Kolko para - tolko muzike

poruka: 7
|
čitano: 1.477
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle zanima me neka konfiguracija, već gotova, "packed 'n' ready" za van iz dućana.

Cijenovni rang je oko 3200 kn +-200kn.

Unaprijed, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Recimo da je ovo ok ako baš mora biti gotova konfiguracija.

No čemu kupovati gotovu kada ti ADM i tako složi besplatno ako kupiš sve komponente kod njih. Mislim da bi se za 3200kn mogla složit ipak malo bolja konfa...

I see offline people!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Kolko para - tolko muzike
Sused kaže...

No čemu kupovati gotovu kada ti ADM i tako složi besplatno ako kupiš sve komponente kod njih. Mislim da bi se za 3200kn mogla složit ipak malo bolja konfa...

Bok, vidio sam tu konfu. Cini se ok, al' nisam znao da ADM slozi besplatno ako sve uzmes kod njih, jer u tom slucaju se moze slozit puno bolje.

A kak to da ne uzmu proviziju, to mi je malo cudno, al ako je 100% free, jos bolje.

BTW. U medjuvremenu sam naso neki ducan, Autronic Computers. I na njihovom sajtu mos slagat konfiguraciju, jedino su neke komponente malo ljeve.

Tipa maticne, 3D Club-ove graficke i to, al moze i to proc. Aj', puno ti 'fala.

16 godina
neaktivan
Sused kaže...

ovo

Za te pare sasvim ok.

BMW
17 godina
bart94 kaže...
Sused kaže...

Bok, vidio sam tu konfu. Cini se ok, al' nisam znao da ADM slozi besplatno ako sve uzmes kod njih, jer u tom slucaju se moze slozit puno bolje.

A kak to da ne uzmu proviziju, to mi je malo cudno, al ako je 100% free, jos bolje.

BTW. U medjuvremenu sam naso neki ducan, Autronic Computers. I na njihovom sajtu mos slagat konfiguraciju, jedino su neke komponente malo ljeve.

Tipa maticne, 3D Club-ove graficke i to, al moze i to proc. Aj', puno ti 'fala.

100% besplatno slažu, ali samo ukoliko cijelu konfiguraciju kupiš kod njih. Ukoliko neki dio već imaš/kupiš negdje dalje onda ti naplate 100/200kn slaganje, nisam siguran.

K tome, imaju i besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku za svaku naruđbu iznad 2000kn.

I see offline people!
16 godina

Mogu i ja potvrdit za adm, meni su besplatno složili i dostavili na kućnu adresu u roku 2 dana. Sve radi ko urica.

16 godina
neaktivan

E pa onda super, fala vam puno na pomoci.

Jos cu poslije poslat konfu kad ju slozim pa da mozete rec svoje misljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice