Jel se može kako CS gledati preko LG TV-a? Gledam ovako otključane programe, bilo bi fora kad bi se neki image mogao ubacit.
Bilo bi super kad bi islo
Ovako (barem zasad) za 4k receiver treba dati skoro ko za televizor
Jel se može kako CS gledati preko LG TV-a? Gledam ovako otključane programe, bilo bi fora kad bi se neki image mogao ubacit.
Bilo bi super kad bi islo
Ovako (barem zasad) za 4k receiver treba dati skoro ko za televizor
imas vu plus 4k u susjednoj nam sloveniji za ravnih 3000kn.
Vidio sam cijene i odustao od tog 4k.
Koji je najbolji reciver do 1000kn za cs?
Vidio sam cijene i odustao od tog 4k.
Koji je najbolji reciver do 1000kn za cs?
http://www.elsat.si/index.php?route=product/product&product_id=276&search=vu+
Mislim da nemas boljega.
Za te linux receivere je najbitnija softverska podrska, a vu je u tome jako dobar. Tako da mislim da ti je to najbolji izbor.
Vu+ je sada kao nekad dreambox.
Ovaj je isto Enigma 2
Slažem se za Vu+, ne znam kakav je ovaj mali, ali kad sam ja kupovao onaj Solo mi se činio jako dobrim. Ali pare pare
Na kraju sam uzeo Opticum x406p (upola jeftinije mi je bio), i iako nije Enigma na njemu, radi čist ok zasad. Ali da kupujem danas uzimao bih neki s Enigmom
Narući preko ebay.de
OCTAGON SF4008, trenutno najbolji 4K rec. Razvaljuje i VU+.
Ja ga imam. Radi ko metak. Od restarta sustava pa ponovo do slike jedva 5 sekundi. Naručio u ponedjeljak, kod mene je bio u srijedu. Ostao sam šokiran.
Cijena sa dva tunera je 250 Eura. Ja sam sebi uzeo sa DVBS2X i DVBT2.
Ako hočeš sa full opremom (tri, četri tunera, hard diskovi sa 2TB ...) onda je oko 400 Eura.
Ali to je potpuno nepotrebno ako ga trebaš za CS.
Čak su se potrudili i sa daljinskim, stavili su mikro prekidaće. Jedino što malo to klikanje ide na živce kad gledaš TV po noći pa ti se ćini da je malo preglasno.
Slika prebolesna, naravno pod uvjet da je i TV UHD.
Ako nije nemaš koristi jer se ne može prikazati ta rezolucija na ekranu.
Ocjena od 1-10 je 11
daniq kaže...
Max tv neradi savrseno sa ni jednom linijom to zaboravi,,,
Kako da ne, treba se samo potruditi i naci dobrog davaoca. Nije maxtv nista puno drugaciji od nekog drugog paketa koji radi full u nagri 3.
CARDSHARING - wolfcapricorn@protonmail.com
IPTV - ultrateam@protonmail.com
Vece kolege trebam preporuku dobrog CS davatelja usluge za 19,16,13 satellite.
LP
zanima me ima li ovde ko da zna instalirati xtream code panel na home serveru pover edge1850 2x3ghz xeon naravno uz novčanu nadoknadu neka se javi putem el pošte
total.iptvstrem@gmail.com
Vece kolege trebam preporuku dobrog CS davatelja usluge za 19,16,13 satellite.
LP
Javi se slobodno... :)
Sto se jos uopce moze gledati u CS? Talijani, Grci i Francuzi vise ne? Jedino jos Njemacki i Max Tv?
Sto se jos uopce moze gledati u CS? Talijani, Grci i Francuzi vise ne? Jedino jos Njemacki i Max Tv?
Da
Što je sa Polsatom, Digital+, TV Cabo... Nisam čuo da su ih pogasili...
Ako ti ne treba Enigma 2 onda imaš dosta Amiko receivera po 400-500kn na kojima radi CS. Imaš i od Opticuma ali po meni je Amiko bolji izbor.
Ovaj ti je combo s HEVC-om http://www.prejeftino.com/opisproizvoda.php?id=2473
Trebao bih preporuku za dobar CS uključujući setup receivera. Uređaj je evo enfinity (piše na njemu with E2 OS). Može i na pm.
Već dulje vrijeme nisam koristio uređaj, tako da sigurno treba i image novi staviti i što već treba podesiti. Za astru i hotbird, iako mogu i zakrenut antenu ako je trenutno bolja neka druga kombinacija satelita. Nisam već dugo pratio problematiku pa nisam upućen.
Hvala.
http://images.mynonpublic.com/openatv/6.1/index.php?open=enfinity To je za običan EVO Enfinity, pogledaj da nemaš slučajno koju drugu verziju, Enfinity Mini ili nešto drugo pošto je različit image.
Na 16E ti radi Max TV, a na Astri i Hotbirdu Nijemci, Španjolci i Poljaci. CS ti mogu preporučit koji radi perfektno, ali nije baš jeftin - 14€/mj.
http://images.mynonpublic.com/openatv/6.1/index.php?open=enfinity To je za običan EVO Enfinity, pogledaj da nemaš slučajno koju drugu verziju, Enfinity Mini ili nešto drugo pošto je različit image.
Na 16E ti radi Max TV, a na Astri i Hotbirdu Nijemci, Španjolci i Poljaci. CS ti mogu preporučit koji radi perfektno, ali nije baš jeftin - 14€/mj.
Na uređaju piše baš tako kako sam naveo, i slika na linku odgovara, jedino sad ako nema više verzija sa istom kutijom, što je uvijek moguće :-) Npr. android box sam uzeo verziju nekog uređaja 2 (i zaista je taj hardver unutra) ali ima naljepnicu od starije verzije (štede kinezi pa ako ostane da ne moraju nove štancati, 5 centa puta x komada nakupi se :D)
Ako mogu još zamoliti ili link ili ovdje uputu kako staviti neki od tih image-a - stavim na usb i pokrenem na određeni način? Također, sjećam se da sam u nekom meniu odabrao već složenu listu programa, koja je neka za preporučit i u kojem izborniku/kojim pluginovima da tražim?
14 EUR i je i nije puno, ovisi ako je kako treba i sadržaj obilat onda nije, za ove zimske mjesece skratit vrijeme malo.
USB u FAT32, raspakiraš ovaj file i kopiraš mapu "enfinity" na USB. Ugasiš receiver iza na prekidaču, uštekaš usb, upališ i trebao bi automatski krenuti update. Kad završi trebalo bi pisat "done" na prednjem displayu. Onda obavezno izvadiš usb i ugasiš/upališ iza na prekidaču.
SatVenus Panel. Tu imaš sve emulatore, skinove, liste, piconse...
Ovaj provider koji koristim nema test linije, nego moraš odmah kupiti, pa radije ne bih preporučao, možda tebi neće radit kao meni. Imaš na olx.ba i cs-kings.biz puno tih davatelja s test linijama i različitim cijenama.
Hvala na pomoći. Probat ću kad stignem izguglat malo i vidjet postupak updetanja za ovaj uređaj. jer ugasio sam i upalio sa stickom kako je navedeno pa mi se samo boota normalno.
A možda netko od tih providera cs usluge drage volje to odradi uz pristojnu naknadu :-)
Edit: našao sam jedan slučaj gdje piše da je trebalo file noforce preimenovat u force inače neće krenut postupak. Tako sam napravio i sad se nešto događa. Čekam i nadam se uspješnom ishodu :-)
Nemojte nasjedat na nekakve "jeftine" ponuđače iz Bosne. Traže uplatu za cijelu godinu, a nakon niti 6 mjeseci više se ne javljaju niti je linija uporabljiva.
Ili te prebaci nakon što platiš u cache pa dobiješ ključ svake prijestupne godine :D
Pazi ovo nemojte nasjedati na jeftinije... Iz Bosne :D :D :D Nakon 6. mjeseci se ne javljaju... :D
...
Niti sam te spomenuo niti sam na te mislio, a niti citirao. A to što si se sam prepoznao tvoj je problem.