Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.987
|
čitano: 1.019.869
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Novi MAXTV reciver

Jedno pitanje, obzirom mi je kao "bacilo" večeras jedan update software-a! 

Što vama u "Informacijama o sustavu" piše pod "Verzija software-a", meni piše 112 ali još od 30 lipnja a danas je koliko dana kasnije ?! 

Ili sam ja dobio "to neštonovoga" ali sa malo zakašnjenja?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Novi MAXTV reciver
bugi.kc kaže...

1.1.3.2 buid #57, 2017-6-30.

Na prvu ništa ne primjećujem novog:

• i dalje se boota na tv-vodič (ne vidim eventualne dodatne opcije za podešavanje)
  • i dalje lampica treperi kad je uređaj ugašen (ne vidim eventualne dodatne opcije za podešavanje)
  • daljinca nisam isprobavao jer sam spojio na drugom tv-u za probu, ali ni ne vidim u opcijama da bi bilo nešto vezano uz to (hdmi-cec)
  • u info baru i dalje ne dozvoljava listanje

Sva sreća što klima radi pa mi je prozor zatvoren, inače bi letio van, ovako ide natrag u kutiju.

to je to zadnje 

14 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Jedan manji info

Na prijašnjim SD verzijama kanala pušteni su kanali u HD ready rezoluciji s HEVC enkodiranjem.

Promjena je stupila od danas, a obuhvaća sljedeće kanale (s tim da će vjerojatno postupno s vremenom ici prebacaj i drugih):

Cinemax 1 i 2; HBO 1,2 i 3; E! Entertainment, sve Arene + Arena 3,4,5 i 6 PPV, SK 1, 2 i 3 + PPV, Nickelodeon i History

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 21:53 (Stux).

1 0 hvala 1
17 godina
Novi MAXTV reciver

a oni koji su odprije HD sad su na 1080p u HEVC-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

a oni koji su odprije HD sad su na 1080p u HEVC-u

Za sada su samo Arene 1, 2, 3 i 4 HD migrirane na 1080p u HEVC-u, a ovi ostali HD kanali su za sada kako su i bili.

9 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Promjena je nastupila i ranije, na 207 gdje je prije isao običan nickelodeon pojavila se HD oznaka. 

1 0 hvala 0
17 godina
wAlpha kaže...

Promjena je nastupila i ranije, na 207 gdje je prije isao običan nickelodeon pojavila se HD oznaka. 

Tako je, već dugo postoje HD verzije tih kanala.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
9 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Meni je danas dosla nova nadogradnja datirana 07.07.2017
Ima netko saznanja sto ima novoga?

0 0 hvala 0
16 godina
HDMI CEC???
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Novi MAXTV reciver

Znači sve je sređeno i više nitko ništa ne piše ?

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
16 godina
Taman sam htio pitat je li se CEC rijesio? Mislim, da Samsung STB ne radi sa Samsung TVom iz 2016 mi je nevjerovatno!!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sardax kaže...
Taman sam htio pitat je li se CEC rijesio? Mislim, da Samsung STB ne radi sa Samsung TVom iz 2016 mi je nevjerovatno!!?

Pa nije to Samsung STB. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
Je, samsung je.
Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
Ag008 kaže...
Je, samsung je.

Kužiš nije, proizvođač je Cal-Comp Electronics iz Tajlanda. Samsung Austrija je samo dobavljač.

Pogledaj na kutiji od HTa u kojoj si ga dobio. Budi bez brige da je Samsungov da bi svuda po njemu pisalo Samsung.

13 godina
neaktivan
Prijemnik je SAMSUNG, nađi si na google
mac vendors pa javi cija je MAC adresa prijemnika
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
PC - stručnjak kaže...
Prijemnik je SAMSUNG, nađi si na google
mac vendors pa javi cija je MAC adresa prijemnika

MAC adresa nema veze, to zakupi naručitelj. Pa meni na kompu za mrežnu karticu piše ASUStek, a mrežna kartica je Intelova.

Isto kao što ako je netko vlasnik web domene ne znači i da je on programirao i dizajnirao i osmislio neku stranicu, nego samo da je vlasnik domene.

Čovjek se čudio kako Samsung STB ne radi sa Samsung TVom pa sam objasnio da to u principu i nije Samsungov proizvod. 

Proizvođač nije Samsungova firma, softver ne pišu Samsungovi ljudi. Zašto bi i radio sa Samsungovim TVom? Čak ni uređaj nije brandiran sa Samsungovim imenom baš iz tih razloga da nemaju probleme s reklamacijama.

Samsung samo isporučuje te kutije HTu, a onda oni stavljaju svoj softver gore.

16 godina
Novi MAXTV reciver

Thnx na info, no ima li tko da mu radi CEC na tom govnu ii je CEC onemogucen jos uvik?

Mislim, danas izbacit STB a da ne podržava CEC je meni totalno idiotski. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

ne znam kako vi gledate na to ali po pitanju daljinskog upravljača ovaj trenutni je veliki "korak unatrag" u odnosu na prethodnika

2 0 hvala 0
16 godina
Nisam koristio stari, a jos manje cu novi :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

ne znam kako vi gledate na to ali po pitanju daljinskog upravljača ovaj trenutni je veliki "korak unatrag" u odnosu na prethodnika

Ja koristim Logitech Harmony 600 i 650 kod kuće (jedan za dnevnu i jedan za spavaću sobu).

Ne treba mi nijedan drugi daljinski, a ni HDMI CEC. Al su skupi. No koristim ih već 10 godina.

8 godina
neaktivan

Pozdrav, da li možda netko zna tocan naziv uređaja, odnosno da li pašu kodovi sa daljjnskog neke druge firme?

Problem je u tome što sam bez većih problema uspio snimiti tipke sa originalnog daljinskog na Logitech harmony, međutim također trebam isto napraviti na anymote daljinskom jer mi on radi sa amazon alexom(tako da glasom mogu mijenjati programe), ali nazalost snimljeni gumbi na amymoteu ne rade. Tocan naziv na kutiji (onaj koji pocinje  sa ht) je ocito izmisljen a proizvodac je netko drugi, e sad ima  li netko informaciju koji?

Sa starim uredjajima je ovo radilo super, ali sada ne mogu nigdje naci proizvođaca uredjaja. Isprobao sam sve Samsungove kodove, ne rade.Bio bi zahvalan ako netko ima informaciju o kojem se uredjaju zapravo radi ili od kojeg uredjaja bi eventualno odgivarali kodovi za setup mog daljinca.

13 godina
neaktivan
Naletio sasvim slucajno kad trazio kako se zove DT-ov STB (isti nas samo rebrendan na HT)

https://www.zenterio.com/news/hrvatski-telekom-increases-flexibility-improves-subscriber-experience-zenterio-os-software/
16 godina
Zenterio OS? To je platforma, ali ne vidim koji je uredjaj? Ili sam corav :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PC - stručnjak kaže...
Naletio sasvim slucajno kad trazio kako se zove DT-ov STB (isti nas samo rebrendan na HT)

https://www.zenterio.com/news/hrvatski-telekom-increases-flexibility-improves-subscriber-experience-zenterio-os-software/

Eto, vidiš da nema puno poveznica sa Samsungom. Hardver je bitan, al softver je još bitniji za interakciju među uređajima.

8 godina
neaktivan

Naśao sam, Deutshe telekom je proizvođač i njegovi kodovi odgovaraju, ali samo djelomicno, ne rade sve funkcije na daljinskom, ali vecina radi, znači na dobrom smo putu:)

Ono što je meni bitno, radi power on/off, radi meni, promjena programa, i najvaznije rade svi brojevi 0-9, na zalost ne radi volume up/down, na volume down se pali teletekst, ali meni je najbitnije da rade brojevi, sad mogu isprogramirati glasovne naredbe za paljenje odredenih programa glasom preko alexe.

8 godina
neaktivan

Radi i volume up/down ali na drugim tipkama.

13 godina
neaktivan
Ovi kod nas u HT ga vode kao SAMSUNG STB, najvjerojatnije je to samsungov dizajn uređaja, koje proizvodi neka tamo firma za SAMSUNG. Ali sam HW nema veze sa suradnjom uređaja s ostatkom opreme kad to radi SW, kako ce se ponasat itd.
8 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

Imam Sony TV (s Android TV-om) i STB mi se pojavljuje na popisu uređaja koji podržavaju CEC (ili Bravia Sync kako to zove Sony), ali STB ne reagira na naredbe preko CEC-a. Nakon nekog vremena se pojavi poruka “Komunikacija nije uspjela. Provjerite kabel i postavke”. Radi li vama?

0 0 hvala 0
16 godina
Ne @tomiislav, to i je problem.
Ako mi preko CECa ne radi, to mi je neprihvatljivo.

Vidit cu ovo za Deutch Telekom. Ne znam sta mi Samsung nudi, moram probat.

Volume mi nije ni bitan, ide preko TVa, a rade li ti home/menu/exit tipke?
16 godina
Koji TV imas? Znaci, sa tim DT kodovima ti radi CEC?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice