Diskont24 zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Diskont24

Ovakvu sam temu vec otvorio, ali nisam bio zadovoljan odgovorima i bilo ih je premalo. Zanima me mogu li mi u Diskontu24 složiti konfu od komponenti koje sam odabrao i je li se to placa?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Diskont24

Prema mom iskustvu, ne.

Poslovanje s Diskontom ti ide ovako: ti naručiš, oni tu pošalju ponudu s pozivom na račun na koji trebaš platiti, ti platiš e-bankarstvom ili uplatnicom, oni naručuju, kad roba stigne obavještavaju te da možeš podići.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 14:12 (stef).
16 godina
protjeran
Diskont24

a recimo kad ti narucis komp, jeli se prvo informiras jeli imaju sve te komponente i onda uplatis ili odmah uplatis, i recimo uzimat cu u 8 mjesecu cijeli komp, naravno da mi dio po dio dode a ne sastavljen komp od njih, dogadalo mi se da su mi recimo od grafulje maznuli igricu i neke dijelove, jeli se to ovdje dogada i jeli oni uopce otvaraju to

King of the South!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Diskont24
adison kaže...

Ovakvu sam temu vec otvorio, ali nisam bio zadovoljan odgovorima i bilo ih je premalo. Zanima me mogu li mi u Diskontu24 složiti konfu od komponenti koje sam odabrao i je li se to placa?

Jel se ti to pravis pametan? Di bi dosli da svi otvaraju opet temu jer u prijasnjoj nisu zadovoljni odgovorima?
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice