Problem kod instalacije sistema

poruka: 3
|
čitano: 1.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima..Moze li mi neko pomoci da otklonim problem kod instalacije sistema.Naime,prije neki dan kompijuter je odjednom sam iskljucio monitor i ja kad upalim monitor,nikakvog efekta samo crna slika..Probao sam restartovat i tamo u biosu,sva su slova izmijesana,ima nekih more uzvicnika a preko slike su neke linije duz cijelog ekrana...Kontao sam da je neki virus,pa reko da reinstaliram sistem i tu se pojavio novi problem..Naime,posto sam htio da instaliram vistu(ORIGINAL) sve ide super,bootujem je,kada je instalacija u toku sve je super,nema uzvicnika i sve je ok i slika i sve,medjutim dodje do completing instalation  i pojavi se na ekranu preparing desktop for first time i na tom dijelu samo ekran pocrni i nista vise..da napomenem samo da nisam laik za racunare,nema sta nisam radio,od ciscenja unutrasnjosti racunara kompresorom,do vadjenja baterije i restartovanja biosa...citav Hd sam formatirao u toku instalacije i nista nije pomoglo..ako neko moze reci u cemu je problem,bio bih mu do neba zahvalan..pozdrav veliki za sve

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem kod instalacije sistema

daj reci koje komponente imash i slike iz biosa daj....može svašta tu biti.....jel ima kakav zvučni efekat kad ga resetirash?

15 godina
neaktivan

Rekao bi da ti graficka radi problem, tocnije memorija artefakti. 

3 0 hvala 3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice