Sve o rukometu izdvojena tema

poruka: 610
|
čitano: 172.156
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sve o rukometu

ovo je smijurija a ne realno finale, spanjolci su namjesteno dosli do ovuda. da smo mi u finalu nemi nas sigurno ovako guzili neki spanjolci koje smo razbili.

15 godina
Re: Sve o rukometu
mar123 kaže...

ovo je smijurija a ne realno finale, spanjolci su namjesteno dosli do ovuda. da smo mi u finalu nemi nas sigurno ovako guzili neki spanjolci koje smo razbili.

Daj nemoj pisati ovakve gluposti. Do finala je trebalo doći 1/8 (Srbija); 1/4(Njemačka) i 1/2 (Slovenija) finale a u finalu rastaču Dance. Misliš da su svi pustili Španjolcima?

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

18 razlike {#} Pa što se dešava s Dancima? 

 -- Zašto je plavuša konvergentna? Jer je ograničena i monotona.. || http://youtu.be/7W8QERGvax0
15 godina

Njihova igra je očajna.

Do 21 minute su igrali čak i dobro i onda potop, nema ih nigdje.

Sve mi tu nešto smrdi.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
Sve o rukometu
Nama je bio cilj razbit francuze i osvetit se za sve do sada, a dancima je bio cilj rasturit nas za osvetu na oi. Istroseni su.
17 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Australija bi pružila veći otpor... {#}

15 godina
mar123 kaže...

namješteno? daj objasni majke ti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Sve o rukometu

Ne znam što reći na ovo sve. Očito je rukomet nešto više od onoga što mi vidimo svojim laičkim očima i razmišljamo svojim neupućenim u rukomet mozgovima.

steam:hcplankton. sc2-Plankton(967)
16 godina
Sve o rukometu
Sto da vam objansim, nisam mislio vas tako namjesteno nego velika pomoc suca i svega. U spanjolskoj je trenutno shebana situacija i ovo im jako jako puno znaci. Jos jednom cu rec, da nisu domacini nema sanse da bi dosli do tud.
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Sto da vam objansim, nisam mislio vas tako namjesteno nego velika pomoc suca i svega. U spanjolskoj je trenutno shebana situacija i ovo im jako jako puno znaci. Jos jednom cu rec, da nisu domacini nema sanse da bi dosli do tud.

Namjesteno sigurno nije, nije ti ovo nogomet da je svaka druga tekma namještena. Malo sreće, kolko tolko lakše ekipe prije. Srbija, koji su ove godine sprda*ina, Njemačka kojima isto baš ne ide već 10 godina, i Slovenija u polufinalu, mislim da Španjolci od svojih igrača u repki naprave 2 ekipe i idu igrat (1. i 2. postava) bio bi im veći izazov nego Slovenija, tako da su bili super odmorni za Dansku danas, a danci protiv nas, koji smo jedna od najboljih reprezentacija svijeta.

gjurki
14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

sigurno su Danci namjestili da izgube -16 ne pričajte gluposti{#}

vjerovatno su Danci malo pretjerali u slavlju, pa se do finala nisu oporavili.igra im je bila na razini Australije,čak je golman Danske imao pristojan broj obrana,al ostatak ekipe je bio pre mamuran,da bi točno dodali loptu

14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Odlična satisfakcija za žilenje nad nama. Samo mi je žao što nije bilo 19 razlike.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Ne znam čemu toliko čuđenje, dobro nisam očekivao da će ih Španjolci tako razguzit, ne znam što su danci toliko pokazili na ovom turniru, jedino što im je toliko koliko bilo teško jest rusija. Imali su relativno lagan put do polufinala. I tu se sada desila hrv. koja je imala poteškoće s dodavanjem lopte najbližem igraču i unatoč tome danci su se tek odljepili od nas sa +2 na +6 tek negdje 2/3 drugog pol.

Da smo kojim slučajem prošli dance vjerujem da bi imali poteškoće sa Španjolskom, jer sumnjam da bi nam bio dosta samo duvnjak i Alilović, Vori se u potpunosti izgubio protiv slovenije. Kopljar uopće ne koristi Čupića pa se ovaj mora gurati na liniju, takve stvari prolaze protiv Slovenije, ali sumnjam da bi protiv Španjolske. Samo sam želio reći da je Duvnjak održao konstatu protiv danske da bi protiv Španjolaca bilo puno teže nego što je to bilo kada smo igrali u grupi.

16 godina
hitmanovich kaže...

sigurno su Danci namjestili da izgube -16 ne pričajte gluposti{#}

vjerovatno su Danci malo pretjerali u slavlju, pa se do finala nisu oporavili.igra im je bila na razini Australije,čak je golman Danske imao pristojan broj obrana,al ostatak ekipe je bio pre mamuran,da bi točno dodali loptu

nisu danci namjestili da izgube, nisam reko da je finalna utakmica namjestena, danci su lose igrali jer su se izmorili na nama, kao i mi na francuzima, ko to ne vidi nije normalan. spanjolci se nisu imali na kom izmorit kad su igrali protiv repki koje su dosta slabe u rukometu.

kazem da su suci uvijek bili na strani spanjolaca, gledo sam tekmu s likom koji ima polozeno za suca i vidio je dosta prekrsaja u napadu koje su spanjolci napravili a nisu sudeni, bilo ih je i u ovoj tekmi s danskom. to su te neke stvari koje se domacinu pustaju, to je uvijek bilo i bit ce, uvijek navodim srbe kao primjer, srebro kod sebe doma, i vise nikad nece nista osvojit.

16 godina
mar123 kaže...
 gledo sam tekmu s likom koji ima polozeno za suca i vidio je dosta prekrsaja u napadu koje su spanjolci napravili a nisu sudeni, 

Kraj mene je sjedio Collina. I reko je da nisu bili fauli. Jest da je on nogometni sudac, al čovjek ima iskustva. I sad ga ti znaj{#}

Msilim da jedini prekršaj u napadu koji su Španjolci danas napravili je bilo ponižavanje protivnika. Pa jbt Slovenci su im sudili gažneje crte i prekršaje u napadu. I to još dok je rezultat bio kolko tolko normalan. O ćemu ti{#}

Imam osjećaj da cijeli dan pokušavaš spojit suvisli post. Ali ti nejde. Uvijek neku glupost nabaciš.

17 godina

zbilja se zapitas sta se desava u glavama tih rukometasa kad jedna danska izgubi volju za igrom. welbeck zove timeout nakon 3-0 serije da ih mrdne malo oni nista.

nisam vise pametan.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Ovo je bila sprdačina žešća... Mislio sam da danci  imaju bolji sklop u glavi, ali i realno, (pre)malo se odmara između utakmica, tako da u završnici igraju najbolje oni najodmorniji i koji su imali lakši raspored. Ja čisto sumnjam da bi nama Španjolska nešto slično uradila da smo prošli dance, ali eto, zna se zašto smo mi ispali... Svima u glavi bilo "napokon francuze izbacišmo."  Trebalo je ovo prvenstvo razvodnit jos barem tjedan dana.

A da nije slučajno...?
15 godina
Gozz kaže...

Svima u glavi bilo "napokon francuze izbacišmo." Trebalo je ovo prvenstvo razvodnit jos barem tjedan dana.

ZAto su i Danci izgubili, oni su igrali da nama vrate za onih +11 i isto su se raspali poslje.. Nemojte mislit da samo mi imamo "komplekse" od neke druge repke..

Za ovo drugo se slazem..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
Sve o rukometu

Jel igra tko od vas 3.zapad ili 2. kadetsku zapad ?

steam:hcplankton. sc2-Plankton(967)
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Jel igra tko od vas 3.zapad ili 2. kadetsku zapad ?

Igram ja 2. kadetsku zapad:) rk Crikvenica
gjurki
15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Ne pratim nešto vele rukomet, samo veća/važnija natjecanja, ali kad je već netko spomenuo, šta nije mal odmor od 1 dan između utakmica?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
12 godina
neaktivan
Je, nakon utakmice kao npr. protiv Francuza tesko se vratiti za jedan dan. Zato su spanjolci i osvojili sp. Dobili su lakse protivnike i bili odmorni. Nisu danci bezveze izgubili 16 razlike.
14 godina
14 godina
Sve o rukometu

Samo da osvježim temu pošto je počelo prvenstvo. Prva utakmica je danas u 18 protiv Bjelorusije, a u skupini smo još sa Crnom Gorom i Švedskom. Ako prođemo skupinu idemo u onu drugu fazu skupina gdje prenosimo bodove, a igramo protiv 3 najbolja iz skupine C(Srbija, Francuska, Poljska, Rusija). 

Što se tiče utakmice sa Bjelorusijom očekujem pobjedu, ali prezirem Golužu otkad je došao na mjesto izbornika no dobro. Najbolji igrač Bjelorusa Rutenka je imao problema s temperaturom no ipak će igrati, ali pitanje u kakvom stanju stoga smatram da nebi trebali imati problema pošto se Bjelorusija maksimalno oslanja na njega.

14 godina
Sve o rukometu

Što kažete na večerašnju utakmicu, ako ste do danas spavali i nije vas zanimao rukomet, mislim da je vrijeme da se uključite. Ja smatram da je Danska favorit iz dosta razloga, ali isto tako mislim da naši bolje igraju kad nisu favoriti i kad nemaju neki veliki pritisak. Ipak, izgubiti od vjerojatno najbolje ekipe na svijetu trenutno koja je uz to domaćin, odmornija zbog slabije grupe i nije neka tragedija. 

Utakmica je večeras u 21:00.

15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Podcjenjuju nas ali mogl ibi pojest govno nakon silnih sranja kojeg su rekli.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Ovi Španjolci su sami sebe pobijedili.... 

15 godina
Sve o rukometu
Danska je najbolja ekipa dosad na prvenstvu, a uz to su i domaćini, tako da su sigurno favoriti. Ali to je i bolje za nas, prepustiti njima ulogu favorita i sigurno će imati ogroman pritisak zato što igraju na domaćem terenu i njima ništa osim zlatne medalje ne predstavlja uspjeh. Mi možemo opušteno i bez pritiska, vjerujem da možemo igrati protiv njih. Ajmo Hrvatska!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Sve o rukometu
Svaka čast dečki, ovo je vrhunski. I protiv sudaca i protiv Danaca!
14 godina
Sve o rukometu

Ono zviždanje na himnu,zaista nisam očekivao od Danaca!

A oni su kao ono,kulturni,a mi Balkanci divljaci!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice