Anroid aplikacija - Vip stanje

poruka: 7
|
čitano: 4.042
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo za korisnike Vip mreze ....

https://market.android.com/details?id=cro.perger.vip

Slobodno probajte pa javite dojmove, jer nemam vip karticu na android uredaju :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Anroid aplikacija - Vip stanje

Odličan app, vidim da si kreirao app i za Bonbon, eh ako još uspiješ i za TELE2 i  TCOM {#} i moj prijedlog bi bio da ih možda objediniš u jedan app jer ima ljudi koji koriste više kartica na jednom mobu pa je možda malo bedasto {#} instalirati manje više isti app ali za različite operatore.

Ali u svakom slučaju sve pohvale autoru {#}

I noga u dupe je korak naprijed
15 godina
neaktivan

Tele 2 je u pripremi ....

15 godina
neaktivan

Kako sam dobio dosta upita za Vip aplikaciju za korisnike pretplate, molio bih sve koji su zainteresirani, a korisnici su pretplate na Vip mreži , da mi pomognu i pošalju na PM, kako se provjerava račun, kako se aktiviraju neki internet ili sms paketi (ukoliko postoje) kako se uključuju/isključuju/mijenjaju opcije i tarife, ukoliko je moguće, pa da sklopim i to u aplikacije za pretplatnike. Unaprijed hvala ....

15 godina
neaktivan
zvonac99 kaže...

Odličan app, vidim da si kreirao app i za Bonbon, eh ako još uspiješ i za TELE2 i  TCOM {#} i moj prijedlog bi bio da ih možda objediniš u jedan app jer ima ljudi koji koriste više kartica na jednom mobu pa je možda malo bedasto {#} instalirati manje više isti app ali za različite operatore.

Ali u svakom slučaju sve pohvale autoru {#}

Hej razmišljao sam da objedinim sve u jedan app, ali se time gubi nekako jednostavnost aplikacije :( Tako da neznam bas da li cu ici na to..... Ali hvala na prijedlogu...

15 godina
neaktivan

Eto plikacija VIP stanje i VIP stanje PRO, maknute su sa android marketa, zbog opomene koju sam danas dobio od VIP-a da sam prekršio neka njihova prava korištenjem njihovih logotipa ....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina

e jadna im pamet. {#}

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 17:42 (torrente).
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice