ray filmovi sa PC-a na 3D LCD TV

poruka: 304
|
čitano: 182.593
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

da moras imat ntfs format, sad jel ps3 cita to, nisam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na zalost ne cita taj format! Na koju foru onda da prebacim film sa kompa na PS3?

HVALA

0 0 hvala 0
16 godina

hm, nikako jer da bi ga stavio na bilo sto prijenosno mora bit u ntfs-u jer na fat 32 ne stane(ima par filmova koji stanu ali rijetko). mozes samo orginal blu ray filmove ili ako imas kojim slucajem blu ray przu mozes przit i tako pustat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da li bolja plasma 3d ili lcd 3 d i ima li to uopče kakve razlike i kakav je ovaj model

PANASONIC TX-P42UT30E

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 16:49 (toni1983).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 3D Blu-ray filmovi sa PC-a na 3D LCD TV
lipovcanin kaže...

Imam film u 3D-u od 13GB i sad sam ga htijeo prebaciti na PS3. Kupio sam USB od 16GB i taj isti film nemogu da prebacim na USB. Kaze da je fail prevelik! Gdje je problem??? USB sam i formatira...

Ovako da bi ps3 prepoznao usb stick mora biti formatiran u fat32 sistemu i imat ove foldere u koje ćeš smjestit određeni sadržaj

PICTURE

VIDEO

MUSIC

GAME

ali fajlovi koje ćeš kopirat moraju biti manji od 4gb.

Postoji i riješenje za to instaliraj si ovo http://www.ps3mediaserver.org/about/ i moći ćeš strimat bežično ili preko kabla video sa pc na ps3 direktno ili kopirat na hd od ps3 i veće od 4 gb nisam siguran ali mislim da ps3 nije limitiran u fat32 na samo 4gb kao i windowsi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 19:41 (LexTHE Boxer).
16 godina
toni1983 kaže...

da li bolja plasma 3d ili lcd 3 d i ima li to uopče kakve razlike i kakav je ovaj model

PANASONIC TX-P42UT30E

ta plazma kao ukupan tv je super ali ako te zanima 3d onda bi ja radije na lcd iso. imas sad ove nove serije sto su izasle, lg je napravio odlican posao, jeftini su, hrpa naocala, super dizajn i poboljsan 3d od prosle serije.

14 godina
mar123 kaže...
toni1983 kaže...

PANASONIC TX-P42UT30E

ta plazma kao ukupan tv je super ali ako te zanima 3d onda bi ja radije na lcd iso. imas sad ove nove serije sto su izasle, lg je napravio odlican posao, jeftini su, hrpa naocala, super dizajn i poboljsan 3d od prosle serije.

ja uzeo lg-a lcd led 3d i mogu ti reci prezadovoljan.bio sam u areni u imaxu gledao 3d film i rekao neka je lcd 50% kao taj u areni i ja zadovoljan a kad ono kao da sam u areni u imaxu-savrseno.

16 godina

koji si uzeo, i ja imam lg-ev.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
toni1983 kaže...

PANASONIC TX-P42UT30E

Onda je biće najbolje nešto ovako

LG 42LW5400 oko 5500 kn i 7 pari naočala :D
inaće već imam panasonic plasmu 2 godine 107 i prezadovoljan sam pa zato pitam :D
16 godina

jesi pogledao ove nove modele od lg-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

imam ti lg lw5400.nisam pogledao nove modele.bojim se ako ih pogledam da nebi ovaj zavrsio na njuskalu..hehe a ti koji imas model?i kak si zadovoljan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja imam lw5590, super sam zadovoljan iako sam razmisljo o prodaji i kupnji nove generacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

ja imam lw5590, super sam zadovoljan iako sam razmisljo o prodaji i kupnji nove generacije.

koja je razlika izmedu novih i ovih nasih?koliko bi trazio za svoj ak bi ga prodavao?mislim kak se krecu cijene?

16 godina
neaktivan

Preporučam LG LM 670 S.Kupio sam ga prije par dana.Taj model ima sličan dizajn kao Samsung,nema skoro nikakav okvir.2D u 3D je perfektan samo treba odabrati opciju CINEMA.Originalni 3D malo je zamoran za oči,naročito kada je nešto u prvom planu.

16 godina
neaktivan

Imam LG cinema i ako gledam originalni 3D(nalaze se u Apss)ima iskakanja i dubine,ali to iskakanje zamara oči i ne može se dulje vrijeme gledati.Konverzija 2D u 3D daje odličnu dubinu ali je treba naštelati na opciju Cinema.Takva sliku ne zamara oći.

14 godina
neaktivan
Samo jedno pitanje vi koji imate LG sa cinema ekranima,
dali je istina kako sam negdje pročitao da su dosta sjajniji ekrani od klasičnih lcd ekrana to jest da pate dosta od refleksije.

14 godina
neaktivan

kod mene nema nikakve refleksije, niti malo.

razlika između starih verzija i novih lg-a je u dizajnu, poboljsanom 2d u 3d, i poboljsana kvaliteta 3d-a(mislim da sad svi imaju full 3d), te jos neke gluposti tipa dual play itd. lg je naisplativiji i najbolji 3d televizor, u ovom bug-u su testirali smart tv-e i za lg su rekli da je najbolji, 3d mu je oduvijek bio najbolji jer je pasivan, svatko tko je isprobao oboje to moze rec. jedino u cem ga ostali pobjeđuju je 2d slika, gdje su plazme malo bolje. inace lg is way to go.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maraac kaže...

kod mene nema nikakve refleksije, niti malo.

razlika između starih verzija i novih lg-a je u dizajnu, poboljsanom 2d u 3d, i poboljsana kvaliteta 3d-a(mislim da sad svi imaju full 3d), te jos neke gluposti tipa dual play itd. lg je naisplativiji i najbolji 3d televizor, u ovom bug-u su testirali smart tv-e i za lg su rekli da je najbolji, 3d mu je oduvijek bio najbolji jer je pasivan, svatko tko je isprobao oboje to moze rec. jedino u cem ga ostali pobjeđuju je 2d slika, gdje su plazme malo bolje. inace lg is way to go.

Evo u ovom testu sam pročitao za to:http://hdtelevizija.com/2012/04/28/recenzija-3d-tv-lcd-lg-cinema-3d-lm670s-lm6xx-serija/2/

Da citiram:

"LG sve televizore od modela LM660S pa naviše oprema tzv. “Cinema Screen” ekranom, a koji se jasno može razlikovati u odnosu na “obične” zbog prisustva sjajnog zaslona koji je osjetljiv na refleksije ambijentalnog svjetla. To znači da ćete u jako osvijetljenoj prostoriji vidjeti vlastitu refleksiju i predmete u sobi kada se na ekranu prikazuje tamna slika. Iako “glossy” može djelovati atraktivnije i učiniti boje na ekranu življima, sretnija bi bila varijanta s mat ekranom."

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 15:58 (LexTHE Boxer).
14 godina
neaktivan

e za to ti neznam jer ja imam stariju seriju, ovo je ova najnovija i jos te nove nisam ni vidio, moram posjetit neki ducan pa cu malo pogledat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja sam prije par dana kupio lg 3d tv smart i jako sam zadovoljan.PC sam spojio na HDMI(standardni kabel).Pretvorba 2D u 3 D je odlična samo treba staviti opciju CINEMA.Tada imaš najbolju dubinu,nemaš osječaj da imaš ispred sebe TV nego da gledaš radnju kroz prozor.Istina nema izljetavala ali dubina je perfektna.Ne zamara oči dok kod originalnog 3D nakon kratkog vremena osječaš zamor naročito ako ima puno "izletanja" Skinuo sam sa torrenta Hugo,Avatara i još neke filmove,ali je problem sa titlovima jer počinju na desnoj polovici a nastavljaju se na lijevoj.Pokušao sam sa 3D Subtitlom,ali stvar ne šljaka.
16 godina
neaktivan
Točno da LM ima sjajni ekran(dizajn je famozan)i da ima refleksa na dijelovima gdje je jako taman ekran.Na večer nema problema dok preko dana ako sunce udara na ekran malo smeta.Zato ga treba malo zakrenuti(može se zaokrenuti na postolju)ilinavuči zavjese na prozoru.
16 godina
neaktivan

2D u 3D je jako dobar a tko kaže da nema nikakve razlike taj ima problema sa očima.Samo treba staviti opciju CINEMA i dobije se perfektna dubina,jasno da to ovisi i o snimci.Imaš osječaj kao da gledaš radnju kroz neki prozor.Oči ne zamara,dok kod originalnog 3D ako ima puno "izletavanja"zamara oči.

14 godina

dajte neku preporuku filma,crtica,dokumentarca gdje ima puno izletanja efektima.skinuo sam avatara 3d i niš posebno.jedino kaj mi ok (za sada)je reklama od lg-a za 3d televiziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dokumentarac: hubble

crtic:monsters vs aliens

horor: final destination

akcija: avatar

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
djakovl4 kaže...

2D u 3D je jako dobar a tko kaže da nema nikakve razlike taj ima problema sa očima.Samo treba staviti opciju CINEMA i dobije se perfektna dubina,jasno da to ovisi i o snimci.Imaš osječaj kao da gledaš radnju kroz neki prozor.Oči ne zamara,dok kod originalnog 3D ako ima puno "izletavanja"zamara oči.

prvo ne pisi 3 posta zaredom nego imas opciju uredi.

drugo nemoras ponavljat sto puta isto, da shvatili smo najbolje je stavit cinema mode u konverziji

trece izjava da filmovi koji imaju puno izletavanja umaraju nije istinita jer sam pogledo 3 filma zaredom koji su puni izletavanja i nista me ne umara. kod aktivnog 3d-a je to istina.

sad jel mi moze netko pomov kalibrirat tv, znaci da mi kaze na kolko je najbolje stavit pozadinsko, boje itd.

14 godina
maraac kaže...

dokumentarac: hubble

crtic:monsters vs aliens

horor: final destination

akcija: avatar

sve gledao i evo moje ocjene za efekte u njima

hubble-2/5-nista posebno,cak mi je bolji dokumentarac born to be wild

crtic nisam gledao ni horor a avatar ocjena 3/5-ocekivao sam puno puno vise.

evo danas popodne pogledao the adventures of tintin 2011 i mogu vam reci 4/5.

jedino kome za sada dajem 5 su klipici sa ove stranice http://www.freehd3d.info/

14 godina
neaktivan

hubble nisam gledo, cuo sam da je dobar. avatar sam gledo u kino i super mi je bio, doma ga imam ali mi se neda gledat. pogledaj taj horor on ima ok efekte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ajd bas cu pogledati.ma htio bi ako tko zna kakav crtic,film,dokumentarac da ima dosta izletanja efekta iz ekrana

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi ja sam se odlučija za LG 42LW5400 3D Full HD LED TV nadam se da ne falivam paše mi sa svim što ima i cijena mi odg. pričekat ću još samo 10 dana ako bude koja akcija pred euro ko svaki put pa da probam to uzet još malo jeftinije.

Ako ko misli da ima šta bolje za takve novce 5299 neka slobodno predloži ;)

I ako mi možete reč kakva je razlika između gore navedenog i ovog LG 42LW4500

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 21:07 (toni1983).

0 0 hvala 0
14 godina
toni1983 kaže...

Ljudi ja sam se odlučija za LG 42LW5400 3D Full HD LED TV nadam se da ne falivam paše mi sa svim što ima i cijena mi odg. pričekat ću još samo 10 dana ako bude koja akcija pred euro ko svaki put pa da probam to uzet još malo jeftinije.

Ako ko misli da ima šta bolje za takve novce 5299 neka slobodno predloži ;)

I ako mi možete reč kakva je razlika između gore navedenog i ovog LG 42LW4500

ja ga imam i kao sto sam vec prije rekao prezadovoljan sam.za ostale modele neznam.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice