To to miky radi. . .prva uspijesna modifikacija MaxTV Prijemnika. . .za 5-10MIN Slike. . .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ev slikice,prve uspijesne modifikacije. . .
ae da se i meni jednom posreci ;)
koji file si stavio na usb... de reci da i ja isprobam na svome...
imas par stranica u naza link,idem ja probati neke K,sutra (tj.danas popodne) opisem cijeli postupak. . .
edit
e sad ima jedan problem,ovo je isti K kao da je gore max_Tv firmware,trebalo bi naci HTPC Firmware i ubaciti ga,dobro bitno da smo skuzili nacin na koj ide unutra,a sad sljedi sljedeci dan-dva igranje na pronalazenju odgovarajuceg firmwara!
imas par stranica u naza link,idem ja probati neke K,sutra (tj.danas popodne) opisem cijeli postupak. . .
e ajde napiši sad nešto nabrzaka šta 1. da izvedem da boota moj usb?
Skurio mi se prijemnik ;( (softwerski),so ako netko ima jedan viska da mu netreba ---Send my PM,TY!
Skurio mi se prijemnik ;( (softwerski),so ako netko ima jedan viska da mu netreba ---Send my PM,TY!
kako misliš softwerski ..xD... el ga ne možeš nazada vratit na t-com odnosno da isti postupak napraviš samo s lan kabelom uštekanim u iptv na ruteru...
Ako si skurio u-boot bootlaoder, onda mozes sa jtagom vratit, a ako i dalje on radi, onda spoji an serial pa vidi.
samo ajde neka objasni što je radio da je promjenio ono na početku da se i ja probam zafrkavat.. meni ako ode zovem t-com da mi donesu drugi...
Ma dobro budem danas/sutra kupio jtag pa vidio a i drugi prijemnik sib udem nabavio jer mi uvijek treba rezerva. . .
Ma dobro budem danas/sutra kupio jtag pa vidio a i drugi prijemnik sib udem nabavio jer mi uvijek treba rezerva. . .
ajde pls napiš kako si uspio postič prije nego si ga sj**o da se i ja igram napiši nešto detaljnije... ako ti nije problem..
AstroGaming hočeš li opisati kako si došao do onaga što si slikao?
Možda da se preselite u odgovarajuću temu za Siemensa..
http://www.bug.hr/forum/topic/digitalna-televizija/iskoristavanje-siemens-stb-7710-kao-htpc/71486.aspx
Evo zvjerkane s ovog sajta registriras se i skines file STB_7710.software.bin preimenujes ga u 7710.software.bin ,prekopiras na usb stick, ubodes stick ,ugasis stb na prekidacu iza
stisnes drzis prekidac za paljenje s prednje strane i drzis,upalis s prekidacem iza i nepustas prednji prekidac 15 sec i pocet ce update.
Ja sam uspio bootat taj poljski fw i vratit stb nazad na t-com i sve 5, no ništa drugo ne ide u njega... Ima netko ideju kako stlinux napravit da se boota na njemu ili windows ce ??
Sam ti reko,mora ti biti u BINu,i cini mi se da se od ovih STBova nemoze napraviti HTPC,only mozda sa Atlantom,to budem uzeo sutra jTAG Kabel pa pogledao!
dobro to što mora bit binarno .. mora tako nešto postojati ili netko može napraviti...
Već duže vremena se mučim sa ovim, tj. kako iskoristiti stari MAXTV box oznake Motorola Kreatel VP-1710, da na njega strimam sadržaj sa PC. Mislim na filmove, muziku i na netu ima jako dobrih ideja. Nešto sam već napravio, STB učitava firmware preko mreže, svih 5 točkica postanu zelene i dobijem početni ekran na TV. Toliko za sada. Ima li još zainteresirani, detalji kasnije ?
Ispričavam se dečkima, otvorio sam novu temu, makar ovu pratim od početka i pročitao sam sve postove.
kak se to kompajla u .bin datoteku?Ja sam dobio hrpu arhiva.
Imam jedno pitanje.Postoji li naucin da preko atlante prijamnika pomocu usb glecam filmove koji su na usb-u?
Imam jedno pitanje.Postoji li naucin da preko atlante prijamnika pomocu usb glecam filmove koji su na usb-u?
dok je u t-comovom stanju ne...
Evo zvjerkane s ovog sajta registriras se i skines file STB_7710.software.bin preimenujes ga u 7710.software.bin ,prekopiras na usb stick, ubodes stick ,ugasis stb na prekidacu iza
stisnes drzis prekidac za paljenje s prednje strane i drzis,upalis s prekidacem iza i nepustas prednji prekidac 15 sec i pocet ce update.
Sve super, al taj software nekakkk ne funkcionira. Ja sam probal i on generalno ide gore i stb se pali al ne pokrece film sa usb-a (niti ne vidi usb) niti se spaja na mrežu. btw upalite translate kod rada s tim jer je softać na poljskom.
Ono kaj meni stalno govori je da se nemoze spojiti na mrežu (ako je spojen na internet lan1 kod siemensa), ako pak spojim na lan 3 ili 4 (iptv) povuče mi sliku maxtv-a i moram ga ugasit jer sve stane. Paljenjem ide sve iz početka...
Sve super, al taj software nekakkk ne funkcionira. Ja sam probal i on generalno ide gore i stb se pali al ne pokrece film sa usb-a (niti ne vidi usb) niti se spaja na mrežu. btw upalite translate kod rada s tim jer je softać na poljskom.
Ono kaj meni stalno govori je da se nemoze spojiti na mrežu (ako je spojen na internet lan1 kod siemensa), ako pak spojim na lan 3 ili 4 (iptv) povuče mi sliku maxtv-a i moram ga ugasit jer sve stane. Paljenjem ide sve iz početka...
to je malte ne isti k**** kao i naš t-comov samo je od poljskog operatera za ipteleviziju, i ako ostaviš na 3 ili 4 portu počme se učitatav maxtv pa se restarta i tako u nedogled... no može se sve vratit na t-com-ovo stanje...
Prije nekog vremena na ovoj stranici sam procitao da postoji user i pass za siemensa za webgui.
E pa da bi se otkrio user i pass ... možda ima negdje opcija za ukljuciti usb, net i ostalo.
mislio sam za taj poljski SW.
Ne za Siemensa,samo za Atlantu.
dali sam ja jedini kojem sad prekida htv1, htv2, rtl i nova tv ?
svi ostali programi imaju normalnu sliku
dali je problem u signalu?