Ja zadovoljan sa brzinom, iako mi se dogodilo jucer dva puta da nije bilo interneta iako je router sve normalno prikazivao. Net je nesta bit ce na minutu.
Jes stavia 4g only ili nisi to dira?
Na Automatski je, zar treba biti stalno na 4g?
Ja zadovoljan sa brzinom, iako mi se dogodilo jucer dva puta da nije bilo interneta iako je router sve normalno prikazivao. Net je nesta bit ce na minutu.
Jes stavia 4g only ili nisi to dira?
Ja sam jučer uzeo,isprobao i vraćam....bijeđi huawei b315 router,sve super ,brzina dwn i up cca 30/15 ,ali dva puta me bacilo sa servera u 10min na rainbow sixu- tako da ništa do daljnjeg ,za igranje online samo "drot" bajo moj...
ps u centru koprivnice sam doma
Ja sam jučer uzeo,isprobao i vraćam....bijeđi huawei b315 router,sve super ,brzina dwn i up cca 30/15 ,ali dva puta me bacilo sa servera u 10min na rainbow sixu- tako da ništa do daljnjeg ,za igranje online samo "drot" bajo moj...
ps u centru koprivnice sam doma
Jesi stavio da je na 4G only? Jer te možda izbacilo jer si ostavio na automatski, a kad te prebacuje onda se prekine konekcija na kratko. Kad sam izvan Zagreba, igram preko mobilnog neta i skoro nikad me nije izbacilo.
Nekom logikom, DA. Ionak ne želiš 3g, a ak nije 4G only il kak se zove opcija, onda mozda pocne nekom logikom switchat izmedju 4G 3G i osljetljivije stvari pucaju a ljudi primjete "prekid". Na telefonu dok furam 4G only, lik se drži 4G ko pijanac plota. Ne mrda :D
Jel mogu otic u tele2 prodajno mjesto i uzet bez ugovone obveze a da otplacujem router na 24 mjeseca i napravit probu, pa ako mi je svidi da ostavim. Ili bas moram uzet sve na ugovor da bi ostavio pravu na tu probu od 5 dana
Možeš, cijena ti je vezana uz to da li se vežeš i na koliko, pa će ti i mjesečna rata biti veća ako se ne vežeš.
ekipa, jel postoji opcija da uz taj tele2 kupim nekakav mali ruteric u koji su staviti sim karticu na bonove i imati telefonsku zicu (treba mi za spojiti alarm)
tako bi mogao tu karticu svaka 3 mjeseca napuniti s 10kn bona i to je to, a ne da imam sad jos pretplatu mjesecnu na telefon koji mi ne treba
Nekom logikom, DA. Ionak ne želiš 3g, a ak nije 4G only il kak se zove opcija, onda mozda pocne nekom logikom switchat izmedju 4G 3G i osljetljivije stvari pucaju a ljudi primjete "prekid". Na telefonu dok furam 4G only, lik se drži 4G ko pijanac plota. Ne mrda :D
Hmm, to mi bas nema logike. Mislim da je to automatski stavljeno u slucaju da nestane 4G signala pa te prebaci na 3G. Ako recimo nestane 4G signala a ti si stavio da pici samo na 4G onda neces imati interneta zar ne? I onda zovi vici na tete da im je usluga u kurcu i da su beskorisni ;)
Da, napuhne se ko krafna xD
Pisali su ljudi već..
a podržava sve. osim lte 800mhz band 20. pa ako nisi u ruralnim dijelovima negu bliže većem gradu ili u gradu. to bi trebalo radit.
Imam bezbroj gb na fonu, i hotspotam si mrežu na PC. Međutim brzine nisu baš zadovoljavajuće pa me zanima kakva antena/repeater bi bili dobri... a da su kompatibilni sa mobitelom?
Ne želim svaki puta kad želim shareat internet na PC da moram SIM prebacit u router.
Bolesno :D
Evo moja:
http://www.speedtest.net/result/6271836587
Samo kod mene je ovako i po noći i po danu manje/više
Konačno imam sve blagodati života u vukojebini :D
evo ja danas uzeo pokućni za test na mjesec, dva a možda i stalno. kombinacija 8 portni switch -> ruter (tomato FW) -> LTE stick
Koji stick trosis?
evo ja danas uzeo pokućni za test na mjesec, dva a možda i stalno. kombinacija 8 portni switch -> ruter (tomato FW) -> LTE stick
Koji stick trosis?
huawei e3372s-153. a ruter asus rt-n18u.
Pozdrav, trebala bih pomoc! Naime trenutno imam vipov fiksni internet di mi je download jedva 4 , znaci 3.20 , 3.80 nema pravila.. Dakle problem je sto na mom podrucju nema 4g pokrivenosti a htjela bih uzeti tele 2 pokucni internet.. zvala sam sluzbu za korisnike..jedni kazu moze drugi ne treci nije sigurna dali bi islo... Znaci samo 3g hvatam... I uz to ide neki ruter koji se dobije ako se sklopi ugovor za jednu kunu odmah plus mjesecno 15 za otplatu routera na odgodu preko racuna..
Ima li smisla uzeti to i dali ce mi bruina biti veca u odnosu na ovu sto imam trenutno..hvala
Pozdrav, trebala bih pomoc! Naime trenutno imam vipov fiksni internet di mi je download jedva 4 , znaci 3.20 , 3.80 nema pravila.. Dakle problem je sto na mom podrucju nema 4g pokrivenosti a htjela bih uzeti tele 2 pokucni internet.. zvala sam sluzbu za korisnike..jedni kazu moze drugi ne treci nije sigurna dali bi islo... Znaci samo 3g hvatam... I uz to ide neki ruter koji se dobije ako se sklopi ugovor za jednu kunu odmah plus mjesecno 15 za otplatu routera na odgodu preko racuna..
Ima li smisla uzeti to i dali ce mi bruina biti veca u odnosu na ovu sto imam trenutno..hvala
Možeš uzeti na test od 5 dana pa vidi hoće li valjati. Pravac bilo koja Tele2 poslovnica i dogovori.
Možeš uzeti na test od 5 dana pa vidi hoće li valjati. Pravac bilo koja Tele2 poslovnica i dogovori.
Hvalaaa...
ima li kakav način vidjet trenutno stanje potrošenog prometa? malo sam listao po tele2, i ima samo za ove govorne tarife.
kako vidjet pokućni promet?
Ne bih znao. Pitaj službu za korisnike na Facebooku, pa javi što su ti rekli.
ima li kakav način vidjet trenutno stanje potrošenog prometa? malo sam listao po tele2, i ima samo za ove govorne tarife.
Imaš u routeru pod info.
http://192.168.8.1 tab statistika
Imaš u routeru pod info.
nemam ja taj huawei. ja kad svoj ruter resetiram sav promet se pobriše. vjerovatno i taj huawei isto briše kad se resetira. nisam siguran.
pa bih želio neki tele2 brojač koji je siguran.