Prodaja i kupnja novog ili nadogradnja?

poruka: 6
|
čitano: 1.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

trenutni komp mi je :

core2duo e4400 2,0GHz

2×1 GB transcend 667MHz

asus p5k p35 chipset

HDD seagate 160 GB

ac freezer 7 pro

napajanje 500w i kučište neko no-name

prije 10 dana mi je crknula grafička kartica 8600 GTS

zanima me da li je bolje prodati ovo konfiguraciju ( bez obzira da ili ne mozete li dati procjenu) ili kupiti samo novu graficku i koju... budet je 1000 kn +/- 200

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Prodaja i kupnja novog ili nadogradnja?
kagu kaže...

zanima me da li je bolje prodati ovo konfiguraciju ( bez obzira da ili ne mozete li dati procjenu) ili kupiti samo novu graficku i koju... budet je 1000 kn +/- 200

Evo ovako! Danas je teško sastavit neku konfiguraciju, a da se cjenovno ne kreće oko 3000kn (a da nešto vrijedi)! Tako da mislim da to u tvom slučaju nije isplativo. Taj tvoj procesor, kolko vidim po netu, da se prilično dobro naklokat ali frekvencija tvoje memorije bi tu predstavljala problem. E sad, obo što bi ja preporučio je ovo: Uzmi dualca E6300/E6500, grafičku HD4770/HD4850 i neku memoriju recimo na 1066mhz. To bi te izašlo cca 1500-1600kn. Dakle, riješi se ovog procesora, ove memorije i nadodaj novaca. A sad, druga solucija je ta da se ne zaliječeš nego budeš strpljiv i skupljaš novce (ako je to moguće), a zasad uzmeš negu jeftiniju grafu (cca 400-500kn) tek tolko da imaš nešto! Ali nadam se da ima netko da ti predloži neko bolje riješenjeNamigiva!

15 godina
neaktivan

u pocetku sam mislia kupiti novu graficku ali kasnije san se sitia ideje da prodam obaj komp i skupljan lovu za novi.... cini m ise da su ovi  i3, i5 i i7 nekakva zamjena lga775 i mislia san da i ako samo uzmen graficku karticu pri nekakvoj sljedecoj nadogradnji da ce to zapravo biti kupovina novog kompa... a svakako bi saceka izlazak nvidie da se barem sruse cijene jel mi nije hiitno ... prva sljedeca igra koju cu igrati je ac2 koji ce izaci 26.3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To ti i je najbolji izbor! Skupljaj i budi strpljivNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kolko bi mogao doboti za ovo .. bilo pojedninacno bilo sve

tu san zaboravia napisat jos optiku lg h55n

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Prodaja i kupnja novog ili nadogradnja?
kagu kaže...

kolko bi mogao doboti za ovo .. bilo pojedninacno bilo sve

tu san zaboravia napisat jos optiku lg h55n

A pošto nema grafe, neznam, nekih 1200kn bi možda mogao uhvatit!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice