Molim procjenu konfiguracije!

poruka: 20
|
čitano: 2.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ako mi mozete reci vrijednost moje konfiguracije jer je zelim prodati ili kupiti/mjenjati za laptop..puno zahvaljujem!

Procesor: AMD Athlon X2 7750+                                 Garancija - 28mj 

Grafička: Sapphire Ati radeon 4870 1 gb ram           Garancija - 17mj 

RAM: Kingmax 2x2gb DDR2 1066                             Garancija - 27mj 

Matična: Asus m4n78                                                 Garancija - 17mj

HDD: WD 160gb                                                           Garancija - Istekla

Samsung Spinpoint F3 1TB                               Garancija - 33mj

PSU: OCZ gameXstream 600w                                 Garancija - 3mj       

Kučište: Gigabyte Poseidon Black                             Garancija - Istekal

Monitor: Asus 22" VW221                                         Garancija - 20mj

Miš: Logitech MX518                                                 Garancija - 34mj

Tipkovnica: Logitech ultra flat keybord                   Garancija - Istekla

Zvučna karta: Sonudblaster X-fi Xtreme Gamer     Garancija - Istekla

Optika: 2x Asus black DVD RW                                 Garancija - Istekla

Sve komponente imaj svoju kutiju,racun,papire i ostale dodatke koji dolaze uz njih!

Zahvaljujem jos jedanput!

Pozdrav!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 9:55 (kikolo rikolo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Molim procjenu konfiguracije!

Jel ima tko volju pomoci...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
neaktivan
oko 5200 kn,a noobu i više
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
oko 5200 kn,a noobu i više

potpisujen,zaokruzi na 5500 pa kalaj maximalno do 4500 ako nebude islo,nista ispod :)

Sweettooth
16 godina

Slažem se sa podom009

Probaj se sa nekim tradeat. To što imaš na većini toga garanciju i kutiju ti podiže cijenu i popravlja mnogo dojam kupca, veoma pametno.

Probaj nekome uvaliti za 6000 ili 5500. Reci da je zvučna predobra, napajanje prejako i kuul, znaš one fore prodavača. Btw kućište je lijepo pa ćeš nekome tko se na razumije baš u komp moći prodati za bolju lovu Namigiva. Ako ne uspiješ onda prodaj dio po dio

Da si rekao dan prije moj bi ujac kupio od tebe za 4200-4300kn sve osim monitora Neodlučan, a dns smo išli u linksa

EDIT:

Sry tek sam sad vidio da si jučer napisao, ali ja nisam vidio

Z-1
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 1:00 (Zvonimir Zubić).
17 godina
neaktivan

Evo puno zahvaljujem svima!!!Od velike ste pomoci!

15 godina
protjeran

LOL

kakvih 5500kn?

BEZ PERFIREIJE(mis tipkovnica) OVO VRIJEDI MAX 4500KN REALNO 4000KN

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 1:33 (dado8).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ja sam ubrajao sve, monitor, tipkovnicu......         , ali on ima i na većini toga garanciju i kutije u kojima su došle pa to povisuje cijenu

Z-1
17 godina
neaktivan
16 godina

Mogao si bez problema probati sa 5000, ipak imaš garanciju i kutije. K vragu kako mi je ža šta nisam vidio dva dana prije da si prodavao.

Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
15 godina
protjeran
kikolo rikolo kaže...

Posto prodajes iskljucivo u kompletu sa svom periferijom i to jos na njuskalu pametnije bi ti bilo da izvisis cijenu od 5000kn a onda zainteresiranima spustas.

Kad neko nazove prodajes spiku, kao ko fol hitno je, kupujes laptop i trebas podhitno pare te nudis jedinstvenu priliku, ako zagrize jos mu malo spustis cijenu i ovaj je pecen - onda nema vidjet cemo nazvat ce jos kasnije vec hoces necesNamigiva

p.s. po komponentama bi se dalo dobit vise samo ima s stim zajebancije.

Trazio si realnu procjenu ja sam ti je dao ali nikad ne prodajes po njoj zbog manevarskog prostora - zasto uopce prodajes bas sve?! ja bi zadrazo neke stvari

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 10:56 (dado8).
17 godina
neaktivan

Ma radim i nemam vise vremena za igranje.Uzet cu neki laptop za zamjenu.Evo da jos kazem da prodajem Battlefiel bad company 2 Limited edition PC nova zapakiran.

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-bad-company-2-pc-limited-edition-oglas-1102406

Jos jedanput hvala svima!!!

Lijepi pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 11:17 (kikolo rikolo).
15 godina
protjeran
kikolo rikolo kaže...

Ma radim i nemam vise vremena za igranje.Uzet cu neki laptop za zamjenu.Evo da jos kazem da prodajem Battlefiel bad company 2 Limited edition PC nova zapakiran.

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-bad-company-2-pc-limited-edition-oglas-1102406

Jos jedanput hvala svima!!!

Lijepi pozdrav!

eh kad bi barem i ja mogao sve tako prodatCool

sretno s prodajom

16 godina
neaktivan
ispod 5000 kn za sve ti je neisplativo prodavat
15 godina
protjeran
pod009 kaže...
ispod 5000 kn za sve ti je neisplativo prodavat

mozda kad zbrojis po komponentama i dodjes do cca 5000kn ali kad prodajes u kompletu moras skinut bar 10-15% cijene ako to zelis prodat

uostalom koliko sam ja skuzio covjek radi i ne da mu se zajebavat te sad 100 kn gore ili dolje je vise manje nebitno

15 godina
neaktivan

kikolo rikolo cemu ta konfa? to da kupujes prije god dana 2 onda ok.....ali sada da to kupujes NE PREPORUCAM.

pogledaj MOJ PC sekciju i kupi si sve to isto (bez monitora,tastature,misa i starog HDD-a -> 5000kn) u ADM-u

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

sry nisam vidio da prodajes to....ali ja ti nebi dao vise od 2K

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Lunatic1407 kaže...

kikolo rikolo cemu ta konfa? to da kupujes prije god dana 2 onda ok.....ali sada da to kupujes NE PREPORUCAM.

pogledaj MOJ PC sekciju i kupi si sve to isto (bez monitora,tastature,misa i starog HDD-a -> 5000kn) u ADM-u

Jesi se najeo ludih gljiva danas il ne znas citat?

Boze koji likovi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 17:00 (ansha).
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
Lunatic1407 kaže...

Jesi se najeo ludih gljiva danas il ne znas citat?

Boze koji likovi...

aj procitaj poruku iznad svoje i ne pravi se i ti pametan...dosta mi je pametnjakovica za danas

15 godina
protjeran

nađi noba i bubni 5500kn,dobra je to konfa bolan tjera to sve nove igre na highSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice