DVB-T Digitalni + Analogni

poruka: 4
|
čitano: 8.244
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVB-T Digitalni + Analogni

Nisam pronašao sličnu temu ovoj. Isprike ako postoji..

Zanima me da li svi digitalni prijamnici podržavaju hvatanje i analognih programa ili za to postoje određeni prijamnici?

Postoji li ijedan prijamnik koji može primati sliku preko Scart priključka ili Chinch priključka i istu snimati?

Ako ima jedan koji može obadvoje gore navedeno, + snimanje na externi disk preko USB-a (jer naletio sam na jedan koji ne može - valjda je trebalo formatirati HDD što nikako ne smijem :D ali nije ovo bitno) volio bih da mi pokažete ako ima ovakvih prijamnika.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: DVB-T Digitalni + Analogni

Ovo prvo ti ima svaki reciever koji ima pass-through odnosno loop ili kako se već zove. Recimo popularni i jeftini nytro box ima to, a košta nekih 150-200kn. Na stražnjos strani recievera imaš običan antenski izlaz koji onda antenskim kabelom spojiš u ulaz na televizoru, i on jednostavno propušta signal na tv, tako primjerice hrt gledaš pomoću recievera a bht na tv-u kao i do sada.

Snimanje na hdd također podržava, mislim jedino da file system mora biti fat32,  u što nisam siguran pa neka me isprave ljudi koji znaju. Za snimanje sa scarta ne znam.

16 godina
neaktivan
Arto kaže...

Na stražnjos strani recievera imaš običan antenski izlaz koji onda antenskim kabelom spojiš u ulaz na televizoru, i on jednostavno propušta signal na tv, tako primjerice hrt gledaš pomoću recievera a bht na tv-u kao i do sada.

Upravo tu se stvara i problem, to znači da digitalni prijamnik ne hvata analogni program, a meni treba neki koji to može uhvatiti i spremiti isto kao i digitalni program, znači da samo koristim jedan daljinski dok listam kroz obje vrste kanala.

a tako kako si ti rekao moram uzeti daljinski od tv-a i prebaciti sa AV na TV i listati analogne programe ( nije u pitnjau lijenost hehe samo htio bih ako imam digitalni koji može snimati, da snima i analogne programe)

15 godina
neaktivan
vickokill kaže...

Nisam pronašao sličnu temu ovoj. Isprike ako postoji..

Zanima me da li svi digitalni prijamnici podržavaju hvatanje i analognih programa ili za to postoje određeni prijamnici?

Postoji li ijedan prijamnik koji može primati sliku preko Scart priključka ili Chinch priključka i istu snimati?

Ako ima jedan koji može obadvoje gore navedeno, + snimanje na externi disk preko USB-a (jer naletio sam na jedan koji ne može - valjda je trebalo formatirati HDD što nikako ne smijem :D ali nije ovo bitno) volio bih da mi pokažete ako ima ovakvih prijamnika.

Svi receiver-i (TV prijemnici...ne TV uređaji tj. televizori) imaju naznačeno koje vrste signala primaju odnosno podržavaju....npr. DVB-T i analog...tako da kad kupuješ neki receiver na kutiji ili na web stranici proizvođača tog-i-tog modela piše koje sve stvari podržava (formati slike, vrste signala i dodatne funkcije kao timeshift i teletext). Namigiva

Ako neki receiver ima USB priključak, u 90 % slučajeva podržava snimanje preko njega...ali ne znam do koje veličine prijenosnog medija (prijenosni HDD, USB memory stick...) podržava.........to je nekad problem kod kupovine tih prijemnika.....jbg šta'š Izlanuo se.....a ako hoćeš neki dobar digitalno-analogni (hibridni) prijemnik onda odrediš si svotu love koju želiš potrošit, odeš od trgovine do trgovine (ili na web-u) i razgledaš si neke prijemnike (receiver-e) i naravno pitaš neke od radnika u trgovini jeli ti može malo detaljnije reći o nekom proizvodu (više informacija = bolji profit za tebe Smijeh)

I na kraju se odlučiš koji ćeš si uzet......ali ujem od većine ljudi da su najbolji prijemnici od Life View-a...točnije NOT ONLY TV

Ovdje imaš review od forumaša Don Kihoty....pa pročitaj malo i možda to bude tvoj budući digitalni receiver (prijemnik) Namigiva

I am Jose Jalapeno....on a stick!....../to women in the crowd/ - Would you like to see my stick?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice