Kako iskoristiti stari MaxTV STB

poruka: 1.414
|
čitano: 1.214.657
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

To to miky radi. . .prva uspijesna modifikacija MaxTV Prijemnika. . .za 5-10MIN Slike. . .

3 0 hvala 3
14 godina
protjeran

Ev slikice,prve uspijesne modifikacije. . .

Yeeeee Yeeeee
  ae da se i meni jednom posreci ;)

8 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Re: Kako iskoristiti stari MaxTV STB
AstroGaming kaže...

Ev slikice,prve uspijesne modifikacije. . .

ae da se i meni jednom posreci ;)

koji file si stavio na usb... de reci da i ja isprobam na svome...

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
protjeran

imas par stranica u naza link,idem ja probati neke K,sutra (tj.danas popodne) opisem cijeli postupak. . .

edit

e sad ima jedan problem,ovo je isti K kao da je gore max_Tv firmware,trebalo bi naci HTPC Firmware i ubaciti ga,dobro bitno da smo skuzili nacin na koj ide unutra,a sad sljedi sljedeci dan-dva igranje na pronalazenju odgovarajuceg firmwara!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 3:01 (AstroGaming).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AstroGaming kaže...

imas par stranica u naza link,idem ja probati neke K,sutra (tj.danas popodne) opisem cijeli postupak. . .

e ajde napiši sad nešto nabrzaka šta 1. da izvedem da boota moj usb?

14 godina
protjeran

Skurio mi se prijemnik ;( (softwerski),so ako netko ima jedan viska da mu netreba ---Send my PM,TY!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AstroGaming kaže...

Skurio mi se prijemnik ;( (softwerski),so ako netko ima jedan viska da mu netreba ---Send my PM,TY!

kako misliš softwerski ..xD... el ga ne možeš nazada vratit na t-com odnosno da isti postupak napraviš samo s lan kabelom uštekanim u iptv na ruteru...

17 godina
AstroGaming kaže...

Ako si skurio u-boot bootlaoder, onda mozes sa jtagom vratit, a ako i dalje on radi, onda spoji an serial pa vidi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 11:41 (.delboy).
15 godina
neaktivan

samo ajde neka objasni što je radio da je promjenio ono na početku da se i ja probam zafrkavat.. meni ako ode zovem t-com da mi donesu drugi... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma dobro budem danas/sutra kupio jtag pa vidio a i drugi prijemnik sib udem nabavio jer mi uvijek treba rezerva. . .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AstroGaming kaže...

Ma dobro budem danas/sutra kupio jtag pa vidio a i drugi prijemnik sib udem nabavio jer mi uvijek treba rezerva. . .

ajde pls napiš kako si uspio postič prije nego si ga sj**o da se i ja igram napiši nešto detaljnije... ako ti nije problem..

15 godina
neaktivan

AstroGaming hočeš li opisati kako si došao do onaga što si slikao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zvjerkan ajde molim te smiri se i prestani spamati po temi.

Možda čovjek jednostavno nema vremena

Win Osama in hide and seek
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim, dakle postojim

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo zvjerkane s ovog sajta registriras se i skines file STB_7710.software.bin  preimenujes ga u 7710.software.bin ,prekopiras na usb stick, ubodes stick ,ugasis stb na prekidacu iza

stisnes drzis prekidac za paljenje  s prednje strane i drzis,upalis s prekidacem iza i nepustas prednji prekidac 15 sec i pocet ce  update.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 22:17 (Raxone).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja sam uspio bootat taj poljski fw i vratit stb nazad na t-com i sve 5, no ništa drugo ne ide u njega... Ima netko ideju kako stlinux napravit da se boota na njemu ili windows ce ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Sam ti reko,mora ti biti u BINu,i cini mi se da se od ovih STBova nemoze napraviti HTPC,only mozda sa Atlantom,to budem uzeo sutra jTAG Kabel pa pogledao!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobro to što mora bit binarno .. mora tako nešto postojati ili netko može napraviti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Motorola Kreatel VP1710 stream sa PC-a

Već duže vremena se mučim sa ovim, tj. kako iskoristiti stari MAXTV box oznake Motorola Kreatel VP-1710, da na njega strimam sadržaj sa PC. Mislim na filmove, muziku i na netu ima jako dobrih ideja. Nešto sam već napravio, STB učitava firmware preko mreže, svih 5 točkica postanu zelene i dobijem početni ekran na TV. Toliko za sada. Ima li još zainteresirani, detalji kasnije ?

Slika na TV nakon boot-a Slika na TV nakon boot-a

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Motorola Kreatel VP1710 stream sa PC-a

Ispričavam se dečkima, otvorio sam novu temu, makar ovu pratim od početka i pročitao sam sve postove.

14 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kak se to kompajla u .bin datoteku?Ja sam dobio hrpu arhiva.

15 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje.Postoji li naucin da preko atlante prijamnika pomocu usb glecam filmove koji su na usb-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Imam jedno pitanje.Postoji li naucin da preko atlante prijamnika pomocu usb glecam filmove koji su na usb-u?

dok je u t-comovom stanju ne...

13 godina
neaktivan
Raxone kaže...

Evo zvjerkane s ovog sajta registriras se i skines file STB_7710.software.bin  preimenujes ga u 7710.software.bin ,prekopiras na usb stick, ubodes stick ,ugasis stb na prekidacu iza

stisnes drzis prekidac za paljenje  s prednje strane i drzis,upalis s prekidacem iza i nepustas prednji prekidac 15 sec i pocet ce  update.

Sve super, al taj software nekakkk ne funkcionira. Ja sam probal i on generalno ide gore i stb se pali al ne pokrece film sa usb-a (niti ne vidi usb) niti se spaja na mrežu. btw upalite translate kod rada s tim jer je softać na poljskom.

Ono kaj meni stalno govori je da se nemoze spojiti na mrežu (ako je spojen na internet lan1 kod siemensa), ako pak spojim na lan 3 ili 4 (iptv) povuče mi sliku maxtv-a i moram ga ugasit jer sve stane. Paljenjem ide sve iz početka...

htc desire s - moj mali asistent...
15 godina
neaktivan
Xintekk kaže...
Raxone kaže...

Sve super, al taj software nekakkk ne funkcionira. Ja sam probal i on generalno ide gore i stb se pali al ne pokrece film sa usb-a (niti ne vidi usb) niti se spaja na mrežu. btw upalite translate kod rada s tim jer je softać na poljskom.

Ono kaj meni stalno govori je da se nemoze spojiti na mrežu (ako je spojen na internet lan1 kod siemensa), ako pak spojim na lan 3 ili 4 (iptv) povuče mi sliku maxtv-a i moram ga ugasit jer sve stane. Paljenjem ide sve iz početka...

to je malte ne isti k**** kao i naš t-comov samo je od poljskog operatera za ipteleviziju, i ako ostaviš na 3 ili 4 portu počme se učitatav maxtv pa se restarta i tako u nedogled... no može se sve vratit na t-com-ovo stanje... 

13 godina
neaktivan

Prije nekog vremena na ovoj stranici sam procitao da postoji user i pass za siemensa za webgui.

E pa da bi se otkrio user i pass ... možda ima negdje opcija za ukljuciti usb, net i ostalo.

13 godina
neaktivan

mislio sam za taj poljski SW.

14 godina
protjeran

Ne za Siemensa,samo za Atlantu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 16:52 (AstroGaming).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dali sam ja jedini kojem sad prekida htv1, htv2, rtl i nova tv ?

svi ostali programi imaju normalnu sliku

dali je problem u signalu?

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice