- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo spojio sam na antenu i nadje mi signal 778 MHz...ali pise "Signal locked"-jeli to znaci da je signal zakljucan...sto da napravim??
Ocito nema pomoci..heheh...:/
ako si spojio onu malu antenu kakva se obicno dobije sa usb tv stickovima nemoj se puno nadati da ces preko nje uhvatiti signal
probaj spojiti vanjsku antenu pa skeniraj
edit:na slici vidim da ti je odabrana zemlja slovenija ,to promijeni u hrvatska osim ako bas ne trazisi slovenske kanale
a vidim da si iz sibenika znaci ni nemozes uhvatiti sloveniju.moras promijeniti sloveniju u hrvatsku jer ti o tom ovisi na kojim ce frekvencijama traziti
Nisam spojio na malu antenu nego na antenu od zgrade ne na kabelsku nego bas antenu...Tamo gore nemogu izabrat HRV ali imaju uputstva na hrv bez Hrvatske opcije...ako kuzis sto govorim...Nadje signal ali locked ?!?!?
EDIT:Ja ti stavim raspon od najmanje do najvece frekvencije....znaci nije uopce bitno oceli gore bit slovenija ili sta j aznan...i meni nadje signal tamo oko 778 MHz...ali pise locked...
da ,skuzio sam sad kad sam gledao sliku
probaj preko nekog drugog programa npr dvbviewer ili progdvb
Kako to mislis...preko drugog prog???dobio sam cd s usbom,znaci nemoram imati posebno program za njega (usb)...nego mogu i s drugima???
Kako to mislis...preko drugog prog???dobio sam cd s usbom,znaci nemoram imati posebno program za njega (usb)...nego mogu i s drugima???
mozes koristiti drugi program za usb dvbt stik isto kao i sa bilo kojim drugim hardwareom ,glavno da su driveri instalirani od tog hardware-a
ja imam karticu avermediu trinity pa ne koristim njene programe za gledanje satelitske nego dvbviewer
Nisam spojio na malu antenu nego na antenu od zgrade ne na kabelsku nego bas antenu...Tamo gore nemogu izabrat HRV ali imaju uputstva na hrv bez Hrvatske opcije...ako kuzis sto govorim...Nadje signal ali locked ?!?!?
Da li drugi u zgradi koji se spajaju na zajedničku antenu gledaju normalno ili..? Pogledaj članak
Da li drugi u zgradi koji se spajaju na zajedničku antenu gledaju normalno ili..? Pogledaj članak
Da gledaju normalno sve...A prijatelj mi ima svoju antenicu sobnu i gleda tv...sve mu radi ok...
probaj posuditi od njega natenu sobnu ,mozda nemozes preko zajedncike jer se javljaju smetnje
probaj posuditi od njega natenu sobnu ,mozda nemozes preko zajedncike jer se javljaju smetnje
E imam riblju kost,doli u supi da probam preko nje???
probaj
Ali uvijek signal locked , signal locked...
Uspio spojio na riblju kost i sve radi...fala vama dvojici posebno crozoki...:)
Al i tebi ne radi ili???
A eto najde se i nas malo...:)
e jel te mogu zamoliti da mi na mail: mariob@windowslive.com posaljes product key jer ja sam izgubio onaj omot od cd-a sa software-om i sad nemogu gledati i nemoju ne nikako nac. Pa molim te da mi posaljes product key bio bih ti zahvalan.