Molim pomoć!

poruka: 6
|
čitano: 872
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Molim pomoć!Konfiguracija

Pozdrav svima!

Evo zanima me ova konfiguracija, nisam bio siguran gdje da postavim pa sam otvorio ovu temu, ako bude problema recite pa ću prebacit gdje treba...ali evo samo vas molim da mi napišete isplati li se kupit ovaj komp za 2,499kn.

Komponente koje su ugrađene u računalo:

- matična ploča: MSI G31TM-P21B, mATX format (socket LGA755) - procesor: Intel® Core™2 Duo E6500 (2.93GHz, 2MB L2-cache, 800MHz FSB, socket LGA755) - memorija: 2GB (DDR2, PC2-6400/800MHz) - grafika: SAPPHIRE ATI Radeon™ HD4350 (512MB video memorije, PCI-Ex16) - hard disk: 320GB WESTERN DIGITAL (7200rpm, 16MB cache, S-ATA 2) - optički drive: DVD±RW snimač LG (20x speed, mogućmost snimanja Double Layer DVD medija) - kućište: Midi Tower LINKWORLD 3210-18U (ATX-2,420W, Black/Silver) - prednja strana kućišta: 2x USB, slušalice+mikrofon napomena: - računalo dolazi bez predinstaliranog operativnog sistema

evo ovo racunalo sam izabro jer nije skupo a cini9 mi se dovoljno dobro, iako je bez windowsa, nije problem jer ih ima skinut, ali me brine ova matična, dali je dobra, moze li se na nju nadodat još raam a da nemoram vadit ove rame koji su već unutra i tako, malo da mi kazete jeli dobar odabir???

Napomena da je komp uglavnom za surfanje netom, pokoji program tipa izrada web stranica, program za produkciju glazbe, i to je uglavnom to...i da, išao bih sa win 7 32bit, čuo sam da dobro radi i na 2gb rama...pozz i molim vas da ne obrišete temu ako je krivo postavljena...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Molim pomoć!

Postaj to na temu pc konfiguracije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Molim pomoć!

Postaj to na temu pc konfiguracije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Molim pomoć!

ok, evo budem...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Molim pomoć!

zanimaju me Asusova računala,nisam dobro informiran pa pišem.

kvaliteta,cijena?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Molim pomoć!

Ima li jos koja metoda čišćenja CD-ROM-a osim cd-a za čišćenje?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice