Koristim Secret Lab stolac već četiri godine, izvrstan je. Ergonomski je vrlo dobar, nasloni se čine klimavima, no nakon četiri godine su još uvijek čvrsti i stabilni. Sjedim u njemu bar pet sati dnevno, a od kad se radi od doma, znam sjediti u njemu i do 12 sati.
Imam model Titan, jer sam malo teži (realno, teško možeš toliko sjediti u stolcu i ne biti). Na tu temu, nije mi jasno zašto netko tko ima 120 kilograma linka stolac koji je testiran na 110 kilograma (a to su skoro svi ili svi IKEA stolci). Odmah znaš da ćeš rasklimati sve skupa jako brzo, jer da može nositi 120 kilograma, vjeruj da bi to napisali. Ako je cijena u pitanju, ona stara da nisam toliko bogat da bih kupovao jeftino itekako vrijedi. S tim da sam kupio svoj stolac kad je bio s popustom oko 380 eura, u međuvremenu je cijena otišla gore (naravno).
Nisam uzimao nikakve proizvode za održavanje materijala, pa se ovo ljeto umjetna koža odlijepila u jako puno sitnih komadića, a obrubi naslona su popucali. No funkcionalnost je i dalje 100%.
Preporučujem, iako mi je jasno ako netko odluči preskočiti proizvod zbog cijene.