Galaxy tab P3110 ili prestigio pro duo ? zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 6.231
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Galaxy tab P3110 ili prestigio pro duo ?

Zanimaalo bi me šta je bolje uzeti od ova 2 tableta : Samsung galaxy tab 2 7.0 P3110 i Prestigio multipad 7.0 pro duo ?

Oba tableta mogu uzeti po cijeni od 1000 kn , da su nova.

Pa bih molio da mi neko malo pojasni i kaže šta bi bilo bolje od ovog dvoje :D

11 Samsung galaxy tab 2 7.0 P3110
3 Prestigio multipad 7.0 pro duo

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Molio bih nekoga brzi razlog za odluku na Samsunga jer bih ga htjeo kupiti,a neznam hoću li pogriješiti,ako ne uzmem ovog prestigia ?!

0 0 hvala 0
13 godina

Ja ti mogu samo preporuciti Prestigio, prijatelj ga je kupio i probao sam ga. Uredjaj je odlican skroz i dosta jeftiniji od Samsunga.
Skroz kulturna masina, i da jos jednom cu reci, jeftiniji je dosta od samsunga. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ali ja mogu kupiti i jedan i drugi tablet za 1000 kn jer se Samsung dobivo u t-comu pa ljudi prodaju sad jeftino pa šta bi onda bilo bolje,ako su iste cijene ?

0 0 hvala 0
17 godina

P3110 ima bolju stražnju kameru i ima bluetooth, na bugovom testu nisu baš oduševljeni ekranom kod prestigo tableta

prestigo ima veći takt procesora, ali ne i veću bateriju pa ju prije isprazni

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 12:58 (igy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Svaki tablet potrosi bateriju prebrzo, tako da nema tu neke razlike realno gledajuci. Baterije kaskaju danas previse i svaki android telefon/tablet je potrosi u dva dana prosjecnog koristenja iliti jedan dan/par sati gaminga/gledanja filmova itd

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ii uz Samsung dobim blututh tipkovnicu i OTG kabel znači definitivno Samsung,ali jedino što ne podržava 3g,ali nemam veze,ali dajte još komentara,ako ima tko kakve primjedbe na neki od ova dva uređaja.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 1 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice