Usain Bolt

poruka: 96
|
čitano: 17.768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Usain Bolt

Evo ima par minuta oboria je svjetski rekord na 200m. Trče brzo, to je nešto nevjerovatno Iznenađen

16 godina
Usain Bolt

Ovo je strašno 19.19, kad brojao sam sekunde 15, 16, 17 i skoro sam mislio ma nece valjda ispod 19 secundi trčat, ali stvarno on je jedini koji bi to mogao na pravit i svaka mu čast legenda je...

takoder mi se cini da je zadnja 2 metra malo "usporio"

12 mjesec je blizu
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 20:42 (legend).
16 godina
neaktivan
Usain Bolt

jbt, kakav kralj

nemožes vjerovati koliko je brz, haha, kao da se igra s njima...

a što je najgore "nije se spremao za 200m m"

kakav bi tek bio da se spremao, hahahah ;)

16 godina
neaktivan
Usain Bolt

Ma i to će se srušit kad-tad.Tehnologija se razvija,a usto su i oni na strogim režimima prehrane,uzimaju svakave suplemente i steroide.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Ma i to će se srušit kad-tad.Tehnologija se razvija,a usto su i oni na strogim režimima prehrane,uzimaju svakave suplemente i steroide.

Steroide hahahahahahahhahahahahaha. Moga si reć i doping, bilo je u novinama nekidan opis njegove prosječne prehrane, lik jede obične stvari s jamajke koje su zdravije nego svi ti steroidi

17 godina
neaktivan

Mozda nas ipak svemirci posjecuju. Eto im i motiv. Pokorit sve sportove SmijehSmijeh

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
dncrmt kaže...

Steroide hahahahahahahhahahahahaha. Moga si reć i doping, bilo je u novinama nekidan opis njegove prosječne prehrane, lik jede obične stvari s jamajke koje su zdravije nego svi ti steroidi

Šta ti misliš da oni ništa ne uzimaju?Šta ti je čovječe?!Ajde malo pogledaj sportska dostignuća prije 50 godina i sad.Kada sam ja rekao da uzimaju steroide,ti si sigurno pomislio na Schwarzeneggera i ekipu.Imaš suplemeneta i steroida koji povećavaju izdržljivost,daju ti energiju da brže trčiš itd.Takve supstance ne moraju nužno biti zabranjene i svrstane kao doping.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
Usain Bolt

Svaka čast turbo čovjeku ;)

To se je znalo da bude prvi, ide on ak treba na 18.8!

Meni je ipak draže kaj je Blanka opet SVJETSKA PRVAKINJA, sa 204 preskočenih cm (zasad)!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Usain Bolt

Samo jedna riječ:   RESPECT!

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R. ////// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 5.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee JEEEEEEEEJ
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Svaka čast turbo čovjeku ;)

To se je znalo da bude prvi, ide on ak treba na 18.8!

Meni je ipak draže kaj je Blanka opet SVJETSKA PRVAKINJA, sa 204 preskočenih cm (zasad)!

Svaka čast Blanki,bilo bi mi još draže da je uspjela preskočit 210,ali šta je tu je,više sreće drugi put.Srce mi je stalo kad je ona Njemkinja preskakala treći put,a letvica ostala u zraku koju sekundu.Iznenađen

oko za oko,pasta za zube
16 godina
Usain Bolt

kakav je onaj Bolt kralj i sto se tice njegove prehrane jeste culi kad su ovi rekli da prije utrke jede fast food

16 godina
loky4i4 kaže...

kakav je onaj Bolt kralj i sto se tice njegove prehrane jeste culi kad su ovi rekli da prije utrke jede fast food

isto kao i phelps taj poide šleper hrane i nije mu dosta po 8 jaja, pa onda palačinke, hamburgere ma čudo

to je pravi metabolizam kao i moj...hehe

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Usain Bolt

Imali smo vitke i brze - Carl Lewis, imali smo niske nabijene i jake - Maurice Greene, Sada imamo visokog, vitkog i jakog.... Bolt je moćan, nevjerojatna statura, atleta, jede stazu, može on i bolje...

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
16 godina
neaktivan
Usain Bolt

tek sam se sad sjetio da je obadva rekorda oborio za 11 stotinki

jedva čekam štafetu, hehe..

17 godina
neaktivan
Usain Bolt

http://vinovo.magnify.net/playlist/Usain-Bolt

Snimak pobjede u stafeti i ostalih Boltovih pobjeda uz komentar Boze Suseca (Bog, Car, Supermen i ostalo...)

16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Imali smo vitke i brze - Carl Lewis, imali smo niske nabijene i jake - Maurice Greene, Sada imamo visokog, vitkog i jakog.... Bolt je moćan, nevjerojatna statura, atleta, jede stazu, može on i bolje...

i dopingirane-

http://hr.wikipedia.org/wiki/Ben_Johnson

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 22:34 (seneka).
16 godina
Usain Bolt

koji je wr u stafeti jel 37.10

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 22:32 (loky4i4).
17 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Ako uzmemo u obzir da je "lose" startao, okrenuo glavu na kraju a uz sve to i vrijeme koje jos ima ispred sebe (ima tek 22 god), taj rekord sigurno pada. Moze on i ispod 9.50

Ako uzmemo u obzir da se sa svakim rušenjem svjetskog rekorda dobivaju masne pare računaj sigurno da će srušitiSmijeh

Niti jedan atletičar ne daje odmah "sve najbolje od sebe" - čak i kada to može. Zna se da se pare i slava dobivaju čestim rušenjem rekorda i prividom da "napreduje" (naravno da u međuvremenu možda i stvarno napreduje). Tako radi i Bolt

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Paolo2612 kaže...

Niti jedan atletičar ne daje odmah "sve najbolje od sebe" - čak i kada to može. Zna se da se pare i slava dobivaju čestim rušenjem rekorda i prividom da "napreduje" (naravno da u međuvremenu možda i stvarno napreduje). Tako radi i Bolt

Kao bivši sportaš mogu reći da si napisao poveću glupost.

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Usain Bolt

moje je misljenje da se drogira necim sta jos nije pronadeno kao doping

potpis :D
16 godina
neaktivan
Usain Bolt
Bolt je zakon,nije kao neki da se hvali time što je najbolji
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Paolo2612 kaže...

daj nemoj..stavio sam mu thumb upOsmijeh
zašto misliš da su imuni na novac,ili je nemoguće takve stvari tempirati u toj disciplini?

17 godina
neaktivan
Usain Bolt

Bolt možda nije dao sve od sebe, al to samo zato što to može :) pa se išo zajebavat i gledat na semafor. Al inače uvijek svi daju sve od sebe. Razlog zašto je Bolt tako dobar je njegova visina, koja je potpuno netipična za sprintera, oni su obično manji, i zato imaju bolju kordinaciju, ali sad se pojavio visok čovjek sa najboljim osobinama niskih i ruši sve pred sobom. Padat će i 9.58, a padat će i 19.19

17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Paolo2612 kaže...

Zato i jesi bivšiBelji se

Šalu na stranu, ali mislim da je ovo istina. Ako si toliko bolji od svih drugih (kao što je sada Bolt) onda imaš mjesta za zaj.bavanje i zabušavanje (ako se tako može nazvati). Da odmah skineš rekord svi bi pričali kako je nedohvatljiv i da ćeš ga teško ponoviti. Ako ga skidaš polako onda je potpuno druga priča u medijima "koje su mu granice?", "budućnost atletike" itd. Kada ti non stop obaraš rekord puniš svoju kasu,a da ne govorim o sponzorima i navijačima koji isčekivaju svaku novu trku.

17 godina
Usain Bolt

A svi oni kalkuliraju po raznim mitinzima i običnim natjecanjima, al nema šanse da ijedan sportaš kalkulira sa rezultatima na olimpijadi ili svjetskom prvenstvu, jel to jednostavno nema smisla.

FOR THE HORDE
17 godina
neaktivan
Zoki kaže...

A svi oni kalkuliraju po raznim mitinzima i običnim natjecanjima, al nema šanse da ijedan sportaš kalkulira sa rezultatima na olimpijadi ili svjetskom prvenstvu, jel to jednostavno nema smisla.

Vidio si i sam kako je na olimpijadi gledao iza sebe, vidio da su svi sporiji od njega i da je sam usporio.

17 godina
neaktivan
Usain Bolt

Možda netko zna koliko je puta Isimbajeva rušila svjetski rekord u skoku s motkom, istina ove godine je usrala motku...

Želim reći da je mogla srušit svoj rekord jedanput dvaput ali ne deset puta, čisto kalkuliranje i mužnja novca, s druge strane popularizacija, napetost, sponzori i više novaca za taj sport...

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Možda netko zna koliko je puta Isimbajeva rušila svjetski rekord u skoku s motkom, istina ove godine je usrala motku...

26 putaCool

17 godina
neaktivan
Usain Bolt

Gledao sam ga danas, a i kada je rekord na 100 oborio. Brutalno brzo trči... Neznam za vas, al ja mislim da je on Alien.Smijeh. Ljudsko biće onako nemože trčatiIznenađen

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina
neaktivan

ma još niste vidjeli mene kak trčim Namigiva

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice