Sve o rukometu izdvojena tema

poruka: 610
|
čitano: 172.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sve o rukometu

Vrhunska igra. Danci su pod velikim pritiskom.

15 godina
Re: Sve o rukometu
Milka30 kaže...

Ono zviždanje na himnu,zaista nisam očekivao od Danaca!

A oni su kao ono,kulturni,a mi Balkanci divljaci!

dobro, to je dvorana od 15.000 ljudi i zviždali su pojedinci. Toga će uvijek biti svugdje. Ne treba generalizirati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Znao sam da su u pravu kad su predviđali da će suci biti osmi igrač... Nažalost, bilo je i za očekivati, poučeni prethodnim iskustvima.

15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Jel ima tko live stream u dobroj kvaliteti, ja sam našao samo ovo ? {#}

14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

hrt 2

17 godina
neaktivan
Sve o rukometu

umjesto da odemo na 4 razlike mi sad gubimo 1 razlike... ima još vremena, ali po meni je ovo gotovo...

14 godina
protjeran
Sve o rukometu

Pa ne mogu vjerovati kaj su ovi zajebali u zadnjih 5 minuta?!

Crkva je zlo 21. stoljeća
12 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Pa koliko mogu ovi suci navlacit to nisu istine

15 godina
Sve o rukometu

A i igrači malo jači. Velika ekipa za male utakmice. Gubitnički mentalitet.

17 godina

strasno je ovo gledati kako jedan sudacki par moze unistiti utakmicu...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

katastrofa, ovom sudcu ocito trebaju nove naocale.

bas me zanima sta ce ehf reci na suđenje {#}

. .
15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Sramota za EHF, pa ovo šta rade je čista smijurija. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Sve o rukometu

Je nisu suci bili najpošteniji. Al zašto ne priznati da igramo zak*rac. Mi nismo u stanju pobijedit važnu tekmu protiv normalne ekipe. 

Imamo igrača više, popušimo 2 prednosti. Imamo 2 igrača više isto popušimo. ZA TO NISU SUCI KRIVI. ZA TO SU KRIVI LUZERI OD IGRAČA.

14 godina
protjeran
Sve o rukometu

Jesu suci stvarno tolko u qurcu, ili Čosić preuveličava? Ja nisam stručnjak za rukomet?

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
krivi po igracima, vidi se da daju sve od sebe,a sudci o pocetka njima sluze, ajd idi se poklopi u wc školjku i pusti vodu
16 godina
mystik kaže...

Je nisu suci bili najpošteniji. Al zašto ne priznati da igramo zak*rac. Mi nismo u stanju pobijedit važnu tekmu protiv normalne ekipe. 

Imamo igrača više, popušimo 2 prednosti. Imamo 2 igrača više isto popušimo. ZA TO NISU SUCI KRIVI. ZA TO SU KRIVI LUZERI OD IGRAČA.

Baš sam htio napisati. 

Očajno loše su igrali, po običaju. 

Ne kažem da nisu suci djelomično krivi, ali za poraz je većinski kriva ekipa koja se pogubi u svakoj bitnoj utakmici i nesposoban izbornik. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
Sve o rukometu
Ključni trenuci bili su kad je Čupić propustio one šanse, prvo sedmerac pa dvije čiste situacije poslije toga. Odmah se vidjelo da će nas to koštati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Sve o rukometu

SUDAC JE KRIV ŠTO BUDALA PROMAŠI SEDMERAC? 

ILI je kriv što nismo mogli zabiti sa igračem više? DAJ molim te. Nama su uvijek svi drugi krivi. 

17 godina

mi smo potonuli kad nismo iskoristili situaciju na pocetku, ali bez obzira na to, suci su nas ubili i naravno da ti zivci skacu i da se svadas sa sucima i pada koncentracija.

pa samo najbolji primjer kad je onaj lik sastavija buntica nije dobija crveni nego samo dvije minute ili kad je hansen skinija dres a nitko mu nije dao dopustenje da to napravi. a to je kap u moru stvari koje se nisu sudile...

ja nisam za to da se suce napada, ali ovo i slijepac vidi da je ovo smijesno. danska je ''morala'' proci i to je to.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ključni trenuci bili su kad je Čupić propustio one šanse, prvo sedmerac pa dvije čiste situacije poslije toga. Odmah se vidjelo da će nas to koštati.

ja sam se tada prestao nadat... Čupićevi promašaji i ono krivo dodavanje Duvnjaka + to što Goluža drži Alilovića na golu, a lik je skupio 4 obrane u 50 min, od toga je samo jedna bila uber ključna ( ono kad smo imali 2 igrača manje). Losert je trebao ući najkasnije u 35 min.

14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Nemaju ovi naši blagog pojma o pojmu. To je pravo razočarenje gledati takvu repku.

A tek golman - teška sramota. Aliloviću, da sam na tvom mjestu od sramote se više ne bih pojavljivao u javnosti.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
14 godina
Obi Wan kaže...

mi smo potonuli kad nismo iskoristili situaciju na pocetku, ali bez obzira na to, suci su nas ubili i naravno da ti zivci skacu i da se svadas sa sucima i pada koncentracija.

pa samo najbolji primjer kad je onaj lik sastavija buntica nije dobija crveni nego samo dvije minute ili kad je hansen skinija dres a nitko mu nije dao dopustenje da to napravi. a to je kap u moru stvari koje se nisu sudile...

ja nisam za to da se suce napada, ali ovo i slijepac vidi da je ovo smijesno. danska je ''morala'' proci i to je to.

Sve to stoji ali smo si i sami krivo recimo na pocetku 2. poluvremena s dva igraca vise mi nismo mogli gol zabiti , a i nebi bilo lose imati golmane koji su u stanju obraniti nesto.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Svađa sa sucima je prvi znak neprofesionalnosti igrača.

Neki igrač misli da će, ako mu opsuje mater na jeziku koji ne razumije, ovaj promijeniti mišljenje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 22:48 (Onjegin).
12 godina
Sve o rukometu

Nasi jesu djelomicno krivi za poraz,ali ono sta su suci radili,je SRAMOTA za rukomet pa cak i sport...

16 godina
Sve o rukometu

Loše su igrali, ali nisu ni danci bili baš nešto ali su ih suci stalno "malo" gurkali.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 22:49 (Jack Sparrow).
12 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Nisu isključivo svi naši dečki krivi za gubitak, većinom bi ja(uz suce naravno) okrivio Alilovića koji pošteni udarac nije obranio na ovoj utakmici, doslovno. Naravno bilo je tu i potpunih random i nepromišljenih udaraca na danski gol, ali to nije toliko utjecalo na sam rezultat koliko rupa na našem golu zvana Mirko Alilović(i imena njemačkih sudaca naravno)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Nasi jesu djelomicno krivi za poraz,ali ono sta su suci radili,je SRAMOTA za rukomet pa cak i sport...

Ma kakvi sudci.. Je li itko od vas uopće svjestan da je Alilović imao samo 19% obrana? Pa to je amater teški, a još veći ga amater drži toliko dugo u igri.

Ova repka je teška smijurija u usporedbi s prošlim godinama. Tek sjena nečega što je nekad bilo dobro, a sada smo redovne mušterije dancima i francuzima. To je gubitak vremena uopće gledati. Još ako ne dobijemo sljedeću utakmicu goluži treba dati pedalu po hitnom postupku. Ništa drugo već štimac br. 2.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
15 godina
Sve o rukometu

Ma ziher nas uvijek pokradu. Kako to da Francusku nikad ne pokradu? Sigurno to oni ljudi-gušteri imaju nešto protiv hrvatske.

Kako objasnit da od 2008. na ovamo ima 2/2 zlata sa OI, 1/3 ECa o 2/3 sa WCa. Hrvatska ima koliko? 0. NULA. 

Luzeri žešći, samo ljepše i lakše je reć da nas suci pokradu, nego da nismo dovoljno dobri. 

16 godina
TracerCPP kaže...
Endymon kaže...

Ma kakvi sudci.. Je li itko od vas uopće svjestan da je Alilović imao samo 19% obrana? Pa to je amater teški, a još veći ga amater drži toliko dugo u igri.

Ova repka je teška smijurija u usporedbi s prošlim godinama. Tek sjena nečega što je nekad bilo dobro, a sada smo redovne mušterije dancima i francuzima. To je gubitak vremena uopće gledati. Još ako ne dobijemo sljedeću utakmicu goluži treba dati pedalu po hitnom postupku. Ništa drugo već štimac br. 2.

Bolje bi prošli bez izbornika, da Balić vodi ekipu. 

Neće Goluža tako lako dobiti nogu, zna se tko stoji iza njega. 

A trebalo bi i čistku među igračima napraviti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 23:04 (mind_challenge).
15 godina
Sve o rukometu
Po mom mišljenju mi uopće nismo bili loši koliko se to ovdje pljuje po igračima. I isto tako nisu nam uopće krivi suci. Meni je igra bila solidna, da je Čupić ono iskoristio i da smo imali malo raspoložrnijeg Alilovića, sad bi bili u finalu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice