Samsung Galaxy Tab 3 7″ 3G - T-mobile-Hitno!!

poruka: 8
|
čitano: 14.034
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Sta mislite o ovom tabletu kojeg nudi t-mobile. Dobio bi ga za niske pare, ali neznam nista o tabletima, pa me zanima isplati li ga se uzeti. Dali ima podrsku za sim karticu, i dali se sa njime moze razgovarai i slati poruke kao na smartphoneu (tj. laički rečeno, mogu li ubacit svoju t-mobile sim karticu i zvat sa tableta).

link: https://www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet/samsung-galaxy?sel=tab

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 11:58 (dinox22).

0 0 hvala 0
17 godina

po hardwareu nije ništa posebno, ali ako ide za male novce onda da.

piše da ima 3G što znači da mogu internet i pozivi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I mene je također zainteresirala ova ponuda posebno radi cijene (199 kn!), no ne izgleda sve tako lijepo dok se stavi na papir. 

Vaša poruka: Poštovani, zanima me vezano uz MAX3 M paket, spominje se blagdanska ponuda gdje se nudi tablet za cijenu od 299 kn ili 199 kn, međutim nakon odabira paketa pojavljuje se nova cijena tableta od 799 kn pa me zanima o čemu se točnije radi, tj. koja je ponuda vežeća. Hvala

XXXX: Ako imate već naše usluge onda je cijena tableta 799 kn.

Vaša poruka: Koristim samo Maxadsl i Maxtv, ali nijedan od paketa

XXXX: Ok, 799 kn bi Vam bio tablet. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

E i meni je reko da mu je cijena 799 kn jer i ja imam obje usluge. Neznam kolika mu je puna cijena i dali se isplati dati 800 kn za njega. Probat cu mozda posto maxtv i maxadsl nemam na ugovor raskinut uslugu i ponovno je uzet pa cu se vodit kao novi korisnik, prije dvije godine mi je uspjelo sad cu vidjet. I jos jedno pitanje koliko vrijedi navedeni tablet u slobodnoj prodaji, tj. jeli uopce sta jeftiniji?, i dali se njime može telefonirati?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy Tab 3 7″ 3G - T-mobile-Hitno!!
dinox22 kaže...

E i meni je reko da mu je cijena 799 kn jer i ja imam obje usluge. Neznam kolika mu je puna cijena i dali se isplati dati 800 kn za njega. Probat cu mozda posto maxtv i maxadsl nemam na ugovor raskinut uslugu i ponovno je uzet pa cu se vodit kao novi korisnik, prije dvije godine mi je uspjelo sad cu vidjet. I jos jedno pitanje koliko vrijedi navedeni tablet u slobodnoj prodaji, tj. jeli uopce sta jeftiniji?, i dali se njime može telefonirati?

Cijena tog tableta u slobodnoj prodaji je oko 1400kn

17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Tab 3 7″ 3G - T-mobile-Hitno!!
igy kaže...
dinox22 kaže...

Cijena tog tableta u slobodnoj prodaji je oko 1400kn

Nije. Cijena je gotovo 2000 kn, što je debelo previše za uređaj tog ranga. http://www.diskont24.com/product.php?productid=132732

Agent Zero
11 godina
neaktivan

Danas sam dobio taj tablet na prvi dojam je dobar samo me zanima ako neko ima isti taki meni je tipka za zakljucavanje/gasenje cim predem prstom preko nje zakljuca mi se ekran nije ko ostale tipke da kad stisnes da se cuje onaj skljoc ovu nemos stisnit tak pa me zanima jel to tak na svakom ili je to samo meni problem

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 17:55 (ivan191).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Imali još tko ovaj tablet kakvi su vasi dojmovi…ja sam svoj narucijo jucer nije vise bilo u t-centru pa ce mi doci kuci
The Big Bang Theory

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice