UEFA EURO 2012 - Poljska/Ukraina

poruka: 2.822
|
čitano: 208.793
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Rusi se raspucali...

16 godina
Re: UEFA EURO 2012 - Poljska/Ukraina
Treći gol rusa je bila sreća
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

punjeni česi.. haha

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina

Dragi su mi ćehi, ali ovo nije normalno, imati će propuh samo tako koliko su izbušeni {#} !!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

Rusi odlični.

Nek Rusi budu prvi u svojoj skupini a 2 nek budu il Češka il Poljska, samo ne Grci.

14 godina
neaktivan

Odlična tekma nema šta, zapravo prvi dan Eura za poželiti. Rusi su me oduševili pogotovo onaj mali Dzagoev, igra ko zmaj.

Danas tek slijede poslastice, sigurno je da će biti vatreno.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan

Danas Portugal-Njemačka.

Moja prognoza 3:1 za Švabe.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Danas Portugal-Njemačka.

Moja prognoza 2:1 zaŠvabe. 

Portugalce :P

14 godina
donator_bubrega kaže...

Danas Portugal-Njemačka.

Moja prognoza {#} {#} 3:1 za Švabe.

U redu su želje, ali pričekajmo kraj tekme, ja sam uvjeren da će biti i teška i opaka, nekako i ja drukam malo više ipak za švabe {#} ( BMW, Audi, Mercedes, Porsche, Warsteiner, ..., biraj što god ti srce želi), ali, niti Portugalci nisu nejaki {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina

ma portugalu fali discipline, a i svako prvenstvo debelo podbace..

no nije samo to problem nisu ni u kvalifikacijama imali igru, a sad

protiv švaba koji su po meni najveći favoriti, neću ih otpisat, al

jedno 90% da će švabe dobit!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
protjeran
Makić kaže...

ma portugalu fali discipline, a i svako prvenstvo debelo podbace..

no nije samo to problem nisu ni u kvalifikacijama imali igru, a sad

protiv švaba koji su po meni najveći favoriti, neću ih otpisat, al

jedno 90% da će švabe dobit!!

Svabe ce ih doslovno izmest.

clock2much
14 godina
neaktivan

Tipujem na Švabe, Portugalci po meni nemaju snage da ih dobiju bez obzira na Ronalda. Jedan igrač ne čini tim, a to Švabe imaju. Na svakoj poziciji su bolji od njih osim Ronaldove.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
protjeran
to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
16 godina
neaktivan

Još prije početka Eura sam rekao da se u Ukrajini nije trebalo igrat...

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 12:30 (Praetorian1).
16 godina

ma prvi dan i toliko nereda,

evo ovaj video sve govori, jadni zaštitari

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6DqluhgqOns#!

13 godina
neaktivan

evo jedna anketa:

Hoce li Hrvatska proci skupinu na Euru ?

6 da
7 ne
32 možda, uz dosta sreće
0 bez problema
15 godina
Ove što su prebili zaštitare treba sve iza rešetaka, naravno odavno je poznato da se Rusi i Poljaci ne podnose. Ali mi nikako nije jasno ovo ubojstvo Španjolskog navijača. Navodno je on u Ukrajini još od početka svibnja, a Španjolska igra u Poljskoj, to mi nikako ne drži vodu. Sad se tako za bilo koga tko je ubijen u Poljskoj ili Ukrajini može reći da je to zbog toga što je nečiji navijač.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 12:51 (antimadridista).
14 godina
Makić kaže...

Boze koji udarci nogom u glavu 0:25

Peace!
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

Ja samo čekan poljake protiv rusa da vidimo ko je kralj huligana, to će bit zanimljivo.  A u ovom slučaju je zakazala policija, koliko su se pripremali za euro, a na kraju ni p od policije.

15 godina
a gdje je tu policija? najavljene su tolike mjere zaštite, a ovi premlatili stražara i još njih 100-ak prolazi a niti jednog policajca u blizini.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 12:57 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

Samo što je počelo a već ima mrtvih, ako ovako nastave šta će tek biti do kraja prvenstva.

Policija je totalno zakazala, ovakve stvari se jednostavno ne smiju dešavati na ovakvim takmičenjima.

15 godina

nekako mi se sve cini da nece danas njemacka dobit... brijem da cu igrat vise od 2 gola

15 godina
ja mislim da će Švabe razvaliti večeras, oni su uigrani stroj, dok Portugal ovisi o pojedincima, a i nezna se još hoće li Nani igrati večeras. Gledao sam Portugal protiv Turske i nisu izgledali nimalo dobro, Turci ih nadigrali na njihovom terenu.
16 godina
neaktivan

Ja Portugal od nikad ne doživljavam ozbiljno kao reprezentaciju.

16 godina
Spanjolska - Italija 1x

100% sam siguran, ni jedna nece ic u prvoj utakmici na sve, Spanjolska je bolja repka, ali mislim da ce bit 1-1 ili 1-0 za spanjolce.

Nijemci danas dobivaju, to je ocito, vidjeli smo kako Bundesliga igra, to ce i veceras bit tako.
14 godina
Mitch kaže...
Spanjolska - Italija 1x po meni 1 kao Vjesnikov neboder {#}

100% sam siguran, ni jedna nece ic u prvoj utakmici na sve, Spanjolska je bolja repka, ali mislim da ce bit 1-1 ili 1-0 za spanjolce.

Nijemci danas dobivaju, to je ocito, vidjeli smo kako Bundesliga igra, to ce i veceras bit tako. po meni, vjerojatno, ali podosta teško {#}

Obzirom sam malo više u "tome" po kladi, napravio sam neku analizu koja je pokazala kako su Rusi i Francuzi najveći kandidati za ovu utrku prvi do finala pretrčat, a kako će stvarno biti, pokazat će vrijeme, a ovaj post neka bude jedan lijep memento na jedno viđenje {#} {#} !!

ATJ Lučko
16 godina
ma spanjolci ce igrat ne tipicnu igru kad su realovci u prvoj, to znaci igra s boka i u sesnaesterac kroz sredinu ili bunker
15 godina
Mitch kaže...
ma spanjolci ce igrat ne tipicnu igru kad su realovci u prvoj, to znaci igra s boka i u sesnaesterac kroz sredinu ili bunker

pa svako veliko natjecanje je to "mješavina" igrača Barce i Reala pa uvijek igraju odličan nogomet. Ja mislim da će igrati tipičan nogomet za njih, baziran na sredini Alonso - Xavi - Iniesta, veliki posjed lopte i visoki presing, nešto slično kao Barca.
16 godina
antimadridista kaže...
Mitch kaže...

pa svako veliko natjecanje je to "mješavina" igrača Barce i Reala pa uvijek igraju odličan nogomet. Ja mislim da će igrati tipičan nogomet za njih, baziran na sredini Alonso - Xavi - Iniesta, veliki posjed lopte i visoki presing, nešto slično kao Barca.

Mislim da je ovo prvi put da netko brani dio dvostruke krune, a za takvo nešto im i treba takva  igra.

Mislim da će Nijemci i Nizozemci jedini stat na put.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice