- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Navijački - Španjolska 1 : 1 Italija, Irska 0 : 1 Hrvatska
Nenavijački - Španjolska 2 : 0 Italija, Irska 1 : 1 Hrvatska
Di si pročitao da ne igra?
http://www.vecernji.hr/euro-2012/trap-corluka-ozlijeden-bas-sam-razocaran-clanak-417844
Di si pročitao da ne igra?
http://www.vecernji.hr/euro-2012/trap-corluka-ozlijeden-bas-sam-razocaran-clanak-417844
to je stara vijest, jučer je potvrđeno da nema ozbiljne ozljede i da je spreman.
Do sad jedino Rusija je pokazala pravu igru i mislim da će daleko dogurat.Njemačka jučer totalno ispod očekivanja,kao i Nizozemska.Preostaju naši da se pokažu u najboljem izdanju
Portugal je dobro odigrao. Varela je trebao zabiti onaj zadnji zicer.
Sta kazete na postavu spanije? :D
Cesc kao jedini napadac
Casillas - Arbeloa Ramos Pique Alba - X.Alonso Busquets - Silva Xavi Iniesta - Cesc

Sta kazete na postavu spanije? :D
Cesc kao jedini napadac
Casillas - Arbeloa Ramos Pique Alba - X.Alonso Busquets - Silva Xavi Iniesta - Cesc
Budu gurali tunele u njihom peterecu dok netko slučajno neda gol....
hahaha, kak je nabrijan ovaj španjolski/portugalski komentator koji se čuje u pozadini.
ma ovo je debilno i iritantno tak da nemogu popravit to da se necuje susjedni komentator, ista stvar je bila i jucer na tekmi danska-nizozemska stvarno glupo..slusam ovog mamlaza kak prenosi i svršava sta ce tek bit ak zabiju gol
Jedna od najboljih taktika ikad osmišljenih - Roma 4-6-0
Premoć u sredini, a protivnički braniči puni posla, tko zgrabi loptu u vezi ima slobodne ruke za naprijed, bušenje izvana i kontranapadi
Čini se da prate talijanski nogomet
ma ovo je debilno i iritantno tak da nemogu popravit to da se necuje susjedni komentator, ista stvar je bila i jucer na tekmi danska-nizozemska stvarno glupo..slusam ovog mamlaza kak prenosi i svršava sta ce tek bit ak zabiju gol
na prošlom svjetskom su smetale vuvuzele, sad susjedni komentatori!!
na prošlom svjetskom su smetale vuvuzele, sad susjedni komentatori!!
ma nek idu u ku*ac
pa tako se i prenosi utakmica, a ne ovi naši samo što ne zaspu na prijenosu, izuzev Drage Ćosića, njemu svaka čast.

pa svaka cast prijenosu, al da ocu slusat njega upalio bi neki špnjolski kanal i slusao tog mamlaza sto melje.osobno smeta mi kad tak se cuje drugi komentator u pozadini.Meni osobno je Blažićko najbolji komentator uz Ćosića. kad je Božo Sušec u mirovini
Ne želim ni zamisliti što će biti kad Španjolci zabiju.
ogromni orgazam komentatora
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

navijam za nerješeno, jer ako dobijemo irce velike nam se kombinacije otvaraju.

kraj prvog poluvremena, a ovaj se dere ko da je netko gol zabio! hahaha, na kraju je Balog rekao da je Brazilac.
Torres i Lorente će vjerojatno uć u 2 pol.
Meni dosadno prvo poluvrijeme, neće valjda ovako biti do kraja. Mrzim kad nema golova
po meni talijani trenutno bolji, ako spanjolci ne uvedu kaslicnog napadaca lose im se pise :)
Balog sigurno zna ko je taj.. jer njemu najviše probija uši..