Problem sa procesorom

poruka: 13
|
čitano: 4.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa procesorom
Bok svima imam jedno pitanje dali bi mogao da pokrenem CoD4mw na otprilike preko 80fps sa AMD Athlon(tm)Processor LE-1600 i grafa je NVIDIA gForce GT630 DDR5 128-bit 2gb ram GPU810 MHz.Nisam troller... :S

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nova graficka kartica
Bok svima ponovno :S!zelim promjenit graficku za gaming...procesor je AMD Athlon(tm)Processor LE-1600 pa ako mi neko moze pomoc hvala...

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

Bumpanje dozvoljen samo jednom u 24 sata!

Bolje promjeni procesor pa onda grafu jer procesor je ko moj za ništa.

Moras kupit am2 procesor kojih nema novih, nego moras polovni.
Ja ti preporucujem da ti kolege nešto sastave.

S koliko novaca raspolažeš do 2700 kn možeš kupit osrednji PC.

Neznam se potpisat..xDD
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 22:46 (IMVK).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nova graficka kartica

Procesor je preslab za takvo što. Mora biti promijenjen dok bi grafička možda i omogućila te fpsove

To sam ja- sigurno JA
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa procesorom
a ovako ako bi mi mogao preporucit neki processor :S i kako da vidim koliko mi je napajanje...

12 godina
neaktivan
ili je solidan ovaj procesor Procesor INTEL Celeron G550 BOX, s.1155, 2.6 GHz, 2,5MB cache, DualCore?
15 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

Ostavi se toga posto si ocito pocetnik. Imas nekog frenda valjda koji se malo vise kuzi u to od tebe pa mu reci sto bi htio i on ce znat. Nemoj sam nista dirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mara Cesar kaže...
a ovako ako bi mi mogao preporucit neki processor :S i kako da vidim koliko mi je napajanje...

Tebi bi preporučio da se ostaviš trollanja kao što bi Krunoslavu Jurčiću preporučio da se ostavi nogometa jer ćeš pobrati ban.

Otvaraš temu koja več postoji, naziv teme ti nema veze sa pitanjem u temi, bumpaš pitanje svake 2 minute.

Otkud da znamo koji ti procesor da preporučimo? Pa nisi ispunio MojPC i nisi napisao konfiguraciju koju imaš,

koju matičnu?

I otkud da znamo imaš li dovoljno jako napajanje? Otvori komp i pročitaj koje napajanje imaš.

12 godina
neaktivan
Cekaj kao prvo reko sam sve u inboxu jednom frendu maticnu,napajanje,sadasnju grafu,processor i sve sto je potrebno
14 godina
neaktivan
Mara Cesar kaže...
Cekaj kao prvo reko sam sve u inboxu jednom frendu maticnu,napajanje,sadasnju grafu,processor i sve sto je potrebno

Nama ovo ne znaći ništa, to što neki tvoj frend zna koju matičnu ploču imaš. Kako da ti pomognemo kad ne možeš napisati konfiguraciju koju imaš.

15 godina
neaktivan
Mara Cesar kaže...

Nemoj se uvrijedit, ozbiljno te pitam jesi ti pismen?

12 godina
neaktivan
gamersko pisnje neda mi se pravilno pisat....
13 godina
neaktivan
Mara Cesar kaže...
gamersko pisnje neda mi se pravilno pisat....

"Gamersko pisanje"?

WTF?

Neznam se potpisat..xDD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice