Tablet ONDA v812 na crnojaje.hr

poruka: 447
|
čitano: 186.847
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Tablet ONDA v812 na crnojaje.hr
Crno jaje je preozbiljna firma da bi se "igrala" sa sitnom prijevarom...
no...čitajući forum vidim da ima dosta ljudi koji misle crno i sad više ne znam što misliti...a svaki dan netko osmisli neku novu prijevaru u Lijepoj Našoj...
ja sam uplatio preko obrta i trazio sam R1 račun. malo mi ne štima priča da sam platio firmi PRAVI KLIK d.o.o. a R1 će izdati PETERFAJ d.o.o. to baš nije po zakonu!?

nakon ovog citata sumnja se povećala!

From Ivan at 6/3/13 7:18 AM
Hi,
do you have official distributor in Croatia. Onda v812 v5 is selling for only 50$, and lots of us are skeptical about this price (apparently PETERFAJ D.O.O. company ordered 4000 units). Could you please provide us with some answers.
thx in advance

Onda Tablet:
Thank you for your mail.
We do not have reseller in Cooatia and we do not provide genunine Onda V818 Mini at price $50,please check whether it's genuine Onda Device before buy.

vidjet cemo!

13 godina
neaktivan

A što vas uopće briga za Petefaj? Transakcija ide preko Crnog Jajeta koje je i jamac. Mogu se dogoditi 3 stvari:

• Dobit ćemo tablet. Zašto ide po toj cijeni, to zna Crno Jaje - možda je jeftinije prodati ispod cijene nego platiti reklamu na TVu.
  • Nećemo dobiti tablet, nego novce. Tko ih bude vrtio, neće bogzna zaraditi, a negativna reklama će biti strašna (par društvenih mreža i par foruma x1000). Ja ih zbog mjesec i pol dana zateznih kamata na 350 kuna sigurno neću tužiti. Tržište će ih dovoljno kazniti. Ipak su oni Internet firma. Sumnjam da bi si netko išao praviti reklamu na ovakav način.
  • Crno Jaje je već leglo i nećemo dobiti novce nazad. To je jedina problematična situacija.

Kako, po kojoj cijeni i odakle je roba nabavljena uopće nije moja briga.

Čemu prolijevati toliku žuč?

12 Dobit ću tablet
7 Dobit ću novce
32 Dobit ću... bolje da ne kažem
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 23:26 (ZeljkoT).

5 1 hvala 0
13 godina

Poštovani,

Vaša narudžba je uspješno zaprimljena te će isporuka narudžbenica krenuti s ponedjeljkom 10.lipnja. Kroz narednih 7 dana biti će sve poslano, tako i dostavljeno na vaše adrese navede u kontakt e-mailu koji ste prosljedili kod nas. Samo bismo zamolili ukoliko vaš mail ne sadrži sve potrebne podatke (Ime i prezime, Adresu, te ID i kod kupona) da ga dopunite i ponovno prosljedite.

Hvala vam na vašem povjerenju,

Peterfaj d.o.o.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ID i kod kupona? Ja sam poslao samo onaj cetveroslovni kod ali nikakav ID nisam slao...
13 godina

Da, i pisalo je da treba samo kod. Evo i priloženog predloška

Predložak za mail-------

Željena boja tableta:

ID kupona:

Kod kupona:

Dostavna adresa:

Kontakt broj telefona:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

ma onaj kupon samo prosljedi kao privitak te dodaj adresu i boju i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kolibri kaže...
ID i kod kupona? Ja sam poslao samo onaj cetveroslovni kod ali nikakav ID nisam slao...

Nisam ni ja, pa sam sada ponovo poslao mail.

edit: napisao sve po ovom predlošku, nisam direktno kupone u pdf-u prosljedio. Valjda može i tako. Upute nisu baš najjasnije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 13:41 (mind_challenge).
12 godina
neaktivan
Ja sam kupon poslao s Crnog Jajeta sebi na mail, a onda to proslijedio Peterfaju, navodeći u mailu podatke za dostavu i kod kupona. Na ovo sam im odgovorio na isti način, samo sam ovaj put dodao i kod kupona u sam mail.

I sve što sam poslao Peterfaju sam CC-ao i Crnom Jajetu, tako da sada svi imaju duplo i sve podatke i same kupone :D Da mi ne mogu prigovoriti da nešto nisam poslao :D

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Orbital kaže...
Ja sam kupon poslao s Crnog Jajeta sebi na mail, a onda to proslijedio Peterfaju, navodeći u mailu podatke za dostavu i kod kupona. Na ovo sam im odgovorio na isti način, samo sam ovaj put dodao i kod kupona u sam mail.

I sve što sam poslao Peterfaju sam CC-ao i Crnom Jajetu, tako da sada svi imaju duplo i sve podatke i same kupone :D Da mi ne mogu prigovoriti da nešto nisam poslao :D

Kako ću se pojest ako dobijete te tablete, jer sam razmisljao da uzmem jedan i na kraju zakasnio.

13 godina
VandaL.pr! kaže...

A di su danas ove crne ovce, dipl. ing trgovci i ini? Popala maca jezik....

Zašto bespotrebno pozivaš na novi flame war?

Nema nikakvih novih informacija, čekajmo razvoj situacije da vidimo hoće li se ikome pojaviti tablet na vratima. Ja žalim što sam akciju vidio nekoliko sati nakon završetka, sigurno bih prihvatio rizik od posuđivanja 350kn Crnom Jajetu na mjesec dana u zamjenu za mogućnost dobivanja ovog, po specifikacijma za tu cijenu, odličnog tableta.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

poslala sam kod, i sve potrebne podatke ..i sad čekaaaam :/

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaboravite na tablete g. Peterfaj je danas trebao meni isporučiti 100komada. Nije u pitanju bilo crno jaje već direktna prodaja. Gospodin se ne javlja već 3 dana niti ne odgovara na poruke. Mislim da već možete tražiti povrat love. To ne bu nikad isporuceno. Ako je vjerovati jednom forumu mislim da je kinezima za rizu iz Poreca otišlo 1480usd ali to je njegov problem.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 12:09 (Vitorio123).

2 2 hvala 0
13 godina

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vitorio123 kaže...
Zaboravite na tablete g. Peterfaj je danas trebao meni isporučiti 100komada. Nije u pitanju bilo crno jaje već direktna prodaja. Gospodin se ne javlja već 3 dana niti ne odgovara na poruke. Mislim da već možete tražiti povrat love. To ne bu nikad isporuceno. Ako je vjerovati jednom forumu mislim da je kinezima za rizu iz Poreca otišlo 1480usd ali to je njegov problem.

markonezg kaže...

Čovjek pakira, ne stigne se javljati na mobitel. Ipak je to one man show firma.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 14:54 (ZeljkoT).
15 godina
neaktivan

Ne stigne se javiti, printa upute i šalje narudžbenice.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da još prevadja upute, malo ga hebe mandarinski{#}

15 godina
neaktivan
Vitorio123 kaže...

malo ga hebe mandarinski{#}

Srećom, hrvatski mu je izniman.

12 godina
neaktivan

Evo dolaze,

poslali kinezi fotke.

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vitorio123 kaže...

Evo dolaze,

poslali kinezi fotke.

Znao sam da će nas zeznuti. Punjači s US utikačima.

14 godina
ZeljkoT kaže...
Vitorio123 kaže...

Evo dolaze,

poslali kinezi fotke.

Budi sretan ako ga dobijes i ovako za punjac nije problem,a i mozes ga punit preko usb-a :)

[url=http://www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png[/img][/url]
13 godina
ZeljkoT kaže...
Vitorio123 kaže...

Evo dolaze,

poslali kinezi fotke.

{#}

Napravit ce on deal s njima i za to, bez sumnje :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 15:48 (markonezg).
15 godina
neaktivan
markonezg kaže...
ZeljkoT kaže...
Vitorio123 kaže...

Evo dolaze,

poslali kinezi fotke.

{#}

Napravit ce on deal s njima i za to, bez sumnje :D

Punjači dolaze u drugoj turi. Zajedno s iPhone 5-com za 5$, plus naravno marža petrefaj doo-a i crnog mućka tj. jajeta.

12 godina
neaktivan

Čekaj bit će 4000kom uskoro.

Google translate radi čuda, s obzirom da sam nepismen za engleski (i dobar dio hrvatski)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 16:03 (Vitorio123).

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BloOm3R! kaže...
ZeljkoT kaže...
Vitorio123 kaže...

Evo dolaze,

poslali kinezi fotke.

Budi sretan ako ga dobijes i ovako za punjac nije problem,a i mozes ga punit preko usb-a :)

Nećeš ga moži puniti preku USB-a treba ti 5V 2500 mAh punjač, zapravo ide i s 5V 1500 mAh, ispod toga neide barem na mojem V972 neradi 1000 mAh ili 500 mAh.

12 godina
neaktivan

Imam odličnu cijenu za 4000k onda V972. evo ivenmart.com slaze u kutije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 16:29 (Vitorio123).
12 godina
neaktivan
Vitorio123 kaže...

Imam odličnu cijenu za 4000k onda V972. evo ivenmart.com slaze u kutije.

Ivenmart nema 4000kom već samo 1500.

17 godina
neaktivan

Meni doista, ali doista nije jasno, sto tocno postizu ovi koji se svim silama trude svima pokazat kako su pametni, kako su svi koji su narucili tablet ludi, i jos se radi ove teme registriraju na forum. Mislim da kad bi admini gledali statistiku, osim prvotne navale na bug forum kad je tek nasta, ova tema je izrodila vjerojatno najvise novih korisnika foruma. Istina, pitanje je hocemo li ikad vise nakon ove teme za njih cut, ali bitno da su se morali sto prije ponovit po 25ti put i dokazat kako su jedino u pravu oni koji nisu narucili tablete. Ic do te mjere da se komunicira na tamo nekom svahili kinesko-engleskom da bi se nesto "dokazalo", samo je pokazatelj da isti valjda nemaju pametnijeg posla. Al dobro, bar je zabavno pratit...

Inace, tablet po svemu izgleda natprosjecno opremljen za cijenu (pa i trzisnu), a da je moguce ic nisko s cijenama (doduse s tabletom losijih karakteristika) govori i akcijskih 400kn koje je hgshop donedavno ima za svoj najjeftiniji forcebook 7" tablet. Kolika je njegova stvarna vrijednost, doista ne znam, ali racunam da cak i s tom cijenom hgshop koji ima fizicki ducan ima nekakvu marzu inace bi im bilo potpuno neisplativo. Za krajnje kupce, ovo je cak ok deal, ako tablet dodje, bit ce odlicno, dobit ce jako dobar tablet po nevjerojatno niskoj cijeni, a ako ne dodje, dobit ce lovu natrag. Win-win situacija!

7 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vitorio123 kaže...

Evo dolaze,

poslali kinezi fotke.

Još nisam vidio kineza koji je tekst pisao sa č, ć ,š i slično.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
14 godina
F1-IVO kaže...
Vitorio123 kaže...

Evo dolaze,

poslali kinezi fotke.

Još nisam vidio kineza koji je tekst pisao sa č, ć ,š i slično.

Napredni kinezi {#}

[url=http://www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/88.191.242.168:10165/b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png[/img][/url]
12 godina
neaktivan

Slažem se ali to je mail koji su kinezi poslali. mogu staviti i prtsc mail-a

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice