Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.908
|
čitano: 915.632
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Novi MAXTV reciver
Nesposobni su.

1 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

Dali se na Max tvu (Android Boxu) može postaviti na HD rezolucija bude glavna. A ne da svaki put prilikom izmjene svakog programa bude mi rezolucija na "Automatski". 

0 0 hvala 0
3 godine
Gale92 kaže...

Dali se na Max tvu (Android Boxu) može postaviti na HD rezolucija bude glavna. A ne da svaki put prilikom izmjene svakog programa bude mi rezolucija na "Automatski". 

Može.

Sad idem, ako ti nitko ne objasni do 23h napisat ću ti kako.

合気道家 - Yondan --PzKpfw Evropa je poludila. Daje podršku banderovcu i novom banderi Zelenskom. Tko će napasti Hrvatsku? Nitko nas nije napao, 91.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2025 16:32 (Zaporožac).
17 godina
Novi MAXTV reciver

Stigao novi update na andorid box malo su izmjenili korisničko sučelje i sve je sad brže i fludinije (optika) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Da, samo sad nema uopće full hd opcije, hd i sd...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Klipson kaže...
Da, samo sad nema uopće full hd opcije, hd i sd...

nema već dugo

nemam za potpis
12 godina
Ja sam imao do ovog update-a, na aplikaciji nisam ali na boxu jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Klipson kaže...

pretpostavljam da je to zbog toga da ne vidimo da 90% kanala nije full hd

nemam za potpis
11 godina
tenac kaže...
Klipson kaže...

pretpostavljam da je to zbog toga da ne vidimo da 90% kanala nije full hd

Ja na android tv aplikaciji nisam nikada imao fullhd, samo sd i hd opciju. A na mobitelu mi nudi sve tri opcije. Amaterski odrađeno i žalosno je jos da nemaju aplikaciju za fireos.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2025 12:39 (eliah84).
2 godine
Pozdrav, da skratim pricu, imam vise tv-a od oleda do plazme. Na plazmi sam koristio firestick max ali nikako da dođe maxtv app. Pa sam kupio Google streamer i gle cuda kad sam pokušao instalirati javlja da ne može. Wtf. Ima li ko kakav workaround?

0 0 hvala 0
16 godina
MarinDBK kaže...
Pozdrav, da skratim pricu, imam vise tv-a od oleda do plazme. Na plazmi sam koristio firestick max ali nikako da dođe maxtv app. Pa sam kupio Google streamer i gle cuda kad sam pokušao instalirati javlja da ne može. Wtf. Ima li ko kakav workaround?

Očito je pre-novi device pa nije još podržan. Trebao si kupiti Google Chromecast with Google TV.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
2 godine
Pa trebala bi biti ista stvar samo malo jacih performansi. Isto je google tv! 🤔
16 godina
MarinDBK kaže...
Pa trebala bi biti ista stvar samo malo jacih performansi. Isto je google tv! 🤔

Kužim, ali očito nije isto. Neka razlika postoji, možda noviji android ili nešto pa maxtv app nije još supported. Pitaj maxtv app support, pošalji im mail ako ima neki kontakt na play storeu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
2 godine
Ma pitao sam, nemaju pojma. Tvrde da bi trebalo raditi...
16 godina
Novi MAXTV reciver

Ma. ta aplikacija im je žešći užas. Na Tizenu se rasteže kao žvakalica, a ja ispadam mazohista što je uopće trpim i koristim, mada imam Kaon STB koji mi hvata prašinu. Ne znam koliko ću još imati strpljenja...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Novi MAXTV reciver

Kako ta šugava app radi na Apple TVu? Dok dočekamo Fire TV verziju, završit će HNL a onda mi ni ne treba a STB mi baš smeta.

0 0 hvala 0
16 godina
Nuclear_Phoenix kaže...

Kako ta šugava app radi na Apple TVu? Dok dočekamo Fire TV verziju, završit će HNL a onda mi ni ne treba a STB mi baš smeta.

Moram priznati koliko sam je kritizirao nedavno , da se situacija dosta popravila u zadnnje vrijeme, ima tu jos nekih  glupih bugova, ali sad radi stabilno,  bez trzanja i zastajkivanja.

(Govorim o appu na ATV-u jer tako gledam cijelo vrijeme)

13 godina
Novi MAXTV reciver

Od kad je Google TV prešao na android 14 oni nisu updateai aplikaciju.. Prije 2 tjedna sam prijavio kvar i evo još ništa, a nismo jedini pogledaj recenzije na play storeu.

Trenutno ne radi na niti jednom TV-u koji koristi adnroid 14...

Ono što možeš je skinuti stari xapk od MaxTV (svibanj 2024) i instalirati na Google streameru, isprobano radi. Naravno moraš isključit auto update za MAxTV app onda.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:51 (klic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice