sad sam sprobavao preko usb-a gledati film na digitalnom prijamniku Nytro Box-u 4001 skužio sam da se titlovi stave sa tipkom EPG
sve radi normalno, ali nema zvuka, u čemu je problem? dali treba nadogradnja firmwirea?
NytroBox NB-4001 T problem
- poruka: 9
- |
- čitano: 5.996
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad sam sprobavao preko usb-a gledati film na digitalnom prijamniku Nytro Box-u 4001 skužio sam da se titlovi stave sa tipkom EPG
sve radi normalno, ali nema zvuka, u čemu je problem? dali treba nadogradnja firmwirea?
Provjeri dali ti je zvuk u filmu kodiran u AC3, jer ako je neće raditi, zvuk mora biti kodiran u mp3
ok
ima li kakav program da filom mogu stavit u mp3? i da se može provjeriti u kojem je formatu zvuk?
ok
ima li kakav program da filom mogu stavit u mp3? i da se može provjeriti u kojem je formatu zvuk?
Avi recomp, s ovim možeš i provjeriti i prebaciti u mp3, a s njim možeš na film ''naljepiti'' titlove i svašta drugo, zgodan programčić
hvala
a sad ne kužim ovo kako da stavim u mp3
idem pod additons i šta tamo pod audio conversion treba učiniti?
a sad ne kužim ovo kako da stavim u mp3
idem pod additons i šta tamo pod audio conversion treba učiniti?
samo odaberi convert audio stream, i onda use, nakon toga idi na Queue, add to queue i onda start, onda će ti početi kodirati zvuk u drugi format (ako je u mp3 on će ga u ac3 i obrnuto)
pozz ekipa,ovak sta se tice spomenutog nytroboxa imam jedan problem s njim a taj problem je taj sta kad stavim USB na kojem imam sw nadogradnju (ili bez nje bilo sta da je na usb) ne vidi se nista kad ga stavim,samo 4-5 foldera koji imaju pobrkana slova a nista se ne nalazi u njima. kako da rjesim to? ima tko kakvu ide-u? usb sam i formatiro i sve ali i dalje isti problem.