Odjava HRT pristojbe!? izdvojena tema

poruka: 1.132
|
čitano: 579.364
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Odjava HRT pristojbe!?
Znači, bez osnove. :)
12 godina

Osnova je odbijanje haraca.

17 godina
moderator

Znači - bez osnove iz perspektive HRT-a i suda. 

16 godina
odjavljen
Milka30 kaže...

Možeš li pojasniti tu situaciju,jer ne mogu vjerovati da postoji toliki idiot da riskira toliko!?

Yeap. Dosao je na kucna vrata kroz cijelo dvoriste mada je imao zvono na dvorisnim vratima na koje nije pozvonio ... Ocito se setao dulje vrijeme, promatrao i vidio da mozda psa i nema...

16 godina
roby27 kaže...
..

A odjavu saljem jer ne zelim placat harac i podrzavat lagodan zivot hrt uhljebima. Jednostavno.

-ma ja sam nerazumljiv.. :))

nego, po kojoj osnovi (zakonskoj) misliš odjaviti? To pitam.. nitko (ni ja) ne želi onako, plaćati nešto ako ne mora.. no to je 'porez' i mora se plaćati, odnosno, moraš imati neku osnovu za npr odjavu. Dok posjeduješ domaćinstvo i/ili prijemnik, obavezan si plaćati rtv pristojbu. Koji od tih uvijeta je osnova po kojoj tražiš odjavu?

-što si napisao na forimularu? Nisam siguran (sarkazam) da je dovoljno izraziti želju o prekidu obveze plaćanja..

+ piši o odgovoru, happyendu, zanima nas sve... :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina

Pa vec sam pisao da mi stara radi u odvjetnickom uredu koji zastupa hrt. Pravno sam savjetovan bez brige. Naravno da cu obavjestit pucanstvo jer sam slao preporuceno sa povratnicom obrazac. 

No to je moja bitka i niti koga pozivam da ide mojim putem ako imaju sumnje ili se boje ovrha.

16 godina

i dalje se promašujemo.. :)) .. pitanje je, po kojoj osnovi tražiš prekid obveze? Ne jel ti brat radi u Saboru ili to što sam ja kukavica za fight s jačima (kao hanžek..) ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina

Osnova je pod broj jedan zaokruženo, nemam tv prijeminik ;)

12 godina
Mrgud Veliki kaže...

Yeap. Dosao je na kucna vrata kroz cijelo dvoriste mada je imao zvono na dvorisnim vratima na koje nije pozvonio ... Ocito se setao dulje vrijeme, promatrao i vidio da mozda psa i nema...

Uh da je to meni napravio gadno bi se proveo sto bi mu sve na teret optuzbi stavio za nasilno ulazenje u privatan posjed.

8 godina

Evo ti zakon pa ti nama lijepo reci po kojem bi ga točno članku teretio i za koje kazneno djelo ?

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_11_125_2498.html
12 godina

Drkanje na moju zenu solo u kuci kroz prozor i seksualno uznemiravanje. Fala bogu zenin ujak je sef onkologije na svetom duhu tak da moze i lijecnicki dokaz o bilo cemu. Sudska praksa ima nepresusan izvor mastovitosti. A ti dokazi sta si radio tocno u privatnom posjedu protustavno. 

8 godina

Ma da....mislis da to tako ide u stvarnosti... ?

Dao sam ti kazneni zakon rh, i nadji članak po kojem ces ga tuziti .

Podmetnes li lazne dokaze, i prijava ti padne, on tebe tuzi ( kleveta, povreda ugleda casti i dostojanstva, nanijeta dusevna bol i patnja, smanjena poslovna sposobnost... ) pa bu jos i tvoji nasljednici plaćali njegovima odstetu...

A mozda i on ima ujaka na pravom mjestu, pa bu kod tebe nekim čudom zatečeno heroina dovoljno da zaradis desetak godina lepoglave. A tam ti ima jedan albanac od 2 metra cija bus cura ( sluzi baraba jako dugu kaznu pa mu tak sve svejedno.... )

😊
12 godina

Ma nemoj. najbolje da ja jos padnem a covjek mi hoda u mojem dvoristu oko kuce i nagledava se kroz prozor. Pa tak nek svaki balavander s ceste udje i nek strasi.

E vidis da on ima nekim cudom štelu na visokoj razini i da ja popusim e onda si moj i bozji. Nebu ga njegova familija vidla sastavljenog pa onda ako moram da bar znam za kaj sluzim kaznu.

8 godina

@roby27

Vec je netko ovdje prije tebe tupio o tom ulasku u dvoriste, preskakanju ograde i sl, i niti on nije dao odgovor po kojem će ga clanku tuziti.

Pravosudni i kazneni sistem rade samo ono sto pise u zakonima.

Ustav spominje nepovredivost doma i privatno vlasnistvo, no to tebi kao gradjaninu bas nista neznaci jer u ustavu nije propisana nijedna kazna za bilo šta.
Ustav je krovni zakon i popis želja čemu bi mi kao društvo trebali stremiti, no po ustavu se nekaznjava vec se kaznjava po drugim zakonima kojima se nastoji obuhvatiti ustavna tematika. Ustavni sud propitkuje koliko je neki drugi zakon u duhu ustavnih pretpostavki.

Kažnjava se po drugim zakonima, najviše po kaznenom zakonu rh ( dadoh ti gore link ). Ako nesto nije u zakonu opisano kao kazneno djelo onda ga nijedan sud nemoze osuditi za to pa ma koliko neki njegov čin bio čudan ili nemoralan.

Hvalis se vezama u odvjetnickom uredu, pa daj ih onda zamoli da ti pomognu u kzrh naći članak po kojem bi bilo kažnjivo ući u tudje dvoriste, preskociti ogradu i sl...

Pa nije to dugacak zakon, kaj ti je tesko procitati ga i navesti ovdje clanak po kojem bi ga ti tuzio ?? Jos nitko ga nije nasao, pa mozda budes prvi koji nadje clanak temeljem kojeg bi se kaznjavalo ulazak u dvoriste ili preskakanje ograde...

Spominjao si i sudsku praksu. Znas da su sve presude javne ? Daj link na narodne novine sa objavljenom presudom za koju mislis da potkrijepljuje tvoje tvrdnje.

I čitavo vrijeme zaboravljas da je i drugima na raspolaganju sve ono što i tebi. Mozda je i on psihopata pa nakon sto dobije sudski poziv, uzme sjekiru i raskomada tebe i tvoju obitelj u tom uvjerenju koje si ti naveo ( kad već sluzim kaznu bla bla bla.... ) ...

Forum će istrpiti sve kaj napises, no u stvarnom zivotu svaka tvoja akcija neminovno dobiva reakciju i donosi posljedice, kako dobre tako i loše. Provodjenje zakona prepusti onima ciji je to posao i duznost. A latiš li se ti mača i provodjenja zakona, moras biti spreman i prihvatiti sve posljedice koje tvoj visokomoralni i visokohrabri čin može dobiti kao reakciju....

😊

15 godina
protjeran
roby27 kaže...

Ma nemoj. najbolje da ja jos padnem a covjek mi hoda u mojem dvoristu oko kuce i nagledava se kroz prozor. Pa tak nek svaki balavander s ceste udje i nek strasi.

E vidis da on ima nekim cudom štelu na visokoj razini i da ja popusim e onda si moj i bozji. Nebu ga njegova familija vidla sastavljenog pa onda ako moram da bar znam za kaj sluzim kaznu.

Samo jako! Meni je htio lik (porezna) prije par dana opalit 500kn kaznu jer sam bacio racun od balona od 15kn koji sam maloj kupio. Pristojno sam mu rekao da cu ga ispred cijelog shopping centra rastavit na sastavne djelove i poceo mu odbrojavat od 5 da se ukloni, bio je mudar i otisao...

8 godina

@ansha

To je tebe neko zekao...

U organiziranim akcijama po terenu uvjek im je policija u pratnji, i ti bi nakon tvojih rjeci fino dobio lisice na ruke, bio bi priveden u najblizu pp,malodobno dijete bi preuzeli socijalci ( u tom trenutku dok tebe privode, jer nemogu djete ostaviti na cesti , a posle bi i oni mogli pokrenuti ružne papirine o tvom postupanju i o uticaju toga na odgoj djeteta...) , u pp bi ti bila napisana prijava za prijetnju ovl sl osobi i prijava za onemogucavanje provodjenja sl radnje, nakon cega bi te prepratili pritvorskom nadzorniku, i kako su blagdani dezurni istrazni suci bi ti odredili pritvor jer znas kako je ( osli ljudi na skijanje, god odmore, spojili praznike, pa se nema tko bakćati s tebom tam do druge polovine sjecnja... )

A da nevelim da je svaki centimetar trgovackih centara pokriven kamerama.... pa ti rastavljaj i sastavljaj, a posle te ceka onaj albanac od 2 m u lepoglavi...

😊

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.12.2017 13:25 (bunker).
17 godina
ansha kaže...
roby27 kaže...

Samo jako! Meni je htio lik (porezna) prije par dana opalit 500kn kaznu jer sam bacio racun od balona od 15kn koji sam maloj kupio. Pristojno sam mu rekao da cu ga ispred cijelog shopping centra rastavit na sastavne djelove i poceo mu odbrojavat od 5 da se ukloni, bio je mudar i otisao...

Ima li smisla riskirati zatvor u trajanju od šest mjeseci do pet godina?

14 godina
bunker kaže...

@roby27

Vec je netko ovdje prije tebe tupio o tom ulasku u dvoriste, preskakanju ograde i sl, i niti on nije dao odgovor po kojem će ga clanku tuziti.

Pravosudni i kazneni sistem rade samo ono sto pise u zakonima.

Ustav spominje nepovredivost doma i privatno vlasnistvo, no to tebi kao gradjaninu bas nista neznaci jer u ustavu nije propisana nijedna kazna za bilo šta.
Ustav je krovni zakon i popis želja čemu bi mi kao društvo trebali stremiti, no po ustavu se nekaznjava vec se kaznjava po drugim zakonima kojima se nastoji obuhvatiti ustavna tematika. Ustavni sud propitkuje koliko je neki drugi zakon u duhu ustavnih pretpostavki.

Kažnjava se po drugim zakonima, najviše po kaznenom zakonu rh ( dadoh ti gore link ). Ako nesto nije u zakonu opisano kao kazneno djelo onda ga nijedan sud nemoze osuditi za to pa ma koliko neki njegov čin bio čudan ili nemoralan.

Hvalis se vezama u odvjetnickom uredu, pa daj ih onda zamoli da ti pomognu u kzrh naći članak po kojem bi bilo kažnjivo ući u tudje dvoriste, preskociti ogradu i sl...

Pa nije to dugacak zakon, kaj ti je tesko procitati ga i navesti ovdje clanak po kojem bi ga ti tuzio ?? Jos nitko ga nije nasao, pa mozda budes prvi koji nadje clanak temeljem kojeg bi se kaznjavalo ulazak u dvoriste ili preskakanje ograde...

Spominjao si i sudsku praksu. Znas da su sve presude javne ? Daj link na narodne novine sa objavljenom presudom za koju mislis da potkrijepljuje tvoje tvrdnje.

I čitavo vrijeme zaboravljas da je i drugima na raspolaganju sve ono što i tebi. Mozda je i on psihopata pa nakon sto dobije sudski poziv, uzme sjekiru i raskomada tebe i tvoju obitelj u tom uvjerenju koje si ti naveo ( kad već sluzim kaznu bla bla bla.... ) ...

Forum će istrpiti sve kaj napises, no u stvarnom zivotu svaka tvoja akcija neminovno dobiva reakciju i donosi posljedice, kako dobre tako i loše. Provodjenje zakona prepusti onima ciji je to posao i duznost. A latiš li se ti mača i provodjenja zakona, moras biti spreman i prihvatiti sve posljedice koje tvoj visokomoralni i visokohrabri čin može dobiti kao reakciju....

😊

Znači li to da možemo bez ikakvih sankcija bauljati po tuđem vlasništvu i nitko nam ne može ništa jer nema članka? Ili ako ti nije pravo osnuj stranku s programom zaštitom svog dvorišta, pa poslije posla kad uloviš vremena skupi nekoliko milijuna kuna za kampanju, sruši HDZ i SDP, razbij izborni prag, imaj većinu u Saboru proguraj zakon i na taj način riješi problem?

8 godina
ante_etna kaže...

Znači li to da možemo bez ikakvih sankcija bauljati po tuđem vlasništvu i nitko nam ne može ništa jer nema članka? Ili ako ti nije pravo osnuj stranku s programom zaštitom svog dvorišta, pa poslije posla kad uloviš vremena skupi nekoliko milijuna kuna za kampanju, sruši HDZ i SDP, razbij izborni prag, imaj većinu u Saboru proguraj zakon i na taj način riješi problem?

Baš tako druže.

Evo kaj veli zakon :

Načelo zakonitosti

Članak 2.

Nitko ne može biti kažnjen za djelo koje prije nego je počinjeno nije bilo utvrđeno zakonom ili međunarodnim pravom kao kazneno djelo,

niti mu se može izreći kazna ili druga kaznenopravna sankcija koja nije bila određena zakonom.

Najbliža radnja tom preskakanju ograde i bauljanju po dvorištu bi bilo kazneno djelo teške krađe:

Teška krađa

Članak 229.

(1) Kaznom zatvora od jedne do osam godina kaznit će se tko počini krađu iz članka 228. stavka. 1. ovoga Zakona:

1. obijanjem, provaljivanjem ili svladavanjem većih prepreka da dođe do stvari iz zatvorenih zgrada, soba, blagajna, ormara ili drugih zatvorenih prostorija ili prostora,

No kao što vidiš, preduvjet za tešku krađu je taj da si počinio krađu a krađa je:

Krađa

Članak 228.

(1) Tko tuđu pokretnu stvar oduzme drugome s ciljem da je protupravno prisvoji,

Kako tak hrt inkasator nije postupao u namjeri da ti oduzme neku stvar ( niti ti možeš dokazati takvu namjeru ),

onda nema ostvarenih obilježja kaznenog djela niti ga možeš uopće tužiti ( prijava bi bila odbačena ) niti ga ijedan sud može osuditi 

za to njegovo bauljanje po dvorištu.

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2011_11_125_2498.html

Ustav na kojeg se mnogi vole pozivati kaže ovo :

Članak 3.

Sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda,

poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša,

vladavina prava i demokratski višestranački sustav najviše su vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.

No, to su samo ustavne vrednote, a ne konkretni članci na osnovu kojih bi te neki sud mogao kazniti ako nema konkretno opisanog djela

u nekom drugom zakonu. Ustav ne propisuje kazne niti daje obilježja kaznenih djela.

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2010_07_85_2422.html

12 godina
bunker kaže...
ante_etna kaže...

No, to su samo ustavne vrednote, a ne konkretni članci na osnovu kojih bi te neki sud mogao kazniti ako nema konkretno opisanog djela

u nekom drugom zakonu. Ustav ne propisuje kazne niti daje obilježja kaznenih djela.

pa nije baš da nema nikakve pravne zaštite u tom smislu, kazneni zakon poznaje kaznena djela protiv privatnosti

Narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora

Članak 141. (144/12, 56/15)

(1) Tko neovlašteno prodre u tuđi dom ili poslovni prostoru ili zatvoreni ili ograđeni prostor koji pripada tom domu ili poslovnom prostoru ili se na zahtjev ovlaštene osobe otuda ne udalji,

kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.

(2) Ako kazneno djelo iz stavka 1. ovoga članka počini službena osoba u obavljanju službe ili odgovorna osoba u obavljanju javne ovlasti,

kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.

(3) Kazneno djelo iz stavka 1. ovoga članka progoni se po prijedlogu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.12.2017 13:37 (picajzla0707).
8 godina

Neovlasteno prodre ??

Neovlasten nije ( isto kao i postar, ili policajac ili djelatnik plinare ili vodovoda koji ti je usao u dvoriste ).

Prodiranje u zakonskom smislu podrazumijeva obijanje brave, rezanje lanca, nasilno trganje podesnim alatom zastite koja ga priječi da udje u dvoriste ili stan....

Link na presudu inkasatora koji je bauljao po dvoristu ili preskocio ogradu ? Nema ?

😊
13 godina

A šta ako on uđe u moje dvrište,kroz vrata,i ugrize ga moj pas koji ima položen IPO,rodovnicu,ćipiran,cijepljen protiv bjesnoce i na ulazu stoji znak "oštar pas"?

Moja supruga dok je jedno vrijeme radila za Tex mediu (djelila letke),jasno su joj poslodavci rekli da ne smije nikako ulaziti u tuđa dvorišta,jer u tome slucaju njeno osiguranje ne pokriva troškove ljecenja nastale od eventualnoga ugriza psa!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
12 godina
bunker kaže...

Neovlasteno prodre ??

Neovlasten nije ( isto kao i postar, ili policajac ili djelatnik plinare ili vodovoda koji ti je usao u dvoriste ).

Prodiranje u zakonskom smislu podrazumijeva obijanje brave, rezanje lanca, nasilno trganje podesnim alatom zastite koja ga priječi da udje u dvoriste ili stan....

Link na presudu inkasatora koji je bauljao po dvoristu ili preskocio ogradu ? Nema ?

😊

neovlašteno prodre znači da neovlašteno stupi, uđe, prodre ili kako god to hoćeš nazvati, u tuđi dom ili ograđeni prostor koji pripada tom domu

ovlast za takav "prodor" može mu dati vlasnik doma ili može dobiti sudski nalog

hrt-ovci doduše smatraju kako su tijelo javne vlasti te da im vlastita odluka o načinu kontrole daje tu ovlast, no grdno se varaju i to im je objasnio još 2015. godine visoki upravni sud - link

9. Prema ocjeni Visokog upravnog suda RH nezakonitost i u odnosu na točku 4.6. i u odnosu na točku 4.7. Odluke postoji zbog propisivanja mogućnosti svakodobne kontrole posjeda i/ili vlasništva prijamnika.

Izričaj navedenih odredbi dopušta interpretaciju da bi ovlaštena osoba HRT-a mogla bez ikakvih ograničenja ulaziti u domove građana radi utvrđivanja činjenica posjeda i/ili vlasništva prijamnika, dakle, propisati prava i obveze za koje nema zakonske ovlasti, a koje normiranje bi bilo protivno drugim propisima više pravne snage ili kojim bi bila kršena neka druga ustavna i zakonska prava.

10. Prema mišljenju Visokog upravnog suda RH, ovlast HRT-a na uređenje kontrole plaćanja mjesečne pristojbe podrazumijeva propisivanje načina provedbe te kontrole, koja, međutim, ne smije biti takva da prekomjerno oduzima ili ograničava druga prava obveznika pristojbe (primjerice: prava na privatnost, prava na nepovredivost doma), pri čemu se treba imati u vidu da načelo zakonitosti nalaže da svako postupanje javnopravnog tijela radi provedbe zakona ili drugog propisa bude u granicama zakona.

Iz navedenih razloga nisu prihvatljive odredbe članka 4. predmetne Odluke prema kojima je obveznik pristojbe dužan na svakodobni usmeni zahtjev ovlaštene osobe HRT-a omogućiti toj osobi uvid u činjenicu vlasništva ili posjeda prijamnika, odnosno korištenja odjavljenog prijamnika.

17 godina
Ne vjerujem da je to jedinstven slucaj kod anshe jer je toga vec bilo i kod mene, lijepo se nadali ispred dm i trazili racune bez ikakve pratnje tako da to nije nikakva organizirana akcija, mene su isto trazili racun, vec sam znao da su tamo prije ulaska u dm i nakon izlaska oni dobar dan a ja dovidenje i nastavio po svome jer oni nemaju nikakve ovlasti da te zadrže, nitko ih nije sljivio 5%
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
picajzla0707 kaže...
bunker kaže...

Neovlasteno prodre ?? 

malo sam zbrljavio ovaj dodatni odgovor, pa moram uređivati uređeno

EDIT:

što se tiče "neovlaštenog prodiranja", ovo je nekakvo mišljenje pravnog fakulteta sveučilišta u zagrebu i kaže da je to "svako ulaženje unatoč izričitom protivljenju ovlaštene osobe", a pretpostavljam da je ipak mjerodavnije od ovog tvog mišljenja da to "podrazumijeva obijanje brave, rezanje lanca, nasilno trganje podesnim alatom zastite koja ga priječi da udje u dvoriste ili stan..."

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.12.2017 14:44 (picajzla0707).
17 godina
Old Iggy kaže...

Ima li smisla riskirati zatvor u trajanju od šest mjeseci do pet godina?

U današnje vrjeme pametne glave koriste Suzavac, i to za zaprašivanje svakakvih bedastih nasilnika u raznim situacijama.

Šaketanje je odlika primitivaca, dakle pošpricaj prema potrebi ili procjeni i nema problema.Jedan udarac šakom na bilo koga, pa neko padne na pod udari glavom i pogine i kaj sad?Dakle držmo se zelenaša, ako zatreba to je idealan alat i još je jeftin 60kn.

Intel=pokvareni podmukli gadovi!
11 godina
Odjava HRT pristojbe!?

Ma ljudi radi sebe samih manite se gluposti. Zna Bunker što piše, te on to dobro i zorno prikazuje.

Jedno je vaše viđenje stvari, drugo je pak sudska praksa.

Prebite, ozlijedite nekog u svojem dvorištu, birtiji, na ulici ili pak trgovačkom centru, bu te odgovarali?

I za kaj? Za 80 kuna mjesečno? Radi principa?

To vam je jefitno potrošeno vrijeme, energija, te na kraju novac i zdravlje. Rađe te resurse utrošiti u nešto pametnije i korisnije, pa će te imati para za HRT, kabelsku, te više od jednog TV u kući. A, i neće vam biti problem te svjetske nepravde koje su se tobože urotile kontra vas, jer bu te zadovoljniji sa samim sobom.

Uz dužno poštovanje prema svakome od vas kaj bi sa batinom rješavali svoje privatne probleme, brijem da niste takvi igrači, te da bi u pravoj realnoj situaciji da se namjerite na nekog krivoga, bili jako brzo na podu, te ne bi imaliviše imali tako veliki ego.

Prepustite spašavanje svijeta Batmanu i njemu sličnima, a vi se lijepo opustite i živite svoje živote na jedan bolji, ljepši i pametniji način.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

A jesi tetkica svaka ti čast, ti samo odvajaj za hrt uhljebe nije uopce bitno tko i koliko ima novaca te koliko si radom mozemo nesto priustit, bitni su principi i pravednost a ne reketarenje i zastrasivanje.

Ja rađe tih 80kn dam za dopunsko ili zivotno osiguranje a ti samo hrani te jebene uhljebe, na meni se nebu nitko bogatil. 

A to da bum se povukao ako naletim na nekog hmm jednom je moj stari rekao da ih pet ide na mene jednog cu si zacrtat i taj je moj a ovih ostalih cetvero nek me samelju, važna je čuka a tko nema čuku tog jebu cijeli život.  

14 godina
neaktivan
"balona od 15kn koji sam maloj kupio. Pristojno sam mu rekao da cu ga ispred cijelog shopping centra rastavit na sastavne djelove i poceo mu odbrojavat od 5 da se ukloni, bio je mudar i otisao..."

Krasno.. dobar primjer si pruzio kcerki, svaka cast.. a i kaznena prijava i zatvorska kazna ocu bi joj sigurno koristilo u zivotu.. bas moras biti idiot za tako nesto, a jos veci da se hvalis sa time javno

(pogotovo sto je doticni u pravu, racun moras imati kad napustas stand, nije inspektor pisao zakon.)

... Ova tema... Jedan bi lomio ruke inkasatorima, drugi tuzio za nasilno provaljivanje u dvoriste jer je netko usao kroz otvorena dvorisna vrata, treci falsificirao doktorske nalaze i lazno optuzio za seksualno napastovanje .. zesci fejspalm. Nije ni cudo da ovaj krelac pernar dobiva toliko glasova.

13 godina
mcf kaže...
... Ova tema... Jedan bi lomio ruke inkasatorima, drugi tuzio za nasilno provaljivanje u dvoriste jer je netko usao kroz otvorena dvorisna vrata, treci falsificirao doktorske nalaze i lazno optuzio za seksualno napastovanje .. zesci fejspalm. Nije ni cudo da ovaj krelac pernar dobiva toliko glasova.

To govoris zato sto u biti,nemas pojma,jos uvjek si kod tatice i mamice,nisi osjetio drzavni aparat kako vrsi represiju nad tobom,pa mozes tako pisati.

Kada nesto svojim rukama steknes,onda to i cijenis!

Ako sam ja hebene dvije godine stedio da napravim ogradu okolo kuce,samo zato da bi moji psi imali slobodu-tko to ima pravo bez moga pitanja ulaziti u njihov prostor?

A to je samo ograda u pitanju!

Nabijem ja njih sve na onu stvar,ako su kulturni,nema problema,uđi,gledaj,testiraj-ali nemoj mi bez pitanja ulaziti u moj privatan posjed,da mi djecu i zenu plasis!

I zasto je po tebi tocno Pernar krelac?

Drugi najpopularniji politicar u Hrv i on tebi krelac?

Znas li da smo onda svi mi koji smo uz njega i ŽZ krelci po tvome sudu.

Ovi koji su te hebali i krali preko 20 godina nisu krelci ili?

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice