- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve ovako pase nego sta ce ti listovi A4 za hladnjak procesora? :D
ma kad sam stavljao linkove nes sam zabrljo... nego hladnjak za proc je Scythe katana 3.
p>a onda ok.
planiras li kasnije uzeti jos 1GB memorije?
Sve ok ali ovaj disk dole uzmi a ne onaj Hitachi to je bolji izbor.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=4687
a onda ok.
Da uzimat cu jos 1GB.
p>Slažem se s kolegom ramboxom za disk. Nego, ja bi radije uzeo jedan keks od 2gb (kasnije uzmeš još jedan keks od 2gb), a za razliku novaca bi uzeo jači Athlon II x4 630.
Ja sam mislio probat otkljucat cetvrtu jezgru al cu ipak uzet ovaj sto si ti predlozio to mi je nekako sigurnije,do koliko bi se mogao klokat otprilike
ovaj Athlon II x4 630 i dal bi bio dovoljan SCYTHE Katana 3.
p>Ja sam mislio probat otkljucat cetvrtu jezgru al cu ipak uzet ovaj sto si ti predlozio to mi je nekako sigurnije,do koliko bi se mogao klokat otprilike
ovaj Athlon II x4 630 i dal bi bio dovoljan SCYTHE Katana 3.
p>Taj X4 630 bi trebal ic na 3.4 ghz bez problema i Katana 3 ce bit itekak dosta da nema frke.
Uspio sam jos malo nategnut budzet za novi komp pa me zanima kolika je razlika u igrama izmedju Phenom II x4 925 i Athlon II x4 630.
Uspio sam jos malo nategnut budzet za novi komp pa me zanima kolika je razlika u igrama izmedju Phenom II x4 925 i Athlon II x4 630.
Phenom ima L3 cache, znaci automatski brzi pristup i bolji za igranje i zahtjevan rad
a onda ok.
Da uzimat cu jos 1GB.
p>ama nemoš to čoveče raditi onaj ram što si stavljao je modirana triple channel memorija!!! moraš uzeti 2gb ili 2x2 nemožeš 3x1 pa kasnije stavljati još 1gb to ne bi ni našto ličilo
Uzecu 2gb Kingmax 1333Mhz pa cu kasnije dodat jos 2gb
Uzecu 2gb Kingmax 1333Mhz pa cu kasnije dodat jos 2gb
ee to je već dobro,btw ja bi natego iz petnih žila 2x 2gb Kingmax 1333mhz,razgrabiće prokletinja pa štaš onda