Pozdrav svima!
Novi sam na ovom forumu,vlasnik sam nb4001t ,verzija P5161.Proučio sam unazad malo pa sam i kod moga primjerka uočio neke nedostatke koje se ovdje navode.
Najviše me zabrinjava pregrijavanje uređaja u radu. Što je zaključeno po tom pitanju?
spark, nažalost, nismo ništa posebno zaključili po ovom pitanju, neki su, i ja sam među njima, prijavljivali pregrijavanje uređaja, no istina je također da ostatak ekipe ovdje je rekao da je to sve u granicama normale.
ono što sam ja spazio jest da se u standby poziciji kudikamo manje grije, pa ga eto ja, katkada, kad ne gledam tv, stavim u standby, da se baš ne grije stalno.
no, jednako tako, nitko nije prijavio da mu se bilo što dogodilo, neka havarija, ili kvar zbog spomenutog pregrijavanja., stoga, budi miran, i uživaj.
mikice, hvala na odgovoru
u pravu si kad kažeš da se u standby modu "normalno" zagrijava, ali ja sam odlučio dok ga koristim postaviti pored njega mali ventilator kako su neki ovdje predložili jer dok gledam film sa diska temperatura raste i raste....
pa ipak, iako postoji jamstvo na kupljeni uređaj, nadam se će se naći rješenje i za ovaj problem od strane proizvođača (trgovaca)