Sportska televizija 4.4.2011 Početak emitiranja

poruka: 34
|
čitano: 10.566
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Od Ponedjeljka 4.Travnja 2011 počinje emitiranje Sportske televizije (SPTV)

Nalazi se pod Program 1

3 0 hvala 4
17 godina

jel to od HRT-a, RTL-a, nove ili samo svoje?

ak je od nove , mozemo uzivati u jos jednom kanalu preplavljenom reklamama

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sportska televizija 4.4.2011 Početak emitiranj
Hacker002 kaže...

Mislim da je od HRT-a, ali nisam siguran.

15 godina

Poklon za rodendan :D

LoL nick: Strongtoni
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Od Hrvatskog olimpijskog odbora.

16 godina
To je od HOO-a, za nove hrtove programe imate moju temu (hrt 3 i 4).

Nadam se da neće biti preplavljeno reklamama i lijevim sportovima te da HOO neće samo invesirati u prijenos domaćih mečeva itd. već i stranih.
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Nadam se da neće biti preplavljeno reklamama i lijevim sportovima te da HOO neće samo invesirati u prijenos domaćih mečeva itd. već i stranih.

postavi link pa ću zaključati temu {#}

16 godina
Ma ne nije potreban lock, nego sam samo napisao kad ste krivo napisali da je ovo od hrt-a :D

Nek ovo bude za SPTV tema. :D
17 godina
Mitch kaže...

Ak si mislil da bus na toj TV, gledal neke strane atraktivne sportove grdno se varaš zaboravi nista od toga iz više rezloga.{#} Nemaju love a bogme niti prava, za prikazivanje tak necega zapravo to nije nit namjena te televizije uopce mogu oni recimo kupit neki atraktivni inozemni sportski događaj ali ce to skupo platit itekak.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina

Sad kad bude neko sr*nje i bude samo nogometom preplavljeno. Neka tu ubace i borilačke vještine, atletiku, plivanje...

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Ferritin kaže...

Sad kad bude neko sr*nje i bude samo nogometom preplavljeno. Neka tu ubace i borilačke vještine, atletiku, plivanje...

heheh sve šta sam trenirao i još treniram (plivanje), najbolji sportovi za mene.

15 godina

Ako sam dobro shvatio koncept, sportska televizija će prenositi olimpijske sportove koji su jako malo i li uopće nisu zastupljeni u uobičajenim sportskim programima. Vjerojatno će biti plivanja, veslanja, atletike, gimnastike, borilačkih sportova,.... i da ne nabrajam dalje. Skoro sam siguran da neće biti nogometa.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

0 0 hvala 0
16 godina
mario, čak je Mateša reko da će bit lijevi sportovi :D
14 godina
neaktivan

Sad kad budu puštali snimke od prije 2-3godine {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Liverpool1892 kaže...

Gle sigurno će biti problema u početku, teško je na noge postaviti novi projekt.

Nadam se samo da se neće ponoviti situacija s finala košrkaškog kupa Kreše Ćosića kada niti jedna TV kuća nije imala prijenos.

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Liverpool1892 kaže...

Gle sigurno će biti problema u početku, teško je na noge postaviti novi projekt.

Nadam se samo da se neće ponoviti situacija s finala košrkaškog kupa Kreše Ćosića kada niti jedna TV kuća nije imala prijenos.

Da, razumijem da će odmah u početku biti teško, ali se nadam da nakon emitiranja 2mjeseca, neće početi puštati snimke. Mogu pustiti snimke, ali neka prenose što više sporta uživo. 

17 godina
Liverpool1892 kaže...

Normalno da ce pustat snimke i dosta itekak, i kaj tome fali ništa svako bi htel pogledat opet recimo nase kosarkaske utakmice na Olimpijadi 1992 i slicno u tom pravcu s ostalim našim sportovima di je bio velikih uspjeha u prošlosti.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan
rambox kaže...
Liverpool1892 kaže...

Normalno da ce pustat snimke i dosta itekak, i kaj tome fali ništa svako bi htel pogledat opet recimo nase kosarkaske utakmice na Olimpijadi 1992 i slicno u tom pravcu s ostalim našim sportovima di je bio velikih uspjeha u prošlosti.{#}{#}

Nisam protiv snimaka, ali ako puste snimku, a igra se npr: Europska liga(četvrtfinale). Na to sam mislio.

15 godina
Liverpool1892 kaže...
mario.L_hr kaže...

Da, razumijem da će odmah u početku biti teško, ali se nadam da nakon emitiranja 2mjeseca, neće početi puštati snimke. Mogu pustiti snimke, ali neka prenose što više sporta uživo. 

Mislim da će u početku pokriti ZG regiju i vjerojatno ST. Nekako nisam siguran da će u 1. godini biti u stanju pokriti cijelu HR. Živi prijenosi događanja su skupi a treba imati i ljudstvo za sve to odraditi.

Meni osobno bi bilo drago da se vrati kultura praćenja sporta kao u bivšoj državi. Subotom i nedjeljom, uz obavezni nogomet, je bilo košarke, rukometa, odbojke, vaterpola, boksa,..... i to prijenosa domaćih događanja. Danas se otkupljuju sve moguće utakmice lige prvaka u nogometu i nikoga ne zanima ništa drugo.

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Liverpool1892 kaže...
mario.L_hr kaže...

Mislim da će u početku pokriti ZG regiju i vjerojatno ST. Nekako nisam siguran da će u 1. godini biti u stanju pokriti cijelu HR. Živi prijenosi događanja su skupi a treba imati i ljudstvo za sve to odraditi.

Meni osobno bi bilo drago da se vrati kultura praćenja sporta kao u bivšoj državi. Subotom i nedjeljom, uz obavezni nogomet, je bilo košarke, rukometa, odbojke, vaterpola, boksa,..... i to prijenosa domaćih događanja. Danas se otkupljuju sve moguće utakmice lige prvaka u nogometu i nikoga ne zanima ništa drugo.

Taj program je postavljen u multiplexu D ciji odasiljaci za sad pokrivaju oko 75% teritorija Hrvatske, tako sam cuo.

15 godina
miner kaže...
mario.L_hr kaže...
Liverpool1892 kaže...

Taj program je postavljen u multiplexu D ciji odasiljaci za sad pokrivaju oko 75% teritorija Hrvatske, tako sam cuo.

Krivo si me razumio. Pod pokrivanjem sam mislio na prijenose sportskih događanja a ne na pokrivenost signalom.

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
miner kaže...
mario.L_hr kaže...
Liverpool1892 kaže...

Krivo si me razumio. Pod pokrivanjem sam mislio na prijenose sportskih događanja a ne na pokrivenost signalom.

Pardon onda :)

14 godina
neaktivan

Danas je počelo emitiranje Sportske televizije {#}

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

i što je bilo u prijenosu ?

f = 2^{12k/12} \times 440 \,\mbox {Hz} = 2^k \times 440 \,\mbox {Hz}
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

i što je bilo u prijenosu ?

Košarka, Hrvatska liga  Alkar-Zadar, to je bilo uživo

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 20:55 (Liverpool1892).
16 godina
neaktivan

ja sam tražio taj program po televiziji i nisam ga našao jer netko zna na kojem je kanalu

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

ja sam tražio taj program po televiziji i nisam ga našao jer netko zna na kojem je kanalu

Pretraživanje pojasa: UHF
Br. Kanala 58(770.000MHz) Slavonija. 

15 godina

Nemam ni ja ništa protiv snimki, ali mora biti barem jedan prijenos uživo dnevno a vikendom 3...očekujem nešto nivoa RAI SPORT, gdje daju i sportove koje sam prvi puta vidio u životu npr. 2 ekipe sa čamcima i veslima u bazenu, dodaju se loptom i moraju davati goleve koji su veličine vaterpolskih a vise odozgo odnekud, 5- 6 metara visine, golman brani veslom. Neznam kako se zove taj sport  {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Nemam ni ja ništa protiv snimki, ali mora biti barem jedan prijenos uživo dnevno a vikendom 3...očekujem nešto nivoa RAI SPORT, gdje daju i sportove koje sam prvi puta vidio u životu npr. 2 ekipe sa čamcima i veslima u bazenu, dodaju se loptom i moraju davati goleve koji su veličine vaterpolskih a vise odozgo odnekud, 5- 6 metara visine, golman brani veslom. Neznam kako se zove taj sport {#}

Danas prenose Hrvatski kup, Cibalia - Varaždin {#}

17 godina

hrvatski olimpijski odbor promovira hrvatski sport. kaže mateša da će se sponzorirati samo od sponzora, nikako od HOO-a

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice