Matična

poruka: 10
|
čitano: 1.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Matična

Zanima me koje su dobre grafičke kartice i procesori koji mogu iči na moju mtičnu M61P-S3.Ako neko zna cijene i gdje mogu kupiti tu grafičku i procesor.

Hvala na odgovorima   Smijeh

Gman

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Matična
Hackermaniac kaže...

Zanima me koje su dobre grafičke kartice i procesori koji mogu iči na moju mtičnu M61P-S3.Ako neko zna cijene i gdje mogu kupiti tu grafičku i procesor.

Hvala na odgovorima   Smijeh

Tu maticnu sam ja isto imal kod sebe godinu i pola dana nekad prije a kupil sam je pod kraj 2006 godine jos uvjek radi normalno kod jednog frenda.Smijeh Kolko znam bas i nema neki izbor novih AM3 procesora novih koji pasu na nju uostalom pogledaj pa vidi koji idu. Problem je kaj kod nas mozes nac tj kupit samo Phenom II X2 550, a ove ostale procove za koje u Bios-u ima podrsku kod nas uopce nema baš pa ga fuckaj onda hebes Gigabyte no barem imas na izbor odlican proc ak nist drugo iako je malo skuplji.Nevinašce

15 godina
neaktivan
Matična

Koliko bih uložija u njih

I would love to change the world, but they won't give me the source code

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Matična

kako seres ajmo reci

to je ploca koja podrzava sve proce am2 +, am2 posalji mail i dobtii ces BIOS koji ti omogucuje sve proce a grafe sve mozes ak ti je PCIE 2.0

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Matična

Negdje si to vec pitao jer negdje sam vec odgovaro na ovu temu i gledo tu maticnu...

ETO ti lista procesora koje mozes tavit

grafu mozes koju hoces, a da nije AGP slot

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Matična

e ovako... ASUS am2+ (tocnije M2N68-AM SE2).... i ona ima samo jedan 40 pinski konektor za hdd i 2 sata konektora.... jedino mi se svidja amd athlon 7750 dual-core... e konacno... dali mi se isplati uzimat drugu maticnu zato sto vamo vise neam gdje prikopcat 3. hdd (na 2 sata konektora su DVD pogoni) i zato sto mi zna (ne cesto) ali ipak zabloka... ili se uspori.... usput 4gb ddr2 rama...

-dado-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Matična

Ja sam našao grafičku Nividia G-force GTX 260 i procesor AMD Phenom AM+2.Jel mi pašu uz moju matičnu

Gman

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Matična

vjerovatno da

I would love to change the world, but they won't give me the source code
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 14:34 (P4k1).

0 0 hvala 0
16 godina
Matična

ej, di mogu vidit koju maticnu imam, sad sam stavio win7 pa mi treba da skinem drivere.

ak sta pomaze: imam ovaj cpu: amd athlon dual core x64 2.11ghz.

pls help

Ima neko nokiu 5800 XM!? Ako ima nek se javi na PM. @xFire: domeee2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Matična
DommY kaže...

ej, di mogu vidit koju maticnu imam

Najjednostavnije je u programu koji se zove everestNamigiva. U njemu možeš vidit sve šta te zanima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 11:57 (zabranjeniples).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice