zanima me ovako nešto kako bi se pokazalo u novim igrama tipa far cry 4 itd...
jel ima snage za vrtit?
nevolim kutije i ovo mi odlično izlgleda a i hadver je OK po meni samo je pitanje moze li pokretati nove igre na max detaljima?
jel ima snage za vrtit?
nevolim kutije i ovo mi odlično izlgleda a i hadver je OK po meni samo je pitanje moze li pokretati nove igre na max detaljima?
vrtilo bi sve kao i gaming laptopi sličnog hardwarea, samo je pitanje hlađenja koliko je to dobro riješeno..... al obzirom na debljinu ne uljeva baš povjerenje, osobno bi za 12k kn složio hebački desktop....
http://www.ebay.com/itm/MSI-AG240-2PE-028US-Touch-Screen-23-6-Gaming-All-in-One-PC-Desktop-24-16GB-1TB-/291311062841?pt=Desktop_PCs&hash=item43d37e0f39
jel ima snage za vrtit?
Nisam igrao FC4 pa nisam siguran, pretpostavljam da bi 860gtx bila na nivou zadatka.
Ja bih radije uzeo kakav dobar laptop za tu cijenu umjesto AIO, najviše zbog autonomije i mobilnosti.
Npr, ovaj Alienware je dosta bolje i jeftinije rješenje ako se mene pita, http://www.bug.hr/vijesti/alienware--manji-tanji/139168.aspx
Max ne bas, gpu gtx860m po jacini ti je negdje ko 750ti.
Ako zelis performanse dekstop komp ti ne gine. Bar sad ima u ponudi itx i matx komponenti od kojih se moze sloziti mocna, a mala masina.
ja mislim da nije stvar u micro kucistima nego zice kablovi minimalno dvije komponente a laptopi imaju malen ekran, ja sam isto htio laptop ali i neki veći ekran pa je otpao laptop pa sam gledao te AIO jer su lako prenosivi pa da si ga do kreveta dovucem al nakraju zbog cijene ( jer nema ekran ips i ssd za cijenu do nekih 6000kn) uzeo deskop, al ovi skuplji su posebno tanki, lijepi su full (ovaj lenovo ispod)