Rusi se raspucali...
punjeni česi.. haha
Dragi su mi ćehi, ali ovo nije normalno, imati će propuh samo tako koliko su izbušeni !!
Rusi odlični.
Nek Rusi budu prvi u svojoj skupini a 2 nek budu il Češka il Poljska, samo ne Grci.
Odlična tekma nema šta, zapravo prvi dan Eura za poželiti. Rusi su me oduševili pogotovo onaj mali Dzagoev, igra ko zmaj.
Danas tek slijede poslastice, sigurno je da će biti vatreno.
Danas Portugal-Njemačka.
Moja prognoza 3:1 za Švabe.
Danas Portugal-Njemačka.
Moja prognoza 2:1 zaŠvabe.
Portugalce :P
Danas Portugal-Njemačka.
Moja prognoza
3:1 za Švabe.
U redu su želje, ali pričekajmo kraj tekme, ja sam uvjeren da će biti i teška i opaka, nekako i ja drukam malo više ipak za švabe ( BMW, Audi, Mercedes, Porsche, Warsteiner, ..., biraj što god ti srce želi), ali, niti Portugalci nisu nejaki
!!!!
ma portugalu fali discipline, a i svako prvenstvo debelo podbace..
no nije samo to problem nisu ni u kvalifikacijama imali igru, a sad
protiv švaba koji su po meni najveći favoriti, neću ih otpisat, al
jedno 90% da će švabe dobit!!
ma portugalu fali discipline, a i svako prvenstvo debelo podbace..
no nije samo to problem nisu ni u kvalifikacijama imali igru, a sad
protiv švaba koji su po meni najveći favoriti, neću ih otpisat, al
jedno 90% da će švabe dobit!!
Svabe ce ih doslovno izmest.
Tipujem na Švabe, Portugalci po meni nemaju snage da ih dobiju bez obzira na Ronalda. Jedan igrač ne čini tim, a to Švabe imaju. Na svakoj poziciji su bolji od njih osim Ronaldove.
Hm, ne znam hoce li ovaj euro vidjeti finale:
http://fotbalnewz.blogspot.com/2012/06/euro-2012-spanish-fan-found-murdered-in.html
Još prije početka Eura sam rekao da se u Ukrajini nije trebalo igrat...
ma prvi dan i toliko nereda,
evo ovaj video sve govori, jadni zaštitari
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6DqluhgqOns#!
evo jedna anketa:
Hoce li Hrvatska proci skupinu na Euru ?
6 | da |
---|---|
7 | ne |
32 | možda, uz dosta sreće |
0 | bez problema |

Boze koji udarci nogom u glavu 0:25
Ja samo čekan poljake protiv rusa da vidimo ko je kralj huligana, to će bit zanimljivo. A u ovom slučaju je zakazala policija, koliko su se pripremali za euro, a na kraju ni p od policije.

Samo što je počelo a već ima mrtvih, ako ovako nastave šta će tek biti do kraja prvenstva.
Policija je totalno zakazala, ovakve stvari se jednostavno ne smiju dešavati na ovakvim takmičenjima.
nekako mi se sve cini da nece danas njemacka dobit... brijem da cu igrat vise od 2 gola

Ja Portugal od nikad ne doživljavam ozbiljno kao reprezentaciju.
100% sam siguran, ni jedna nece ic u prvoj utakmici na sve, Spanjolska je bolja repka, ali mislim da ce bit 1-1 ili 1-0 za spanjolce.
Nijemci danas dobivaju, to je ocito, vidjeli smo kako Bundesliga igra, to ce i veceras bit tako.

100% sam siguran, ni jedna nece ic u prvoj utakmici na sve, Spanjolska je bolja repka, ali mislim da ce bit 1-1 ili 1-0 za spanjolce.
Nijemci danas dobivaju, to je ocito, vidjeli smo kako Bundesliga igra, to ce i veceras bit tako. po meni, vjerojatno, ali podosta teško

Obzirom sam malo više u "tome" po kladi, napravio sam neku analizu koja je pokazala kako su Rusi i Francuzi najveći kandidati za ovu utrku prvi do finala pretrčat, a kako će stvarno biti, pokazat će vrijeme, a ovaj post neka bude jedan lijep memento na jedno viđenje
!!
pa svako veliko natjecanje je to "mješavina" igrača Barce i Reala pa uvijek igraju odličan nogomet. Ja mislim da će igrati tipičan nogomet za njih, baziran na sredini Alonso - Xavi - Iniesta, veliki posjed lopte i visoki presing, nešto slično kao Barca.

pa svako veliko natjecanje je to "mješavina" igrača Barce i Reala pa uvijek igraju odličan nogomet. Ja mislim da će igrati tipičan nogomet za njih, baziran na sredini Alonso - Xavi - Iniesta, veliki posjed lopte i visoki presing, nešto slično kao Barca.
Mislim da je ovo prvi put da netko brani dio dvostruke krune, a za takvo nešto im i treba takva igra.
Mislim da će Nijemci i Nizozemci jedini stat na put.