trebam preporuku za neki Netflix friendly android box. i da ima lan utor .
Znaci gledam iptv i netflix,kodi me ne zanima
Molim preporuku za android tv box/stick.
Planiram koristit isključivo max tv go, Hbo go, Netflix.
Idealno bi bilo do 400 kuna. Ukoliko je velika razlika u kvaliteti mogu ic do 450 500 max.
Razmišljam trenutno Mi stick(322kn) ili Firestick(380kn).
Hvala
Dosta mi cesto zablokira fire stick...jel mi moze neko rec sta sve da provjeravam...jacina signala je ok...nekad pomogne iskljucit iz struje,al nekad jednostavno nece da radi..hvala
ako ti je ustekan kabal od napajanja u usb od tva to ti je problem. ako nije probaj neki drugi punjac od moba ili necega
Kakav je po perfomansama firestick 4k naspram nekog obicnog boxa kao npr a95x f3? Koristio bi se za iptv i stremio za gledanje filmova
to ti je sve slicno, stick je malo tezi za apliiacije moras sideloadat, a kod a95 imas sve u trg play ili nekoj njihovoj trgovini za aplikacije
mislim da od boxova xiaomi mi box ima 4k, tj od ovih jeftinijih sa licencom. a najbolji dozivljaj cete imati sa nvidia shield, ja je imam i predobra je
Molim preporuku za android tv box/stick.
Planiram koristit isključivo max tv go, Hbo go, Netflix.
Idealno bi bilo do 400 kuna. Ukoliko je velika razlika u kvaliteti mogu ic do 450 500 max.
Razmišljam trenutno Mi stick(322kn) ili Firestick(380kn).
Hvala
Firestick 4K/4K Max ili Mi TV stick 4K.
Bok, tražim box za gledanje primarno Netflixa, sada nadolazećeg HBO Maxa i Youtubea.
Bitno mi je da ima LAN port. I da podržava AV1. Postoji li tako nešto?
Bok, tražim box za gledanje primarno Netflixa, sada nadolazećeg HBO Maxa i Youtubea.
Ima ih more, ako ti nije problem dati više novaca...
Ako je bitan i port i AV1.
Taj box, Hi A500 izgleda dobro, ali po meni ima dva nedostatka. Prvo ima samo 8 GB ROM-a, i drugo nema Gb port.
Ima ih more, ako ti nije problem dati više novaca...
Ako je bitan i port i AV1.
Hvala, proučim detaljnije.
Obzirom da ne piše da je certificiran za HBO, jel to znači da HBO neće raditi ili HBO jednostavno ne ide na taj princip certificiranja kao Netflix?
Taj box, Hi A500 izgleda dobro, ali po meni ima dva nedostatka. Prvo ima samo 8 GB ROM-a, i drugo nema Gb port.
Gb port?
Ima ih more, može naći i to.
Orbsmart S87 Pro recimo...
Čisto da se zna, Mi TV stick ima problema sa HDMI CEC, s najnovijim updateom.
Stick radi brže dosta, ali eto, to je problem na 1080P verziji sticka...
pošto je box bez certifikata neće ti radit arene osim 1 ako se ne varam
Prije updatea je godinu dana Mi TV stick uredno radio na baš tom tvu, i HDMI CEC.
Nakon updatea problemi...
A TV u međuvremenu nije imao nikakav OS update, dakle do sticka je.
Imam navedeni uređaj i sa daljinskim od Chromecasta ne možeš kontrolirati postavke tv-a ili smart sustav (lg cx3). Možeš samo glasnoću, paljenje tv-a i promjenu signala (input control).
Gb port?
Mislio sam gigabitni LAN port.
Gb port?
Mislio sam gigabitni LAN port.
Nisam niti znao da to ima, za što bi to služilo na tv boxu? 4k hdr film ne zahtjeva toliko recimo?
Samo sam se referirao da ovo nije točna rečenica ''još nisam naletio na situaciju da nekome nemogu složiti da sve koristi jednim daljinskim.''
Pozdrav...dali je 200gb brzog interneta mjesecno dovoljno da fire stick 4k radi normalno...samo gledanje normalno gledanja programa...jer je u pitanju hibrid box,slab je brzina u mjestu..hvala
Pozdrav...dali je 200gb brzog interneta mjesecno dovoljno da fire stick 4k radi normalno...samo gledanje normalno gledanja programa...jer je u pitanju hibrid box,slab je brzina u mjestu..hvala
Nitko živ ti ne može precizno odgovoriti na to pitanje. Jedino ti znaš u kojoj kvaliteti gledaš sadržaj i koliko sati dnevno/mjesečno. Tu ti je i odgovor na pitanje.
Recimo da gledaš 4h dnevno u HD kvaliteti (720p) to je okvirno oko 1GB po satu gledanja, pa bi to bilo 4GB dnevno ili 120GB mjesečno.
Ukoliko gledaš fHD (1080p) onda će i potrošnja biti osjetno veća, kao i ako gledaš 4k sadržaj.
Isto tako sama rezolucija nije dovoljna informacija i ovo su nekakvi prosjeci jer rezolucija može imati manju ili veću kompresiju (bitrate), pa tako film od 720p može imati 1GB, a može i 10GB.
Najbolje je uključiti data usage na firesticku, gledati tjedan dana i onda pogledati potrošnju, za pretpostaviti je da je tih tjedan dana dovoljno za dobiti nekakav prosjek.
Ekipa pozz
Dali je netko tko ima Xiaomi Mi Box S pokušao instalirati Trovo (apk) i kako mu radi?
Prošao mi je update na starom Mi TV Sticku, sad se pojavljuje Android tv logo umjesto klasičnog Android, neke druge promjene nisam primjetio, ni pozitivne, ni negativne :-)
Inače, na jednom starom TV-u imam zaštekan Amazon Fire Stick i moram primjetiti da je količina reklama Youtubeu puno veća nego na Xiaomi sticku. Logan sam s istim user accountom. Nema mi logike zašto, ali očito je tako.
instaliraj smarttubenext pa nećeš uopće imat reklama...