NytroBox NB-4001 T problem

poruka: 9
|
čitano: 5.996
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

sad sam sprobavao preko usb-a gledati film na digitalnom prijamniku Nytro Box-u 4001 skužio sam da se titlovi stave sa tipkom EPG

sve radi normalno, ali nema zvuka, u čemu je problem? dali treba nadogradnja firmwirea?

skols

0 0 hvala 0
16 godina
RE: NytroBox NB-4001 T problem
skols155 kaže...

sad sam sprobavao preko usb-a gledati film na digitalnom prijamniku Nytro Box-u 4001 skužio sam da se titlovi stave sa tipkom EPG

sve radi normalno, ali nema zvuka, u čemu je problem? dali treba nadogradnja firmwirea?

Provjeri dali ti je zvuk u filmu kodiran u AC3, jer ako je neće raditi, zvuk mora biti kodiran u mp3

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan

ok

ima li kakav program da filom mogu stavit u mp3? i da se može provjeriti u kojem je formatu zvuk?

skols
16 godina
skols155 kaže...

ok

ima li kakav program da filom mogu stavit u mp3? i da se može provjeriti u kojem je formatu zvuk?

Avi recomp, s ovim možeš i provjeriti i prebaciti u mp3, a s njim možeš na film ''naljepiti'' titlove i svašta drugo, zgodan programčić

15 godina
neaktivan

hvala

skols
16 godina
skols155 kaže...

hvala

Imaš tipku

15 godina
neaktivan

a sad ne kužim ovo kako da stavim u mp3

idem pod additons i šta tamo pod audio conversion treba učiniti?

skols

0 0 hvala 0
16 godina
skols155 kaže...

a sad ne kužim ovo kako da stavim u mp3

idem pod additons i šta tamo pod audio conversion treba učiniti?

samo odaberi convert audio stream, i onda use, nakon toga idi na Queue, add to queue i onda start, onda će ti početi kodirati zvuk u drugi format (ako je u mp3 on će ga u ac3 i obrnuto)

12 godina
neaktivan

pozz ekipa,ovak sta se tice spomenutog nytroboxa imam jedan problem s njim a taj problem je taj sta kad stavim USB na kojem imam sw nadogradnju (ili bez nje bilo sta da je na usb) ne vidi se nista kad ga stavim,samo 4-5 foldera koji imaju pobrkana slova a nista se ne nalazi u njima. kako da rjesim to? ima tko kakvu ide-u? usb sam i formatiro i sve ali i dalje isti problem.

sometimes i got high

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice