Znaci imam 3 stara računala. 2 od njih nemaju ni port za adsl prikljucak nego samo za telefonsku zicu, a ovaj jedan je star 6 godina, mislio sam iz njega izvući ventilatore ali koliko se to isplati, kud sa njima sta da radim? to je najobicniji elektronicki otpad.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci imam 3 stara računala. 2 od njih nemaju ni port za adsl prikljucak nego samo za telefonsku zicu, a ovaj jedan je star 6 godina, mislio sam iz njega izvući ventilatore ali koliko se to isplati, kud sa njima sta da radim? to je najobicniji elektronicki otpad.
A da jednostavnO ugradiš mrežnu (LAN) kArticu pa moš spajat ADSL.
Pokloni, doniraj... Baci...
Najbolje ti je na oglasniku napisati lokaciju i da poklanjas, netko ce ti doci po to sigurno.
Ako zelis baciti, raspitaj se na loklnom smetlistu, oni imaju spremnike za elektronicki otpad.
Zovi neku wireless/informaticku udrugu. Oni ce znati sto s kompom. :)
Ili imas tu na forumu temu gdje se poklanjaju stvari, mozda nekome nest treba.
DOS PARTY
Steta je baciti, ja isto iman jednu malu i staru kutiju,al emocije mi ne daju da je bacin.
Sluzi ako triba nesto zapisat ili otic na net... ili pak za ludjacke eksperimente...
Kao sta je netko napisa najbolje bi bilo poklonit, uzet ce netko tko voli te stare bestije kao ja...
hvala na prijedlozima, ali ne znam meni ti kompovi ne trebaju jer imam novi za igranje igrica(ali on je krepo) jedino sam mislio ovaj od 6 godina prodat ove ostale dat jer ne vrijede bas nesto ali sa za ovaj namjlađi trebam servis pa ne znam kao da ga se rijesim, zao mi ga se rijesit bez da neke pare dobijem jer sam do prije godinu dana na njmeu igrao cod4 wow dotu cod2 fifu.
Evo jedna tema za takve kao ti: http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/razmjena-poklanjanje-hardwarea/78170.aspx
Evo jedna tema za takve kao ti: http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/razmjena-poklanjanje-hardwarea/78170.aspx
problem je sto nisam clan jos 6 mjeseci.
Evo jedno sam na elektronicki otpad druga dva sam prodao.
prodao? svaka čast ;)
Ako imaš nešto za pokolnit javi se :)
Pokušavam napraviti neku konfu za super mario :)
Evo - meni ne trebaju računala (iako je sve dobro došlo) - tražim kučišta, bilo kakva, ružna, stara, fale dijelovi, žuta od cigareta i sl.
Recimo da se bavim umjetnosti.....
Hvala!