Mali update znači Jtag_enable pin je lociran ali nemam multimetar do izmejrim voltažu na poločici da znam kuda da spojim...Jer ako spojim na 12, sumnjam da prior bude lijep cekamo do onda....Onda dalje da vec pocnemo s tim pitanjima.
Jel' ima tvoj stb jtag konektor na ploči? Nekako mi nema logike da postoji konektor na ploči koji je hardwerski disable-an. Vidim da na ovim slikama da neke ploče nemaju konektor, tamo bi već bilo logično da jtag nije enable-an.
Kako misliš kuda da spojiš i ako spojiš na 12V? Ako si locirao jtag enable pin na procesoru, ne na jtagu jer takav pin ne postoji, tada trebaš na taj pin spojiti 3.3V, ne bi li omogućio procesoru da koristi jtag.
Ako nemaš voltmetar, a imaš kakvu ledicu koja ti ne treba, na 3.3V će lijepo raditi, a na 12V će otići u vječna lovišta.. Pa možeš 'probati' voltažu, ako je obična ledica.
Gle kuzim ti se ja u elektroniku.
Znači oni su napravili jedan eJTAG konktor i jos jedan jtag_enable.Netko je gore stavio jtag_enable pinuvo sliku Ali je jtag_enable samo prvi pin drugi je nešto potpunu drugo... pa moram 1. pin spojiti na 3.3volta, a drugog ostaviti praznog....
A ovo za ledicu...Pa raditi ce lijepo na 5 volti ali ako spojim 5 v na taj pin Sigma ce otici u vjecna lovišta...
VIDI
Ako nadjes nesto korisno javi...
EDIT: Otkrio sam zašto su disablani usb-i disablani su hardverski Jer na frontpanelu i na ploči pokraj usb priključka fali jedan čip. oznaka mu je L1001 sad cu probati iskopati koji je tocno model...
EDIT2: Mario probaj s pumpKIN programom kozada nesto uspijes