Sve o rukometu izdvojena tema

poruka: 610
|
čitano: 172.103
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Sve o rukometu

Balić će bit izvrstan trener za par godina.

14 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Danci bi vrlo lako mogli zavladati rukometom,ako osvoje ovo prvenstvo.dakle,imaju zlato iz 2012,potenc. zlato 2013. i 90% sigurno zlato 2014.,zato što se ep igra kod njih.

15 godina
Praetorian1 kaže...

Stvarno su imali sreće, izbjegli su sve jake repke do finala. Eh da ih sad Danci izbuše ko švicarski sir, to im želim.

Nije to sreća, nego njihov trener ima i zna koristiti mozak, a ne busa se u srce junačko.

14 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

Danci bi vrlo lako mogli zavladati rukometom,ako osvoje ovo prvenstvo.dakle,imaju zlato iz 2012,potenc. zlato 2013. i 90% sigurno zlato 2014.,zato što se ep igra kod njih.

Ne čini mi se Danci kao reprezentacija koja igra toliko dobro da sljedečih par godina nastavi dominaciju. Koliko god njihova pobjeda protiv nas izgleda dobro, stvari nisu toliko crne i bijele. I dalje tvrdim da bi mi sa boljim trenerom i stručnijim timom ljudi oko njega, osvojili ovo prvenstvo sa lakočom. Danci su pak po mojem mišljenju izbrušeni do krajnosti svojih mogučnosti i njihov trener to radi jako dobro.

16 godina
Sve o rukometu

Pa vi ste nezadovoljni svime. Jedino bi bili zadovoljni zlatom i onda bi Gulaža i ekipa bili carevi.

Hrvatska je tu gdje trenutno i pripada u top 3 repke svijeta. Sad dal smo prvi, drugi ili treći je samo splet okolnosti. 

Goluža je izbornik i na to mjesto je došao tako da je izgradil karijeru u rukometu. I vi onda znate bolje od njega koji igrači moraju igrat i u kavom su stanju. Vi koji te igrače pratite na TV-u i to većina samo kad igraju za repku, neki pogledaju i koju tekmu LP. I da ide Vam u prilog poneki pročitani čanak na t-portalu, nethr ili 24 sata. 

1. Zašto smo išli na pobjedu protiv Šanjolske.  Jeste se ikad natjecali na nekom turniru, u bilo čemu? Jeste išli namjerno gubit kako bi imali bolji ždrijeb? Jeste bili ponosni na to? Svi bi htjeli biti hebeni i nevini pa nemože to tako. 

2. Tekma s Francuskom. Pa većina je prije tekme pisala kako su nam Francuzi nabili komplekse i kako je bolje da imdeo odmah kući. I onda kad ih onako razbijemo ste zaključili da je to momačad djedova koju bi i vaša ekipa iz kvarat pobjedila. WTF?

3. Tekma s Danskom. Jel teško priznat da su bili bolji. Odigrali su savršenu obaranu, u napadu ih je išlo. Letjeli su po terenu. Sve lopte su im se vraćale. Izgubili smo. I odmah pljujete po svemu, a prvenstevno Goluži. Koji je nakon Line izgradi repku koja ne lomi živce u tekmama kad je bolja. Al to ste očito prespavali.

5. Ivano Balić. Najbolji rukometaš svijeta. Ali i Pele je najbolji napadač pa ga baš i ne viđam trenutno da zabija za Brazil. Balića cjenim jer je nabrijavao ekipu, pomagao prebijat granitne obrane. I bio je car. Ali probajte usporedit onaj rukomet u kojem je Balić bio najbolji i ovaj sada. Se sjećate kaj nam je Danska napravila na euru kad su prvi puta pokazali ovakvu igru, igru koju smo mi kopirali i prilagodili nama. Ako se sjećate, onda se sjećate da je i tada Balić igrao i nije ništa mogo. Tako bi vjerojatno bilo i sada. On bi pomogao koju loptu više pospremit u gol, ali ga bi uništili brzinom i vjerojatno bi dobili i koji gol više. Uvjerenja sam da nam nebi pomogao ništa u utakmici s Danskom u onakvim okolnostima.

Po meni smo uzeli što smo zaslužili, a to je jedno od prva 3 mjesta. Ove godine smo lagano Danci, Španjolci ili mi mogli biti prvaci. Danci i mi jer igramo uvjerljivo najbolji rukomet. Dok Španjolci jer su pred domaćom publikom i igraju dobro. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 23:03 (plavi08).
15 godina
plavi08 kaže...

Svaka čast na postu. Kod nas vlada amentalitet da je samo zlato nešto što vrijedi, sve ostalo je neuspjeh. Kao da je lako doći do trećeg mjesta u bilo kojem sportu. Osobno mislim da je ovo uspjeh, Sjetite se samo kako su ispraćeni na SP (po novinama je bilo dosta crnih prognoza) a vraćaju se kao treća momčad svijeta (uz vatrepoliste jedina ekipa koja konstantno osvaja medalje).

E sad da li je Goluža dobar ili loš trener? Sjećam se i boljih koji nisu osvojili medalju kao treneri. Ne mislim da se može popljuvati trenera koji donese tri medalje sa tri natjecanja zaredom, možda nije najbolji na svijetu ali neko znanje moraš imati da ostvariš to.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
mario.L_hr kaže...
plavi08 kaže...

Svaka čast na postu. Kod nas vlada amentalitet da je samo zlato nešto što vrijedi, sve ostalo je neuspjeh. Kao da je lako doći do trećeg mjesta u bilo kojem sportu. Osobno mislim da je ovo uspjeh, Sjetite se samo kako su ispraćeni na SP (po novinama je bilo dosta crnih prognoza) a vraćaju se kao treća momčad svijeta (uz vatrepoliste jedina ekipa koja konstantno osvaja medalje).

Ali tak je to kod nas. U svemu osim u nogometu se mora osvojiti zlato da bi to bilo nešto. U nogometu se pak tjedan dana piše o tome kak smo uspijeli napraviti jednu akciju protiv Španjolske. Tako je bilo i tako bude i dalje. Nitko ne uvažava činjenicu da je rukomet još uvijek malo popularan sport, da su ulaganja u rukomet nikakva, da su apsolutno svi fascinirani sa time da smo toliko godina među najboljima, osim nas. Nama je normalno da se napravi smjena generacija preko noći, da se najbolji igrač svijeta zamijeni bez posljedica, da nema veze što je pola standardnih igrača ozlijeđeno. Ili osvojite zlato ili ne trebate uopće ići na natjecanje. Žalosno.

16 godina
Sve o rukometu

bronca nije nikako neuspjeh, bronca je medalja koja trazi pobjedu i za nju se bori. dok npr srebro je medalja za koju se mora izgubit, pa je meni bronca draza jer znam da smo se borili za nju i izborili ju.

15 godina

I četvrto mjesto na svijetu nije neuspjeh. Pogledaj naše susjede Slovence. Njima je to najveći uspjeh na Svjetskim prvenstvima. Općenito smo u većini stvari na dnu (ili u donjoj polovici svjetskog poretka) tako da treba stvari sagledati u pravom svjetlu.

16 godina
mario.L_hr kaže...

I četvrto mjesto na svijetu nije neuspjeh. Pogledaj naše susjede Slovence. Njima je to najveći uspjeh na Svjetskim prvenstvima. Općenito smo u većini stvari na dnu (ili u donjoj polovici svjetskog poretka) tako da treba stvari sagledati u pravom svjetlu.

ti si ozbiljan?

ivica kostelic prosle godine najbolji skijas svijeta, sad je trenutno u top 5 na listi.

blanka vlasic prvakinja

nasa nogometna repka je u top 10 svijeta.

vaterpolo prvaci.

rukomet u top 3.

imamo cro copa koje ide po titulu k1 prvaka i jedan je od najboljih boraca u tome.

u cem smo mi na dnu???

17 godina
plavi08 kaže...

tako je. imamo kapacitet za zlato i moramo biti nezadovoljni ovakvim ishodom. svaki trener koji komentira nasu reprezentaciju kaze da mozemo zlato osvojit sa ovim igracima koje imamo. trener je problem kod nas. da welbeck uzme nasu repku gdje bi nam bio kraj.

to da smo u 3 repke svijeta? ne bih se bas slozio. svjetsko prvenstvo nije pravi pokazatelj stanja. to je europsko prvenstvo. 

goluza je na to mjesto dosao zato sto mu je gobac to omogucio. postoje bolji treneri od njega i to za vise klasa ali oni ne mogu doc na tu poziciju jer je gobac taj koji odlucuje o tome. ko mamic u nogometu.

turniri su kalkulacije. onaj tko najbolje rasporedi snage taj i ima i najbolje sanse. tko je nama kriv sto se zelimo qurcit a na kraju sa tim pojedemo svoja vlastita go*na. nama je bio glavni cilj srksit francuze a za ostalo bas nas briga.

tekma sa francuzima nam je pokazala da se njih moze dobit. ne zato jer su oni stari, nego zato sto su nasi igrali izvrsno, osim kopljara. snaga klade valja ali um caruje.

tekma sa dancima. rekao sam vec xy puta da je glupo reci da oni nisu bili bolji od nas. kaznili su nas kad god su mogli. ali sta je uzrok poraza kod protiv danaca? umor i (ovo je daleko najapsurdniji razlog) sirina klupe. umjesto da su nam na klupi bili jedan balic, jedan petar metlicic i ostali majstori goluza je dovukao 5 balavaca iz zagreba, koji su protiv danske 90% vremena bili na klupi. mi nismo imali zamjenu za srednjeg i za desnog vanjskog. svaka cast duvnjaku ali taj turninr on jednostavno nije mogao iznijeti sam na svojim ledima koliko god je on to pokusavao, a sto se tice desnog vanjskog, tu ne zelim nista komentirati. sve je poznato. sta ce mi igrac koji igra jednu utakmicu a nema ga 5.

ivano je trenutno, ako nista drugo u hrvatskoj najbolji igrac na svojoj poziciji i da igra bez jedne ruke moze dati vise nego bilo koji igrac. i to je ludost da ga se ne pozove dok je on god sposoban igrat rukomet.

a to sto ti govoris da su lagano spanjolci mogli bit prvaci, ti moj sinko nemas veze sa rukometom jer igra spanjolaca je ili krila ili pivot i na jedvite jade su dobili sloveniju koja je bila i naceta ozljedam, a i vise nisu imali force za igrat. i tek su nakon 40 min poceli pucat izvanka jer se slovencad predala.

i jos nesto. zaboravljate da su nam pripreme bile jako kratke. a za turnir od 6 utakmice i vise to nije dostatno.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
mar123 kaže...

ti si ozbiljan?

ivica kostelic prosle godine najbolji skijas svijeta, sad je trenutno u top 5 na listi.

blanka vlasic prvakinja

nasa nogometna repka je u top 10 svijeta.

vaterpolo prvaci.

rukomet u top 3.

imamo cro copa koje ide po titulu k1 prvaka i jedan je od najboljih boraca u tome.

u cem smo mi na dnu???

Ja govorim globalno o situaciji u kojoj je HR u većini stvari pri dnu, nisam mislio isključivo na sport. Zbog toga mislim da treba dečkima čestitati na 3 mjestu.

16 godina
Sve o rukometu

da ali hrvatski sport je u samom svjetskom vrhu, da tog nema stvarno niko nebi znao za nas, a ovako se bar u sportskim krugovima zna sto je hrvatska.

15 godina

Ispravak, neki od hrvatskih sportaša/ica i ekipa su u samom vrhu. Velika većina nije. Prođi kroz sve bazične sportove i vidjeti ćeš da se priča većinom svodi na pojedince. Sustavnosti nema ili je prepuštena entuzijastima. Ono što je nelogično je da profesionalni nogometni klubovi pokupe većinu love od gradova i države.

Ne želim se prepirati, samo sam htio ukazati na činjenicu da ne cijenimo dovoljno 3 mjesto na svijetu. A ako je Goluža toliki papak od trenera kako to da je opet uspio izboriti medalju (i to bez nekolicine svjetskih igrača i uz ozljhede koje su nas pratile)? Posrećilo mu se možda? Jel se itko od vas sjeća Linovih govorancija nakon poraza? Goluža je priznao da smo zasrali i ispričao se.

15 godina

gle, ak se hrvatsku proglasava kao neku rukometnu velesilu kako onda mozes konstantno biti zadovoljan broncom?

sorry, al to nema logike. zasto su francuzi u proteklih 7-8 godina ili manje osvojili 6 zlata na turnirima a mi nijedno? a ebena smo mi velesila. glavno da su svima poslije usta puna nekog junastva, postenja i bozjih nagrada.

ili dokazite vise da ste velesila(igrace imate, al ih ne zelite) ili recite novinarima da vise odhebu s takvim nazivima dok ne bude zlata. samo stvarate laznu sliku stanja. francuska da, danska da, spanjolska da, hrvatska ne. 

jos jednom, sazeto. uvijek pri vrhu, al nikad na vrhu. to nije velesila.

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

gle, ak se hrvatsku proglasava kao neku rukometnu velesilu kako onda mozes konstantno biti zadovoljan broncom?

sorry, al to nema logike. zasto su francuzi u proteklih 7-8 godina ili manje osvojili 6 zlata na turnirima a mi nijedno? a ebena smo mi velesila. glavno da su svima poslije usta puna nekog junastva, postenja i bozjih nagrada.

ili dokazite vise da ste velesila(igrace imate, al ih ne zelite) ili recite novinarima da vise odhebu s takvim nazivima dok ne bude zlata. samo stvarate laznu sliku stanja. francuska da, danska da, spanjolska da, hrvatska ne. 

jos jednom, sazeto. uvijek pri vrhu, al nikad na vrhu. to nije velesila.

Pa jedino se Francuska može nazvati velesilom. Mi i danci smo tu negdje u vrhu a Španjolci nisu niš posebno...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Osobno se ne bi iznenadio da španjolci dobe dance. Nisam ih gledao ovo prvenstvo osim protiv nas i mađarske, ali sam ih zato gledo dosta prošlo prvensto u srbiji kada su sa 4 poraza i mislim da su imali +10 gol razliku na kraju jer su se svaku tekmu mučili[ostala mi makedonija zapamčena].

17 godina
Sve o rukometu

Slazem se s time da bi Spanjolce suci mogli pogurati, pa publika, ... Ali, mislim da su Danci puno bolji i da ovo sigurno dobivaju.

TrustNo1
16 godina
Sve o rukometu
Nemozes gledat kako je neka repka igrala na nekom proslom prvenstvu, to nema veze s vezom. Mi smo razguzili dance na OI a sad smo popusili. Po meni danci ce osvojit jer igraju bolje od spanjolske koja stvarno nije nista posebno i spasava ju sto je domacin.
15 godina
Sve o rukometu

Da vas vidim:

10 Danska
9 Spanjolska
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Raspali se Danci gore od nas.... {#}

15 godina
Sve o rukometu
ne mogu vjerovati što je ovo, 8 razlike? jeli gleda netko, suci navlače za domaćina ili je sve čisto?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ne mogu vjerovati što je ovo, 8 razlike? jeli gleda netko, suci navlače za domaćina ili je sve čisto?

čisto ko suza... Danci nisu realizirali niti jednu kontru...

15 godina

Strahovito nesigurni i usporeni. Kao da su se potrosili protiv Hrvatske.

Španjolci ih ubijaju sa njihovim oružjem, kontrama.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
15 godina
x18x05x kaže...

Strahovito nesigurni i usporeni. Kao da su se potrosili protiv Hrvatske.

Španjolci ih ubijaju sa njihovim oružjem, kontrama.

Kao deja vu samo s drugim protivnicima (Danska-Hrvatska).

15 godina
Sve o rukometu

Isuse Boze Iznenađen Ja ne vjerujem da je ovo Danska na terenu, koji k radi ta momcad u bijelom? O.o

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
Don Strongtoni kaže...

Isuse Boze Iznenađen Ja ne vjerujem da je ovo Danska na terenu, koji k radi ta momcad u bijelom? O.o

Mislim da su se oni ispraznili na utakmici protiv nas (slično kao i mi protiv Francuza), loš dan, loše otvaranje a protivniku sve ide i to ti je to.

16 godina
Obi Wan kaže...

tako je. imamo kapacitet za zlato i moramo biti nezadovoljni ovakvim ishodom. svaki trener koji komentira nasu reprezentaciju kaze da mozemo zlato osvojit sa ovim igracima koje imamo. trener je problem kod nas. da welbeck uzme nasu repku gdje bi nam bio kraj.

to da smo u 3 repke svijeta? ne bih se bas slozio. svjetsko prvenstvo nije pravi pokazatelj stanja. to je europsko prvenstvo. 

goluza je na to mjesto dosao zato sto mu je gobac to omogucio. postoje bolji treneri od njega i to za vise klasa ali oni ne mogu doc na tu poziciju jer je gobac taj koji odlucuje o tome. ko mamic u nogometu.

turniri su kalkulacije. onaj tko najbolje rasporedi snage taj i ima i najbolje sanse. tko je nama kriv sto se zelimo qurcit a na kraju sa tim pojedemo svoja vlastita go*na. nama je bio glavni cilj srksit francuze a za ostalo bas nas briga.

tekma sa francuzima nam je pokazala da se njih moze dobit. ne zato jer su oni stari, nego zato sto su nasi igrali izvrsno, osim kopljara. snaga klade valja ali um caruje.

tekma sa dancima. rekao sam vec xy puta da je glupo reci da oni nisu bili bolji od nas. kaznili su nas kad god su mogli. ali sta je uzrok poraza kod protiv danaca? umor i (ovo je daleko najapsurdniji razlog) sirina klupe. umjesto da su nam na klupi bili jedan balic, jedan petar metlicic i ostali majstori goluza je dovukao 5 balavaca iz zagreba, koji su protiv danske 90% vremena bili na klupi. mi nismo imali zamjenu za srednjeg i za desnog vanjskog. svaka cast duvnjaku ali taj turninr on jednostavno nije mogao iznijeti sam na svojim ledima koliko god je on to pokusavao, a sto se tice desnog vanjskog, tu ne zelim nista komentirati. sve je poznato. sta ce mi igrac koji igra jednu utakmicu a nema ga 5.

ivano je trenutno, ako nista drugo u hrvatskoj najbolji igrac na svojoj poziciji i da igra bez jedne ruke moze dati vise nego bilo koji igrac. i to je ludost da ga se ne pozove dok je on god sposoban igrat rukomet.

a to sto ti govoris da su lagano spanjolci mogli bit prvaci, ti moj sinko nemas veze sa rukometom jer igra spanjolaca je ili krila ili pivot i na jedvite jade su dobili sloveniju koja je bila i naceta ozljedam, a i vise nisu imali force za igrat. i tek su nakon 40 min poceli pucat izvanka jer se slovencad predala.

Kolega imaš jako uzak pogled na situaciju.  A ovo kaj si reko o Španjolskoj i mojoj vezi s rukometom, milsilm da nema potrebe komentirat. 

15 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Koja sprdnja od finala

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
15 godina
Sve o rukometu

Danska se boji A. Šterbika. Zabit mu gol nemoguća misija.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice