Ja sam doma isprobao tih LED lampi nekoliko i sve su mi bile bezveze i sa nedovoljno svjetlosti pa sam na kraju kupio neki mali lustercic i ubacio 3 klasicne LED WiFi zarulje i super mi je.
Kada trebam hrpu svjetlosti u dnevnoj, upalim sve 3 na max i vidim igle skupljati. Mogu se mijenjati boje, birati toplina svjetlosti i naravno dimmati.
Pretezno koristimo dvije te navecer kada gledamo tv ili nesto onda samo jednu i to na 10% jacine, tek toliko da nije mrkli mrak.
U spavacoj su isto ali podna jer ih palimo i gasimo preko mobitela pa se ne moram zezati sa prekidacima.
Naravno, mogu se i na prekidac paliti i gasiti tak da nije nuzno imati mobitel uz sebe.
U spajzi, koja nema nema nikakvu vanjsku svjetlost sam pak na vrata ugradio mali mikroprekidac te nulu preko njega spojio tako da cim se vrata otvore, upali se svijetlo i naravno ugasi kada se zatvore. Radi savrseno, preporucam svima :)
Ne moram svaki put u mrklom mraku tapkati po zidu i traziti prekidac i tako x puta na dan nego mi je kao frizider, otvorim evo svjetlo, zatvorim, nema svijetla :)