Problemi sa kompom

poruka: 14
|
čitano: 2.213
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi sa kompom

moze li mi netko reci u cemu je proble, komp mi je jednostavno crko, neda se upalit, a lampica na maticnoj ne svijetli / u cemu je problem.

ako ko ima kakav prijedlog za novu konfiguraciju, bitno da je brzo, i ne preskupo, igre necu igrat na njemu, potrebno mi je za grafiku i adobe CS3 programe

hvala!!Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Problemi sa kompom

Koliko love otprilike.

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa kompom

3000-4000 kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi sa kompom
gigi kaže...

3000-4000 kn

Procesor: Intel Core2Quad 6600
Matična: Gigabyte P35-DS3
RAM: 4x1GB Kingmax 800/1066MHz
Grafa: Ati Radeon HD3850
HDD: WD 640GB
Napajanje: Fortron 400W

To bi otprilike bilo te cijene.
#smajli koji koluće očima#
16 godina
neaktivan
Problemi sa kompom

Imam jedan problem!! Na kompu mi se pojavila božična jelka koja svjetluca; kada dođem mišem na nju pokazuje mi koliko je dana ostalo do božića.. međutim ne mogu ju nikako izbrisati trajno s ekrana (nego samo privremeno). Kada kliknem na nju desnim klikom nema opcije briši (delete), nego samo (exit), tako da ju samo privremeno brišem s ekrana. Najveći problem je u tome što kad otvorim neku stranicu na internetu, ta jelka je uvijek vidljiva na desktopu (otvorena stranica na internetu ju ne prekriva), tako da je otežano čitanje. Pokušao sam ju izbrisat preko upravljačke ploče (izbriši programe), ali ju nigdje nisam pronašao. Sa NOD 32 antivirusnim programom sam potpuno analizirao cijelo računalo i nije pronašao nikakav virus... Molim Vas na koji se način riješiti te božične jelke???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa kompom

Pričekaj da prođe božić   Smijeh

Jesi gledao u autostartu?

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Reinstaliraj Windowse! Ako ne znaš, zovi nekog ko zna. Ili instaliraj Lavasoft Ad aware, napravi update pa skeniraj računalo i očisti sve nametnike.

16 godina
Whalter vT kaže...

Reinstaliraj Windowse

Ovako na prvu ruku, mislim da je reistalacija ipak malo preradikalan potez za tako (relativno) jednostavan problem.

Ja bih za početak pogledo u Startup i u Task Manageru karticu Processes, pa vidio jel ima koji nametnik.
To s jelkom mi više vuče na zezanciju nego na nešto što bi moglo ozbiljno tamanit komp.
WTB ideju za sig :]
16 godina
neaktivan
Problemi sa kompom

Ja imam jedan problem sa diskovima moji c i d diskovi su na destopu ali neznam kako da ih vratim u my computer....??Pomagajte:)...hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znaš li ti luxx???Mršti se

17 godina
neaktivan
mistery kaže...

Ja imam jedan problem sa diskovima moji c i d diskovi su na destopu ali neznam kako da ih vratim u my computer....??Pomagajte:)...hvala

Ja mislim da su to shortcuti. Ako ih imas u my computer onda ih mozes izbrisat sa desktopa zato sto je nemoguce maknit iz my computer diskove c i d. To si mozda slucajno povuko ikonu na desktop.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Da sad je problem što ih ja nemam u my computer....Nego samo na destopu a nemogu ih vratiti u my computer???..

13 godina
neaktivan
Problemi sa kompom

Jeli iko zna kako da maknem iz my computera disketni pogon kojeg i onako nemam i nije se pojavio do prije nekoliko dana u 3 god.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problemi sa kompom

U biosu namjesti disketni na disable.

I kaj ja imam od svega toga?Jedno veliko ništa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice