Pozdrav,
planiram uzeti ovo računalo u linksu, pa me zanima kakva je kvaliteta naspram cijene, pošto vidim da imaju dosta veliki popust
Link na Računalo
Pozdrav,
planiram uzeti ovo računalo u linksu, pa me zanima kakva je kvaliteta naspram cijene, pošto vidim da imaju dosta veliki popust
Link na Računalo
To mu i je realna cijena. Jedino što je upitno kod takvih računala je kvaliteta matične ploče i napajanja. Ne piše točan naziv tih komponenti, a upravo one su najbitnije za pouzdan i stabilan rad računala.
ovo što sam stavio u košaricu je za keš nekih 6900kn, puno ozbiljniji komp po pitanju procesora...
to što stavili u linksu nije nikakav popust nego bullshit marketing
To mu i je realna cijena. Jedino što je upitno kod takvih računala je kvaliteta matične ploče i napajanja. Ne piše točan naziv tih komponenti, a upravo one su najbitnije za pouzdan i stabilan rad računala.
A dali je to dobra cijena za takvo računalo, ako dam tolike novce, dal će me moći izdržati barem 5 godina?
ovo što sam stavio u košaricu je za keš nekih 6900kn, puno ozbiljniji komp po pitanju procesora...
to što stavili u linksu nije nikakav popust nego bullshit marketing
Vidim da su ovo komponente. Imali mogućnosti da to dođe sastavljeno, ili bih trebao sam sastavljati kompjuter?
svaki shop će ti sastaviti ako kupiš praktički komplet kućište