Prestigio PMP5080B nece da se pokrene nakon punjen

poruka: 5
|
čitano: 9.247
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Prestigio 5080B nece da se pokrene nakon punjenja
Jucer kupio u palio tablet,spoio se na Net i trazio je automatski update i skinuo ga i kazem idem ga spojiti na strujni punjac da se nebi izgasio dok traje nadogradnja i paf izgasi se ?! Probao ga restartati i nekako se upalio ponovo i stoji na ekranu da li zeli nadograditi,kazem ja aj super i kliknem da se to obavi i onda pocme se paliti gasiti kao da se stalo resetira i gledam ja sta mu je i nakon jedno 10-tak restarta se ugasi i nako nekih sat vremena se upalio i sve za pet vidim nadogradio se na verziju 1.0.21 i sve super spojim se na Net cak sam i instalirao Operu i tako malo surfao uglavnom isprobavao kako radi.Kazem fala bogu trebalo je valjda pricekati da se nadogradi.

Jutros se dignem sve radi sve za 5 i kazem idem ga spojiti na strujni adapter da je baterija puna jer sam vidio da ima i novija verzija od postojece 1.0.27 i kada sam ga odspoio sa strujnog punjaca nece da se pokrene !?

Jel se nekom ovako nesto dogodilo ili nemam srece.

Unaprijed zahvalan na sugestijama,prijedlozima.

Pozdrav.
Uvijek Vaš nikad svoj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Prestigio 5080B nece da se pokrene nakon punje

Mene je moj znao zezati oko SD kartice,nije se htio palit,nije da ga ono izgasi,vec kao da se ubaci u neki mod,i nereagira na nista...,kada ono bzvz idem skidati sd karticu proradi odjednom,vratim ja nju nazad i tako on radi,tu i tamo mi se znalo opet desiti ali ono samo skinem sd karticu i stavim nazad i radi mi normalno tablet,sada neznam kako je kod tebe

17 godina
neaktivan
Prestigio PMP5080B nece da se pokrene nakon punjen

Javili iz servisa da je pokvarena maticna ploca i sad da moram cekati neki 15-tak dana da stigne a prakticki je radio 1 dan i sutra odmah poslan na reklamaciju.Sta sad napraviti ?

Uvijek Vaš nikad svoj.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Prestigio PMP5080B nece da se pokrene nakon pu
Mentor kaže...

Javili iz servisa da je pokvarena maticna ploca i sad da moram cekati neki 15-tak dana da stigne a prakticki je radio 1 dan i sutra odmah poslan na reklamaciju.Sta sad napraviti ?

Cekati, nema ti drugog izbora.

clock2much
15 godina
protjeran
Re: Prestigio PMP5080B nece da se pokrene nakon pu

U pricipu nije pokvarena ploča.

I meni se to desilo (PMP5080C - isti kao i B samo što dolazi sa ICS-om),

potrebno je otraga gdje je rupica za reset zabiti iglu i stisnuti na 5 sekundi.

Nakon toga se može uređaj uključiti.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice